• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.günde idrar testi yaptım ama negatifti.ateşin 36.3 olduğu gün ve bir önceki gün belim ve kasıklarımda çok keskin ağrılar oldu.adet geliyor dedim ama gelmedi ertesi günde ateş yükseldi.Bugünde 36.5 çıktı şu durumda adetin gelmesi pek mümkün görünmüyor.Tekrar idrar testine de açıkcası cesaretim yok zaten yarın kan tahlili verecem sabah artık belli olur.Kullandığım progestan jel adetin gelmesini engellemiş olabilir mi acaba
Yarın ak kara bekli olur artık.evet progestan bazen geciktiriyor.umarım ilacın etkisi değildir hadi hayırlusığ

Kadının biri jinekoloğa gidip şikayetini anlatmış.dr bayana ilaç yazıp bu ilacı her akşam rahminin ağzına koyacaksın demiş.kadın bir hafta sonra dr a tekrar girmiş.dr bey benim şikayetim hiç geçmedi demiş.dr anlat bakalım ne yaptın demiş.kadın: verdiğiniz ilacı her akşam Kocamın ağzına koydum demiş.meğer kadının kocasının ismi Rahmi imiş:KK70::KK70:

Kadının biri jinekoloğa gidip şikayetini anlatmış.dr bayana ilaç yazıp bu ilacı her akşam rahminin ağzına koyacaksın demiş.kadın bir hafta sonra dr a tekrar girmiş.dr bey benim şikayetim hiç geçmedi demiş.dr anlat bakalım ne yaptın demiş.kadın: verdiğiniz ilacı her akşam Kocamın ağzına koydum demiş.meğer kadının kocasının ismi Rahmi imiş:KK70::KK70:

:-)

Çizgi eski yerine kaymış işte.sen hangi gün çatladığını düşünüyorsun?
W'yi silince düzelmedi Dry işaretleyince düzeldi. Bence 25nci gün çatladı.

Bi de bişey öğrenmek istiyorum. Ateş yumurtlamadan sonra yükselmişse kesinlikle çatlama olmuş mudur?
Benim yumurtam her ay çatlayacak boyuta gelmiyor malesef. Bu şekilde emin olabilir miyim çatlayıp çatlamadığından.

W'yi silince düzelmedi Dry işaretleyince düzeldi. Bence 25nci gün çatladı.

Bi de bişey öğrenmek istiyorum. Ateş yumurtlamadan sonra yükselmişse kesinlikle çatlama olmuş mudur?
Benim yumurtam her ay çatlayacak boyuta gelmiyor malesef. Bu şekilde emin olabilir miyim çatlayıp çatlamadığından.
Ateşine bakarak çok büyük olasılık yumurtan çatladı diyebilirim.kesin demek için içini görmek gerek:))

Ateşine bakarak çok büyük olasılık yumurtan çatladı diyebilirim.kesin demek için içini görmek gerek:))
O zaman ateşin yükselmesi çatlamadan kaynaklı değil. Ben Ateş düşünce yumurtlama oluyor yükselince çatlamış oluyor diye anlamıştım öğrenmiş oldum :)

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. Tgbptn Tgbptn papatyamrm papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk:KK200::dua: bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden:dua: Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC ShinSeGi ShinSeGi

Son düzenleme:
O zaman ateşin yükselmesi çatlamadan kaynaklı değil. Ben Ateş düşünce yumurtlama oluyor yükselince çatlamış oluyor diye anlamıştım öğrenmiş oldum :)
Yok şimdi öyle söyleyeyim yumurta çatlıyor.çatladıktan sonra vücut progesteron diye bir hormon salgılıyor.işte bu hormon ateşi yükselten hormondur.yani ateş yükseldiğinde yumurtan çoktan çatlamış demek oluyor.bu durumda gebelik şansı imkansız olmasa da çok çok düşüktür.

Bende senin yumurtanın 25. Gün çatladığını düşünüyorum.sadece ertesi günkü yükseliş çok fazla.o yüzden bu yükselişin sadece hormonal bşr yükseliş olmadığını ogün sen hissetmesen de bir antikor mikrop savaşı yaşadığını düşünüyorum.o yüzden aşırı yükseldi sanki.

T
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. Tgbptn Tgbptn papatyamrm papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk:KK200::dua: bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden:dua: Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC ShinSeGi ShinSeGi
Tebrikler canim senin adina çok sevindim darisi tüm isteyenlere olsun. bu kez saglikla kuagina alir buyurtursun insAllah dualrin içinde amin amin amin ecmain

Ay gülüm benim çok ama çok sevindim rabbim tamamına eriştirsin inşallah bu sefer:halay:

T

Tebrikler canim senin adina çok sevindim darisi tüm isteyenlere olsun. bu kez saglikla kuagina alir buyurtursun insAllah dualrin içinde amin amin amin ecmain

Ay gülüm benim çok ama çok sevindim rabbim tamamına eriştirsin inşallah bu sefer:halay:
Çok teşekkür ederim. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıkla tamamına erdirecek. İnanıyorum:dua: Darısı sizlere olsun. Rabbim çok fazla bekletmesin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın, sabrınızın sonunu selamet eylesin :dua::dua::KK200:

Veson Veson bana da bir yorum yapar misin
CNm ben ara ara tablolarına bakıyorum ve sabırla nasıl bekliyorsun şaşıyorum.döngülerin çok çok uzun.geçen ayki 67 gün ve bir önceki de o kadar uzun olmuştu diye hatırlıyorum.dr a gitmeyecek misin? Sanki sana yumurta geliştirici falan uygulanmalı gibi geliyor tabi dr daha iyisini bilir.

Bu ayki tablonda henüz yükseliş Yok CNm.ölçmeye ve düzenli ilişkiye devam

ayyy çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucaklamayı doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıkla tamamına erdirecek. İnanıyorum:dua: Darısı sizlere olsun. Rabbim çok fazla bekletmesin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın, sabrınızın sonunu selamet eylesin :dua::dua::KK200:
CNm ff e son adet tarihini ve test gününü girer misin? İlk sayfaya eklemek istiyorum.tabi ilişki günleri falan aklımdaysa onları da gir

aaa çok sevindim işte bu habere.
bak Rabbim seni çok üzmeden inşallah sağlıklısını nasip etmiş canım.:nazar:
çok şükür.:dua:
sağlıkla devamını dilerim senin için.
Allah sağlıkla kucağına versin.
darısı benim ve geride kalanların başına inşallah.

Back
X