• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım da benim ilk iğne 18mm iken yapılmıştı, hamile kaldığım ay da 22mm di.. ister istemez takıldı kafama.. Sordum da, şüphe yaşamak istemiyorum yarın yapsam olmaz mı diye ama kalitesini anlayabiliyormuş onlar :)) Sen çok karışma demeye getirdi sanırsam :)
Birde bu iğneyi karşılamıyor canım sigorta 72tl ödedim.
Saol canim.
Takma sen kafana. Sifa olsum bebek olsun :)

Kızlar benim Bat 26 Aralık. Yumurtlama günümden beri sancım ve kasık ağrım var. Ama ateşim hiç yükselmedi düne kadar. Dünden beri 36.8 36.7 civarlarında hep. Ama bende aşırı bi üşüme var. Ellerim ayaklarım buz gibi. Kat kat lahana gibi giyindim ama yine de ısınamıyorum. Hasta da değilim. Ateş basması duydum ama üşüme duymadım hiç. Bilgisi olan var mı acaba ?

Kızlar benim Bat 26 Aralık. Yumurtlama günümden beri sancım ve kasık ağrım var. Ama ateşim hiç yükselmedi düne kadar. Dünden beri 36.8 36.7 civarlarında hep. Ama bende aşırı bi üşüme var. Ellerim ayaklarım buz gibi. Kat kat lahana gibi giyindim ama yine de ısınamıyorum. Hasta da değilim. Ateş basması duydum ama üşüme duymadım hiç. Bilgisi olan var mı acaba ?

Adet zamanında ateşin kaç oluyor peki? Yarım veya bir derecelik yükseliş yumurtanın catladigi anlama gelir gebeliği göstermez canım. Gebelikte üşüme belirtiler arasındadır.

Adet zamanında ateşin kaç oluyor peki? Yarım veya bir derecelik yükseliş yumurtanın catladigi anlama gelir gebeliği göstermez canım. Gebelikte üşüme belirtiler arasındadır.
Benim çok fark var yaa. Normalde 35.9dur benim ateşim. Ama adetten sonra başladım ben biraz geç oldu. Bi kaç defa düştü ateşim ama eski sıcaklığına döndü. Dün yükseldi en belirgin. Ama bu da biraz fazla oldu:KK70:

Benim çok fark var yaa. Normalden 35.9dur benim ateşim. Ama adetten sonra başladım ben biraz geç oldu. Bi kaç defa düştü ateşim ama eski sıcaklığına döndü. Dün yükseldi en belirgin. Ama bu da biraz fazla oldu:KK70:

Devam edersen ölçmeye ve bu derecelerde kalırsa catladi diyebiliriz ;)

Eklentiler

• IMG_9264.webp
    IMG_9264.webp
    37 KB · Görüntüleme: 43
Veson Veson kuzum kontrole gittim 18mm solda tek yum varmış hemen orda ovitrelle aldırıp vurdu. İlk ignemde de 18mm di yarın tekrar bakın desemde yok çok iyi görünüyor mm e bakma sen biz bilimsel bakıyoruz ona anlaşılıyor kalitesi dedi :KK43: ne giriyorduk tabloya unuttum herşeyi şu an saçma sapanim
Mm takılma bence de.inş sonu bebişle biter canım.o zaten çatlayana kadar 20-22 mm yi bulacaktır ve bu da en sağlıklı değerler.
ay bebek oldun insallah dusunme sen detay. o igneye fark odeniyor mu canim?
Klomen 23 tl iken bu ovitrelle iğne neden bu kadar pahalı anlamıyorum 80 civarı ve ödemiyor.devlet yumurtayı oluşturuyor,sonra gerisini düşünmüyor.oluşmasıyla olmuyor ki bu iş...Alla alla!! Alternatifi de aynı pahalı,ödemiyor.zıkım olsun.

Mm takılma bence de.inş sonu bebişle biter canım.o zaten çatlayana kadar 20-22 mm yi bulacaktır ve bu da en sağlıklı değerler.

Klomen 23 tl iken bu ovitrelle iğne neden bu kadar pahalı anlamıyorum 80 civarı ve ödemiyor.devlet yumurtayı oluşturuyor,sonra gerisini düşünmüyor.oluşmasıyla olmuyor ki bu iş...Alla alla!! Alternatifi de aynı pahalı,ödemiyor.zıkım olsun.

Ağrım var biraz sanki bu gece çatlıyor. İnşallah dediğin gibi olur kuzu :)

Ateşin coşmuş bu ne böyle:eek:gebelik var mı bilmem ama kendine dikkat et hasta falan olmayasın.grip falan...:110:
E Efulimm41
Hastalıkta yok yaa. Sadece uyku hali var. Gece 12 saat uyuduğum halde televizyon izlerken gözlerim kapanıyor. Halsizlik var. Ben hasta olacağım zaman eklem yerlerim ağrır anlarım bitkisel çay yaparım geçer. Normal yaşadığım hastalıklardan farklı. Ara ara ölçtüm gün boyunca 36.8 - 36.9 civarlarında geziyor. Yarın sabah uyandığımda düşmüş olacak mı merakla bekliyorum.

Bi de sağ tarafımda yumurtalıkların orda batmalar oluyor 3-4 saattir inşallah kist falan değildir :KK43:

Hastalıkta yok yaa. Sadece uyku hali var. Gece 12 saat uyuduğum halde televizyon izlerken gözlerim kapanıyor. Halsizlik var. Ben hasta olacağım zaman eklem yerlerim ağrır anlarım bitkisel çay yaparım geçer. Normal yaşadığım hastalıklardan farklı. Ara ara ölçtüm gün boyunca 36.8 - 36.9 civarlarında geziyor. Yarın sabah uyandığımda düşmüş olacak mı merakla bekliyorum.

Bi de sağ tarafımda yumurtalıkların orda batmalar oluyor 3-4 saattir inşallah kist falan değildir :KK43:
Gün içindeki ölçümleri dikkate alma.ölçüp kafanı da karıştırma.kist olmamıştır da birkaç seçenek var.ya yumurtan Yen'i çatladı dün ,yA hasta olacaksın ,ya yanlış gördün ölçümü ya da hamilesin :halay:

Back
X