Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar oglum hastaymis galiba. Midesinde pilor darligi diye bisey varmis tek tedavisi ameliyatmis. Usg cekilcek dua edin nolur ben cok kotuyum insallah bisey çıkmaz

Kizlar oglum hastaymis galiba. Midesinde pilor darligi diye bisey varmis tek tedavisi ameliyatmis. Usg cekilcek dua edin nolur ben cok kotuyum insallah bisey çıkmaz

Geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek olacak bir şey çıkmaz ne zaman çekilecek usg?

Geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek olacak bir şey çıkmaz ne zaman çekilecek usg?
Kan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasin

Ahh kuzumm dur hemen telaş etme Allahım korusun evladını inşallah birşey çıkmayacak. Neymiş bu hiç duymadım daha önce hem tedavisi olan bir hastalık demek ki Rabbim dermansız dert vermesin canım benim. Dualarimdasiniz merak etme.. sen kendine dikkat et bırakma öyle kendini sonuçlardan haberdar et bizide.

Canım benim şimdi biraz araştırdım biliyorum hiç kolay değil aşı olurken bile senin canın ondan daha fazla yanıyor ama Allah'tan çok küçük bir operasyonla düzelecek bir şeymiş. Canını sıkma nolur çok şükür ki bir hafta içinde normal beslenmeye bile başlayabiliyor ve tekrarlaması yüzde bir ihtimalmis. Sen sağlam dur annesi o üstesinden gelir zaten.

Allah razı olsun canım. Paketim bitmiş o yüzden girip yazamadım. Sol tüpüm alındı sağ duruyor. Zor bir ameliyattı sonrası da öyle ama çok şükür iyiyim.

Çok geçmiş olsun canımm operasyonu biliyordum ama ben mi atladim yoksa hatırlamıyor muyum acaba tüp neden alındı böyle bir olasılık var mıydı?

Cnm çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Dualarımız sizinle

BirAsilAnnesi canım cok gecmiş olsun vesile olsun inşallah

Tgbptn inş müjde verirsin cnm

Çok geçmiş olsun canım.başa gelen çekilecek mecburen bu sevmek güçlü olman gerek.bebeişine de süt gerek.kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.

Allah razı olsun canım. Paketim bitmiş o yüzden girip yazamadım. Sol tüpüm alındı sağ duruyor. Zor bir ameliyattı sonrası da öyle ama çok şükür iyiyim.
Bu tüp alınması nerden çıktı canım?geçmiş olsun.Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün.

inşallah bişey çıkmaz basit kusmadır canım bnmkide çok kusuo bu kusma çok fena

inşallah bişey çıkmaz basit kusmadır canım bnmkide çok kusuo bu kusma çok fena
Insallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bugün

inşallah ultrasonda temiz çıkar canım
emzirmeye devam et bırakma nekdr alırsa anne sütünü okdr kar ama kilo alımı ii diilse takviye mama da verirsin tabi aç kalmasından iidir güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…