• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay çok merak ediyorum.. Bebiş gelecekmi acaba? Inşlh bizde tuğba gibi sürpriz yaşarız çiğdemcim...

İnşallah senden güzel haberler alırız canım. Ben bugün dr.a gittim bı tane minik yum var dedi. Çatlamış yokmuş. Daha adet olmadım zaten. Bir hafta sonra yine adet söktürücü kullan adet ol sonra femara mı ne kullan dedi elime reçeteyi tutuşturdu çıktım. Almadım ilaçları eve geldim 4 çeşit yemek yapıp rahatladım. Şimdi de yaptım kahvemi oturuyorum :)

İnşallah senden güzel haberler alırız canım. Ben bugün dr.a gittim bı tane minik yum var dedi. Çatlamış yokmuş. Daha adet olmadım zaten. Bir hafta sonra yine adet söktürücü kullan adet ol sonra femara mı ne kullan dedi elime reçeteyi tutuşturdu çıktım. Almadım ilaçları eve geldim 4 çeşit yemek yapıp rahatladım. Şimdi de yaptım kahvemi oturuyorum :)
Femara çok iyi bir ilaç.klomenden daha üst.sen araştırmıssındır kessinnn!şansın bol olsun canım...

Femara çok iyi bir ilaç.klomenden daha üst.sen araştırmıssındır kessinnn!şansın bol olsun canım...

Araştırma bana yasaklandı :)) salı günü infertiliteye gittiğimde yumurtalar vardı bugün 1 tane dedi Dr. Diğerleri ne oldu bilinmiyor. Bana İstanbul'da iyi bir Dr lazım aklı başında sacmalamayan. İlan vericem artık internete :D

Ohh sefan olsun cnm.. Inşlh bu ay hepimiz seviniriz kuzum..hayırlısı hakkımızda..
Veson Veson da yok ortalarda! Nerde bu kızlar..

Araştırma bana yasaklandı :)) salı günü infertiliteye gittiğimde yumurtalar vardı bugün 1 tane dedi Dr. Diğerleri ne oldu bilinmiyor. Bana İstanbul'da iyi bir Dr lazım aklı başında sacmalamayan. İlan vericem artık internete :KK70:
Canım femarayı devlet ödüyor mu?30 lu tablet mi?nasıl kullanılıyor?

Canım femarayı devlet ödüyor mu?30 lu tablet mi?nasıl kullanılıyor?

Odemiyormus canım. Tablet şeklinde de kacli bakmadım. Fiyatı 106tl diyor nette. Bu arada benim ovu silinmiş. Acaba çatlamış da Dr görmemiş olabilir mi ki? Gerçi tek başına catlayabilen ilk yumurtam olur öyle olsa..

Eklentiler

• 2017-11-25_18-10-45-323.webp
    2017-11-25_18-10-45-323.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
Odemiyormus canım. Tablet şeklinde de kacli bakmadım. Fiyatı 106tl diyor nette. Bu arada benim ovu silinmiş. Acaba çatlamış da Dr görmemiş olabilir mi ki? Gerçi tek başına catlayabilen ilk yumurtam olur öyle olsa..
Evet bence çatlamış.

Kürtaj sonrası adet olamama yada adette azalma durumunda öncelikle hcg ve hormon takibi yapıp ilaç veriyorlarmış eğer ilaca rağmen adet gelmezse yapışıklıktan şüpheleniliyormuş.
Kalp durması sonucu yani bebek 9-10 haftalık ve daha büyükse yapışıklık riski %33 e çıkıyormuş. Bunlar hasta yorumları da değil ayrıca dr. açıklamaları :KK43:
Ben 2. kızımdan önce yara yaktırmıştım. Sonra 2.ye hamile kaldım ardından da emzirdiğim için spiral taktırmak istedim ama yakmadan dolayı yapışıklık oluşmuş, spiral takılamadı. Hatta dr. bana hamile kalmamın bile mucize olduğunu söylemişti. Bir kez başıma geldi yani..
Ayrıca sadece kürtaj veya düşük değil sezeryan doğumunda buna neden olacağını söylüyorlar.
Maşallah bende de hepsi mevcut.
Canim benimde dusukten sonra 50 gun regl gelmisti ama sokulmemisti hep damla damla bulasik geldi 20 gun boyunca artik doktora gittim kist falan mi oldu diye.. o ayda ates olcuyodum yumurtlma olmadigini biliyodum,, doktor bana hormon duzenleyici vermisti, cycle progynova adinda. Cok iyi geldi. İlaci kullandiktan sonraki ay ogluma hamile kaldim.. hemen panik yapma istersen

Back
X