• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8403BHC 8403BHC kuzumm çatlatmışsın yumurtayı hadi gözümüz aydın :KK9:

LeYLa_21 LeYLa_21 canım ikimizin yum çatlama olayı aynı sanırım. LH yükselişinden 2-3 gün hatta iğneden 4 gün sonra çatlamıştı hamile kaldığım ay. Sen bu hafta çalışmayı bırakma bence..

LeYLa_21 LeYLa_21 canım ikimizin yum çatlama olayı aynı sanırım. LH yükselişinden 2-3 gün hatta iğneden 4 gün sonra çatlamıştı hamile kaldığım ay. Sen bu hafta çalışmayı bırakma bence..
çatlasa nolucak cnm yine aynı şeyler ilişki bile yok, çatladığından emin oldum artık ölçmeme gerek yok :(

Aynen canım...kullandığım vitamin ve hormon ilaçları lh sı etkilermi bilmiyorum.valla elimden geldiğince çalışacam bu ay. Hayırlısı hakkımızda kuzum..adete yakın da yumurtlama oluyor o yüzden pek güvenemiyor insan..

Hep böyle diyorsun 3 gün oncekiyle hamile kalıyorsun :)) tamam sen umutlanma ateş de ölçme ben umutlanirim ikimizin yeriiiiineeeee :KK76:
cnm benim çok tatlısın sen ya :) bugünde gireyim topiğimize biraz ara vereyim, psikolojik olarak öyle yorgunum ki gece uyumadan çok ağlamışım gözlerim davul olmuş :(

Sana enjektörle verelim canım ya...o yöntem baya tutuldu ama yapması mesele..
o nasıl oluyor acaba, ben pek müsade edemem sanki vajinismus dolayısıyla.akşam diyor ki doğal yoldan olmuyorsa tedaviyle olur.neden hep ben bir şeyler yapmak zorunda kalıyorum, o hiç birşey için çaba vermesin ben yumurta toplat, transfer uğraşayım.ben muayeneden korkan insan onları nasıl başarıcam birazcık olsun beni düşünmüyor :(

Aynen canım...kullandığım vitamin ve hormon ilaçları lh sı etkilermi bilmiyorum.valla elimden geldiğince çalışacam bu ay. Hayırlısı hakkımızda kuzum..adete yakın da yumurtlama oluyor o yüzden pek güvenemiyor insan..

Hep diyorum ya benim kardeşim 2 çocuğuna da adet bittiği gün hamile kaldı. Bu yumlarin sağı solu belli olmuyor. Ne demiş ünlü Elcanki Elcanki "içeriyi boş bırakmamak lazım" :D

o nasıl oluyor acaba, ben pek müsade edemem sanki vajinismus dolayısıyla.akşam diyor ki doğal yoldan olmuyorsa tedaviyle olur.neden hep ben bir şeyler yapmak zorunda kalıyorum, o hiç birşey için çaba vermesin ben yumurta toplat, transfer uğraşayım.ben muayeneden korkan insan onları nasıl başarıcam birazcık olsun beni düşünmüyor :KK43:
şırınga ile enjekte ediliyor sanırım canım ya...malesef herşeye kadınlar uğraşıyor.uğraşmak zorunda kalıyor...inşallah kendiliğinden gelir ya..bu ay sen epey çalışma yapmışsın moralini bozma canım..Allah ol desin yeter...
Hep diyorum ya benim kardeşim 2 çocuğuna da adet bittiği gün hamile kaldı. Bu yumlarin sağı solu belli olmuyor. Ne demiş ünlü Elcanki Elcanki "içeriyi boş bırakmamak lazım" :KK70:
kız Allah seni ne etsin emi canım benim ya..kahkaha attırdın bana..doğru benim yumuşlar hızlı büyüyormuş o yüzden tüpte hergün Ankara yolunu düzletti doktor bana ya...adete yakında yumurta oluşuyor..inşallah sağlıklı olur..şu hormon ve vitamine o kadar para verdim inşallah işe yarar...

şırınga ile enjekte ediliyor sanırım canım ya...malesef herşeye kadınlar uğraşıyor.uğraşmak zorunda kalıyor...inşallah kendiliğinden gelir ya..bu ay sen epey çalışma yapmışsın moralini bozma canım..Allah ol desin yeter...

kız Allah seni ne etsin emi canım benim ya..kahkaha attırdın bana..doğru benim yumuşlar hızlı büyüyormuş o yüzden tüpte hergün Ankara yolunu düzletti doktor bana ya...adete yakında yumurta oluşuyor..inşallah sağlıklı olur..şu hormon ve vitamine o kadar para verdim inşallah işe yarar...

Çok yoruldun inşallah bu ay mükafatını alırsın canım benim. Bir elin 5 parmağı gibi kaldık böyle :)) Rabbim peş peşe müjde vermeyi nasip etsin inşallah ;)

cnm benim çok tatlısın sen ya :) bugünde gireyim topiğimize biraz ara vereyim, psikolojik olarak öyle yorgunum ki gece uyumadan çok ağlamışım gözlerim davul olmuş :KK43:
kafana takma takdıkça geri gidiyor herşey....üzülme dua et canım..olacak de kendine...herşeyin hayırlısı için dua edelim...

Çok yoruldun inşallah bu ay mükafatını alırsın canım benim. Bir elin 5 parmağı gibi kaldık böyle :)) Rabbim peş peşe müjde vermeyi nasip etsin inşallah :KK66:
Amin canım..Allah razı olsun çiğdemcim..gerçekten çok yoruldum ve bıktım artık...haberi alınca sevinemeyecem bile diye düşünmeye başladım artık.geçen hafta ankaraya gittiğimde hastanede bir kadın 50 yaşında anne olmuştu ya...babannesi sandım şok oldum ..dua ettim Rabbim bizlerede yolla dedim...artık çok yorulduk maddi manevi...

Amin canım..Allah razı olsun çiğdemcim..gerçekten çok yoruldum ve bıktım artık...haberi alınca sevinemeyecem bile diye düşünmeye başladım artık.geçen hafta ankaraya gittiğimde hastanede bir kadın 50 yaşında anne olmuştu ya...babannesi sandım şok oldum ..dua ettim Rabbim bizlerede yolla dedim...artık çok yorulduk maddi manevi...

O korku bende de var, pozitifi görsek bile ilk defasında ki gibi sevinemeyeceğiz diye düşünüyorum karı-koca.. Hep aklıma geliyor kan sonucunu gördüğümdeki titremem, gülümserken bir taraftan ağlamam... falan... filan...

Rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısını sağlıklısını versin.. Yorgunluklarımız bebeklerimizi taşımaktan olsun inşallah :dua:

cnm benim çok tatlısın sen ya :) bugünde gireyim topiğimize biraz ara vereyim, psikolojik olarak öyle yorgunum ki gece uyumadan çok ağlamışım gözlerim davul olmuş :KK43:
Allah yardımcın olsun canım.eşinin de bı sorun içim tedavi görmesi gerekmiyor mu?bence bunu da düşün.
Valla görünce çok sevineceğine eminim

Allah yardımcın olsun canım.eşinin de bı sorun içim tedavi görmesi gerekmiyor mu?bence bunu da düşün.

Valla görünce çok sevineceğine eminim
sağol cnm rabbim her birimizin yardımcısı olsun inş.
eşim tedavi konusunda çok anlayışlı ve açık cnm.enn başından beri sorun sadece sende olmayabilir beraber gidelim dedi.çokça defa sperm tahlili yaptırdı.varikoselden ameliyat oldu.değerleri yükseldi ve gerçekten birbirimizi çok seviyoruz ama ilişki konusunda hep bir sorun yaşıyoruz.iktidarsızlık var, doktorlar hap veriyor hiçbir düzelme olmuyor tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum ben söylemesem bile yumurta çatlama zamanını çok iyi biliyor ve o zaman daha da kötüleşiyor durum.adet olunca ikimizde daha iyi birilerine gidelim diycem bakalım :(

Back
X