Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Helal oldun CNm sen de helal et.geri döndüğünde güzel haberlerle gelirsin inşaşlah

Yarın da sökülmezse bir test yap CNm istersen

Tam 15gunluk zonklma ve kesintisiz migren agrisi sukur bugun kesildi :) esim goreve gidiyor tamdaaaa ovulasyon haftasi. Bu ay dinlenmece :)
Çok geçmiş olsun gitmeden bir çalışma kondurun belli mi olur.rabbim ol der oluveriri:)

Güzel haberlerle dönersin inşallah. ..

Kayinvalidem kayinpederim yok malesef aslinda benim sorunum annemde degil. Annem cok destek oldu o olmasa ben ne yer ne icerdim bilmiyorum ama bebek aglamaya baslayinca onun kocası bi yandan benim kocam bi yandan bu çocuk hasta biyeri aciyo yok ac bu cocuk sut yetmiyo mama getirin catlatcaniz çocuğu vs diye diye simdi annmde basladi doymuyo diye. Cocuk aglayinca benden once annemin kocası kosuyo beni ozledi diyip kucagina aliyo vermio kimseye ancak ver emzircem diyince ses cikaramiyo. Adam kafayi cocukla bozmuş . Zatn kendi sorunlarida var simdi cocuga sardi. Ben istiyodum ki her aglamada kucaga alismasin veya her aglamada emzireyim benim kokuma alissin ama yok dogar dogmaz bunlar kucakladi bunlar pis pisladi. Cocuk ilk hafta bende durmadı bile aglaya aglaya alisti. Simdi cocuk uyurken bile adam geliyo besigini salliyo durduk yere. Sallama uyuyan cocugu iyice alistrdinz ben napcam ilerde diyorum bisey olmaz diyip duruyolar. Tek akrabamiz annem bizim. Esimin tarafi yok bizdende kimse yok. Bi 40im ciksa herkes evine gider heralde diye umit ediyorum. Evleride bizim karsi bina yani... kocamla adam akilli yatamiyoruz bile herkes lap odaya daliyo ne zormus bu ilk 40 gun...

Çok geçmiş olsun gitmeden bir çalışma kondurun belli mi olur.rabbim ol der oluveriri:)
Tabiki canim bos gecmedik :)

Canim. Magdrm karsi binadalar gonder ikisini de. Annene de guzelce. Gunduz gelsin gece evine yatmaya gitsin. Adami da geturmesin. Cins midir nedir adam ya. İle de 40 gun bakilacak sana diye birsey de yok buarada. Sen kendini ne zaman iyi,hissedersen yeterli.
Zor ama kimseyi duymaaaaa. Sinirlerini harap etme. Onlara kizip bebegine ofkelenme. Sonra icin yanar. Buraya yazamadigin ve sana kendini kotu hissettiren ne dusuncelerin vardir tahminimce. Yasadik hepimiz cunku canim. Bak tatlim, sen cok kiymetlisin, bebegin cok kiymetli. Suan oinemli olan tek sey ikiniz ve aranizdaki bag. O bagin cok saglam olmasi... Ben bebegimi tovbeeeee birakmadim kucagimdan. Bana da kucaga alisir vs denildi, hayir alismadi, ama bana doydu, baglandi. İlk 45gun ben oturur vaziyet uyudum, cunku bebebegim uzerimde uyumak istedi hep. Ben sezeryanliydim ustelik. Dusunsene, hep karnindaydi ve simdi bnilmedigi bir ortama geldi, ve tek bildigi sensin, dunyaya sadece senin sesini taniyarak geliyor, senin kokunu bilerek. Onu dunyada tek sakinlestirebilevek kisi sensin.
Bebegini kucagina almaktan korkma ,alismaz, sadece ihtiyacini karsilr. Adam kucagina aldigi an cek al bebegini, verme ona. Ay ben deli oldum suan.
Bir de dip not: super anne olmaya calisma, hem bebek hem ev isi hem esine ilgi.... Birak ev de kalsin esine ilgi de. Suan onlarin hepsine senin ihtiyacin var, bebeginin de sana. Uzun yazdim kusura bakma canim...

Canım kocakarı yöntemi gibi gelebilir ama ben 2 kızımda da annane yöntemi kullanıp gaza çareyi acı elma yağıyla buldum. Özellikle banyodan sonra göbek çevresine birde ayak altlarına parmağınla dürüp bırakıyorsun masaja gerek yok. Geçenlerde zafrina89 ya da önermiştim mutlaka deneyin. Tabii bu yöntem gaz oluşumunu engellemiyor rahat çıkarmasına yarıyor.

Evin kalabalığı doğumdan sonra çok fazla geliyor insana ben mutfaktaki çatal bıçak çekmecesini açıp bardakları görünce ağlama krizine girmiştim. O zaman eşim işten izin alıp herkesi yollamıştı evden. 3 gün bebekle ilgilenip beni rahatlatmıştı. Sen hiç topa girme eşine havale et becerebilirse. Allah yardımcın olsun loğusalık hamilelikten de doğumdan da zor.

İnşallah çok yakın zamanda sürprizinle dönersin canımmm @Zamansiz yolcu

kızlar napiosunuz?
Zamansiz yolcu seni çok özleyeceğiz kendine çok iyi bak, inş hamiş haberinle dönersin.
Sessizgemi86 tüpe kadarki sürede bir bakmışsın hamişsin.
R Rzg14 kociş nereye gidiyorsa sende git ya da gitmeden mikmikle 5 güne kadar yaşar spermcikler belli mi olur Allahın hikmeti tutuverir, her ay çok önemli cnm :)
cibi35 benim taşınmada ya da bahar temizliğinde en sevdiğim şey işe yaramayacakların atılması, demek ananen izin vermedi yeni aylara ümitle bakmaya başladın mı?
Veson cnm sana yazacak hiç bir şey bulamadım.benim yumoş bu ay çatlamıycak sanırım yoksa yediklerime dayanamamalıydı

Ayy sorma hepsinin ayrı hatırası var birde kadın seviyor incik boncuğu kıyamıyor atmaya
Benim lekelenme bugün başladı gibi ama yorgunluktan mı yoksa adet mi gelecek bilmiyorum. İnşallah gelir de başlarız çalışmalara
Senin yum geç çatlıyor ama ıskalamıyor kuzumm sabırla devam inşallah bu ay yüzün güler

Veson , kızlar bu ay yum catlamadı gitti 18 deyim sizce pozitif mi?
Dünkide buna yakındı..

Kaliteli bi yum degil sanırım en gec 16 da olurdu şaşırdım..

Eklentiler

• sketch-1509961574529.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 38
inş hepimizin yüzü güler cnm. olmazsa diğer ay aşılama yıllk iznim yok rapor verir mi doktor bilmem, henüz bir doktorum yok, çok sık gidilirmi bilmiyorum karışık.
senin artık adet geliyor olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…