Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabır versin..BUralardayım.dedem vefat etti yarın defnedeceğiz
Başınız sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabır versin..
Başınız sağolsun cnm.Allah rahmet eylesin.
Basiniz sagolsun canim Allah sabir versin mekanı cennet olsun
Sağolun kızlar Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım,Nur içinde yatsın.Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.
Başınız sağolsun canım![]()
Sağolun kızlar Allah razı olsunBasiniz sagolsun canim Allah taksiratını affetsin kalanlara sabır versin insallah
Amin CNm sağol Allah razı olsunVeson canim basin saolsun. Allah rahmet eylesin.
Amin CNm Allah razı olsunVeson başın sağ olsun canım. Rabbim nurlar içinde yatırsın.
Başın sağolsun cnmAmin CNm Allah razı olsun
Başın sağolsun cnm
Amin kızlar Allah razı olsunVeson canım başınız sağolsun. rabbim rahmetiyle muamele etsin inş. sabrı cemil diliyorum
Günaydın kızçeler...
gunaydın canımGünaydın kızçeler...
Veson başınız saolsun canım yeni gördüm
Başınız sağolsun canım Rabbim taksiratını affetsin. makamı cennet olsun dedenin.BUralardayım.dedem vefat etti yarın defnedeceğiz
Amin CNm sağol Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Rabbim taksiratını affetsin. makamı cennet olsun dedenin.
Allah rahmet eylesin canım. Ben de yakın zamanda dedemi kaybettim. Mekanları cennet olsun inşallah.Amin CNm sağol Allah razı olsun
AMİN inşallah CNm.senin de başın sağolsun.hayat işte bir yandan Doğum bir yandan ölüm...Allah rahmet eylesin canım. Ben de yakın zamanda dedemi kaybettim. Mekanları cennet olsun inşallah.