Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş hepimizin yüzü güler cnm. olmazsa diğer ay aşılama yıllk iznim yok rapor verir mi doktor bilmem, henüz bir doktorum yok, çok sık gidilirmi bilmiyorum karışık.
senin artık adet geliyor olabilir :)

Valla çalışana göre çok zor işler bunlar yıllık izin vs. kullan kafan rahat olsun canım.

Saol canim. Gitti zaten esim. Oglum 3.5 yasinda, o yuzden gidemem esimim pesine canim.
Test pozitif bugun benim. Artik kismet :)

Sen yine 30 şara kadar sabırla bekle.yaptıkların belki öne çekmeyecek ama inşallah kalitesini olumlu etkilemiştir

Canim sinirinden vazgecme sakin! Tekrar emzirmeye basla.. 2 saati gecmeden sık sık emzir ve elinle de kompress yap.. suyu meyvesuyunu humana falan takviye yap.. onlra kizdin diye anne sutunden mahrum etme evladini

Canim sinirinden vazgecme sakin! Tekrar emzirmeye basla.. 2 saati gecmeden sık sık emzir ve elinle de kompress yap.. suyu meyvesuyunu humana falan takviye yap.. onlra kizdin diye anne sutunden mahrum etme evladini
Emziriyorum ama artik emzirirken utaniyorum acikcasi yetmedigi icin. Kendime guvenm gitti. Bebegm emiyo emiyo uyuyo yatirayim derken basliyo aglamaya ama sonra mama yiyo uyuyo

Emziriyorum ama artik emzirirken utaniyorum acikcasi yetmedigi icin. Kendime guvenm gitti. Bebegm emiyo emiyo uyuyo yatirayim derken basliyo aglamaya ama sonra mama yiyo uyuyo

Doymadigindan degil senin kokuniu almak icin agliyor emin ol canim. Sen iyi bir annesin, bebegini seven ve dusunen bir annesin. Bunu hic unutma. Kimseden utanacak sikilacak da degilsin. Bu donemler bu duygular hepsi geciciç hic merak etme. Yarim saatte emzir mutlaka gunduzleri canim.

Geldi de kesik kesik garip devam ediyor kuzum yaa cumartesi bi kontrole gideyim diyorum kist falan oluşmamıştır inşallah
Olmamıştır sanmam ama görünmekte fayda var.eve bir ultrason cihazı şart.hep demişimdir...

mamayı acilen kes dr süt yetiyor dediyse.mamaya alışır,onda hiç efor sarf etmiyor.emmek zor iş vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…