Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson cnm benim tabloya bakabilirmisin. Benim regl biter bitmez akıntım geldi bende yok cnm daha yumurtlama yoktur derken dün test yaptım ve ovu günüymüş. Çünkü sabahta ateş fırladı. Gece ilişki oldu ama devam etmek gerekirmi geç kaldım ya

Çok zor bir durum..kim kırılır gücenir diye düşünme hepsini kov evden..kendinden daha değerlisi yok inan.. Ağlama olayına gelince emzirince kafasını omzuna koy sırtını sıvazla elinle gazı çıkana kadar. Gazı çıkınca rahatlar. Uyudu hemen yatırıyım deme.. Birde üşümesin. Üşüyen çocukta Çok ağlar..

Ateş böyle devam ederse çatlamıştır.bugünü De değerlendirin .sonra da ateşin seyrine göre hareket edersin

kelin merhemi olsa kendi başına sürer diip muhabbetti dinlemeye geçiyorum

Insallah canım. Eger en basindan firsat vermezsen boyle olmaz sanirim. Bizim durumlarda farkli aslinda. Dogumdan 1 ay once annem geldi bize esiyle arasi kotuydu. Tabi o gelince esi de bizden cikmaz olmustu. Ben 37+5de suyum gelerek acil doguma gittim. Ya stresten erken dogurdum ya da bebek gelisimi tamamladigi icin hala bilmiyorum. Dogumdan sonrada bebek derdine esi hic cikmadi evimizden. Benim esim desen hamileyken pek romantikti hic biseye elimi surdurmezdi ama bebek dogdu adam izin aldi 1 ay ve hep uyudu yani. Sanki tatile ciktik. Ben dogumdan sonra hersey guzel olur diyodum ama hamileligin tadini iyi cikarin valla. Hamileyken mtlu oldugm kadar mtlu olamadim :) tabi bnm bebekte huysuz cikti.

Kızlar güzel bayanlar bana da cevap yazın lütfen. 5 gün önce yumurtlama günümdu ve eşimle ilişkim oldu. Ondan sonraki günler ateşim nasıl acaba diye baktığımda ateşimin git gide yükseldiğini farkettim. 3 gün sonra 37 buçuğa kadar çıktı. Yumurtlama günü biteli 5 gün oldu bugün ateşim yine 37 çıktı. Akintim var. Bu belirtiler yumurtamin döllenmiş olduğunun göstergesi midir?

Canim aynen biraz kafani rahatlat.. hamile kalabiliyorsun en azindan bu guzel yönü. Ama doktor kontrolunde sağlıklı gebelikler elde edersin insAllah canim. Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah!

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai -
Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat

Canım benim kv sakin biri pek karismaz yapacagi seyi bana sorar, annemde doymuyor galiba diye ilk 3-4 gun mama verdi ozmn sütüm daga inmemişti ama inmeyecek mi diye uzuldugumu bilİyorlardi elimle kompress yapip sagarak indirdim.. cocuk emerken yutkunma sesini duyunca emdigini anladilar bide ilk zaman 1 saat emziriyodum. annem inanmak icin gogsumden sut geldiğini gormek istedi:)) sonra mamayi birakti elinden. Aksine ben acaba doydumu
Modundaydim sonra annem
Beni sakinlestirdi doymasa cok aglar falan diye.. kendin usutmemeye bak ve cocugun ayagini sicak tut. Karnini tut.. bebeginin her meme de gazini cikar. İvir zivir verdirme cocuga gerekirse cemkir.. bana kv hep su verelim mi dedi. İlk zaman vermedim ama sonra pamukcuk olmasin diye ve sarilik degeri dussun diye gunde 2 cay kasigi verdim. O da tabi kaynamış sogumuş suydu. Evde okdr insan olmasi ayri sıkıntılı; ben ilk zaman memelerim acik dolandim evde hem sicakti hem de aciyodu.. annenle konusabiliyOsan bu durumlari anlat..

Ateş obulasyonu yakalamak için kullanılır.ateşten gebe olduğunu anlamak güç.inşallah bebeğin seninledir

Laftan anlamiyo. Sanki onlarin cocugu. Ilk gun gorsen biri annem diye seviyo biri babam diye seviyo. Hayirdir siz mi dogurdunuz diyince anneanne dede moduna gectiler. Belki yetmiyodur sutum blmiyorum mama yiyince sakin uyuyo cocuk ama emince 10dk snra agliyo. Psikolojik sutum azaldi sanirim cnku önceden emip 2 saat uyuyodu. Artik bıraktım cok biliyosaniz alin elinize mamayi besleyin dedim. Hepimiz annelik yapalim bi ozelligm kalmadi sutumde yok cok bilenlet baksin cocuga bundan sonra dedim. Kocamada kizdim hazirla mama paralarını sayenizde sut cikmiyo artik dedim. Onceden 1 göğsümden 25 30ml sut çıkıyordu az once ikisini sağdım 10ml anca cikti. Yedirin suna mamayı sussun artik diye hepsine kızdım. Verin agzina emzigi getir sende bib3ronu dayayin cocuga dedim bagirdim. Manyak bunlar ya cok bilmisler

Ateş obulasyonu yakalamak için kullanılır.ateşten gebe olduğunu anlamak güç.inşallah bebeğin seninledir
Inşallah canım adet gününe kadar ateş düşmezse yüksek kalmaya devam ederse hamilelik vardır diyorlar. Onun için ateşime bakmıştım. Nasip bakalım

İyi akşamlar kızlar. İlk olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizden çok şey öğrendim. Yüz yüze tanışamasak da hepiniz ailemden biri gibi oldunuz. Sevincimi üzüntümü paylaştınız. Kimseyle paylaşamayacağım şeyleri sizlerle paylaştım. Beni anlayan birilerinin olması hep rahatlattı beni. Yaşadıklarımdan sonra benim için zor olsada;biraz buralardan uzaklaşmak,hiçbir şey yapmamak,bebek işini biraz askıya almak istiyorum. İlkbahara kadar biraz ara verip aranızdan ayrılıyorum. Aklım ve dualarım hep sizinle olacak. Ara ara dayanamayıp kk ya girerim gibi geliyor ama bunu yapmamalıyım. Tekrar görüşmek üzere. Döndüğüm zaman umarım hepinizin göbüşleri bebiş dolmuş olur. . Allaha emanet olun. Görüşmek üzere. Sizleri çok sevdim. Hakkınızı helal edin.

sende göbüşünde bebişinin müjdesiyle dönersin inşallahh

Sen de sağlıklı hamilelik haberiyle geri dön inşşşş

Öff ya denemdiğim şey kalmadı ya ovulasyon testi ateş ölçme akıntı takibi. Zaten adetim düzenli 2 ay önce polip de aldırdım rahmim temiz eşimde de sıkıntı yok. Bu ay dedim saldım takip etmicem stres olmasın diye tatile çıktım. Ovulasyon zamanı yine ilişki oldu ama yok yok yok. 3 gündür kahve akıntı var yarın adet günüm kesin hastalancam. Bu kavr akıntı neden oluyo ya vr bu çocuk neden olmuyo. İsyan etmiyorum ama kardeşimin ilk ay tek ilişki ile oldu. Demekki var bizde bi sıkıntı.

Ck tanidik bunlar canim. Velahavle de. Benim oglum kolikti. Tam 99 gunghazdan catladi ne uyudu ne beniuyuttu.kv ve hatta kp nin evimden cikmamasi, kovmama ragmen gitmemesi, ustune eve adamlari doldurmasi vs vs
sonuc, ben ciddi sekilde hastalandim. Oglum 3.5 yasinda hala onlara hirsim gecmedi. Simdi dogurursam bu kez korksunlar benden, simdiden eve sokmama planlarimi yaptim.

Geleleim canim sana. Bunlari yazdimki kendini tek sanma. Ben gibi hastalanma.... Suan cok hassas donemdesin. Nazen kendini yetersiz, degersiz hissedersin. Ama emin ol sen cok iyi bir annesin. Bebegine senden daha iyi hic kimse bakamaz. Senden daha fazla kimse koruyamaz.
Birsey oliursa ben annesiyim de ve sustur. Kes önlerini sana abla tavsiyesi.
Cocuk gazdan catlarken mamayi da dayamislar hepten catlatmislar yavrumu yazik. Sen bildigini yap. Dr bize neler neler verdi ama fayda etmedi. Sebebi su, aslinda bagirsak gelisimi dogduktan 4 ay sonra gelisimini tamamlarmis. O nedenle gaz sancilari olurmus. Kime bebek yogun yasarmis.bagirsagin tamamlanmasini da hic bir ilac saglamadigi icin gaz ilaci da cok vermezler.

Sut miktari icin kendini bunaltma. Bebebgin gelisimine gore miktari artar. Suan yeterli demis dr o zaman sorun yok. Sen kendini uzme.hatta kv ile daha iyisen git kv de kal ciddiyim.
Oglum 30dk da emerdi canim. Veee ilk ay inanilmaz kilo almisti. Yani sutun yetmwdigi icin degil, hem seni ozledihi kokunu istedigi icin emmek ister hem de minicik migdesi cabuk aciktigi icin. Sana sunu diyim oglum 18ayliktibe ek gida zaten vardi. Adam gece saat basi kalkar emerdi, sirf beni kontrol icin.

Kendine iyi bak canim...

Tam 15gunluk zonklma ve kesintisiz migren agrisi sukur bugun kesildi :) esim goreve gidiyor tamdaaaa ovulasyon haftasi. Bu ay dinlenmece :)

Inşallah canım adet gününe kadar ateş düşmezse yüksek kalmaya devam ederse hamilelik vardır diyorlar. Onun için ateşime bakmıştım. Nasip bakalım
Zaten adet gününe kadar ateş yüksek seyreder CNm .adet günü yada 1-2 gün önceden düşmeye başlar regl gelecekse.eğer adet günü geçer ve ateş hala yüksek giderse hamile olma ihtimali artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…