• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm ne yaptınız dr gördü mü? O boş kese düşecek kanama olması gayet normal bir arkadaşın da öyle olmuştu bu topikten.biri kanama ile düştü diğerini doğurmak üzere şimdi.
Doktorum izmirdeymiş bana muayenesine gitmemi söylefi gittim iğne yaptılar bol bol sıvı al dinlen dedi.

evet cnm eskiden ayda 2-3 anca oluyordu.şimdi ise, adetten sonra özlüyor mu napıyo o zaman istiyor, sonra unutuyor beni :p beni unutsun hiç sıkıntı değil ama özlemimizi, hasretimizi, hayallerimizi unutmasın işte o zaman ben ben olmuyorum, çıldırıyorum :KK43:

Kuruntu yapma sen kuzum unutur mu hiç :KK19:

her akşam ilişkiye yelteniliyor malesef sonuç yok cnm.tam damarıma bastın bu gece ayrı yattım sırf bu mevzudan.acaba biz bebek hiç düşünmesek mi?ilişkimiz bile yolunda değil diyorum bazen.
bir yandan da onu çok sevdiğimi, onun beni sevdiğini biliyorum bu yeter ilişkimiz çok sık olmasa da olur diyorum.çok karıştı kafam iki hamileliğimde de sen ilişki olsun bugün dediğin günler hamile kaldım, barışıp keşke becerebilsek bugün :KK43: cibi35 cibi35 çatlamış cnm hayırlısı olsun inş bebiş olsun.
CNM ilişki sayısı gayet normal CNm sadece bebek konusu işin içine girince sıkıntı oluyor işte.yoksa sadece hergün ilişki düzenli ilişki anlamında değil ki.
Bence eşin de yakında yumurta çatlayacağını sezmiş ve stres yapmış olabilir.üstüne gitme isteksizlik çokzor hele erkek için bu mesele başka boyut kazanabiliyor.inşallah bu akşam herşey yolunda gider

evet cnm eskiden ayda 2-3 anca oluyordu.şimdi ise, adetten sonra özlüyor mu napıyo o zaman istiyor, sonra unutuyor beni :p beni unutsun hiç sıkıntı değil ama özlemimizi, hasretimizi, hayallerimizi unutmasın işte o zaman ben ben olmuyorum, çıldırıyorum :KK43:

Kız bu çakşır suyunu duydun mu fena istek yapıyormuş:) tam sana göre. Ondan içir ne işe yaradığını da söyleme bakalım ne yapacak o zaman. Peşinden ayrılmaz artık :halay:

Kız bu çakşır suyunu duydun mu fena istek yapıyormuş:) tam sana göre. Ondan içir ne işe yaradığını da söyleme bakalım ne yapacak o zaman. Peşinden ayrılmaz artık :halay:
hergün içiririm valla.ne duyduysam yapıyorum bazısını içiyor bazısını içmiyor . azıp kudursun inşş :P peşimden ayrılmıyor zaten cnm ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.

CNM ilişki sayısı gayet normal CNm sadece bebek konusu işin içine girince sıkıntı oluyor işte.yoksa sadece hergün ilişki düzenli ilişki anlamında değil ki.
Bence eşin de yakında yumurta çatlayacağını sezmiş ve stres yapmış olabilir.üstüne gitme isteksizlik çokzor hele erkek için bu mesele başka boyut kazanabiliyor.inşallah bu akşam herşey yolunda gider
inşallah yolunda gider cnm :) gitmezse de yapcak bir şey yok cnm bu ay tatil derim, canımız sağolsun .çok sağolasın.

hergün içiririm valla.ne duyduysam yapıyorum bazısını içiyor bazısını içmiyor . azıp kudursun inşş :p peşimden ayrılmıyor zaten cnm ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.
Sen bi dene bak gör. Sıkıntı var mı bilmiyorum ama sperm kaliteside çok iyileşir. 1 litrelik şişelerde satılıyor aktarlarda. 5 litreden sonra etki Ediyor diyorlar ama kullananlar ilk şişeden etkisini görmüşler. Heralde gebelik için 5 litre diyorlar.
Adetimi bekliyorum olursam direkt başlıycam ben :) iyice kudurmazlar inşallah :KK70:

Bazı erkekler baba olunca hemen ne olduğunu anlayamıyor.bebek ağlayınca ne yapacağını bilmediği için öyle yapıyordur.biraz büyüsün bu sıkıntılar geçsin baba-evlat ilişkisi de zamanla oturacaktır merak etme.o takip olayını da bilmiyorum CNm bilen kızlar yazacaktır.henüz refleksleri gelişmemiş olabilir.bilemedim CNm.netten de araştır bak kaçıncı ay ne yapması normalmiş.
Aynen daha alisamadi sanirim :) olsun ben bakarim bebegime ya

Evet CNm bol bol dinlen dediğim gibi o boş kesedir inşallah herşey yolundadır.içini ferah tut
Sağolasın csnım benim inşallah öyledir. Coraspirin de kullanıyordum onu hemen kes dedi. Şimdi sadece progestan fitil olarak kullanıyorum birde iğne var kan sulandırıcı. Tabi folik asiti unutmamak gerekir.

Sonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
Ah etme döner dolaşır seni bulur diye boşa dememişler.ataların bir bildiği var sanırım...

Back
X