• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. Tgbptn Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk:KK200::dua: bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden:dua: Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC @ShinSeGi
merhaba canım mesajını simdi gördüm cok sevindim gözün aydın Allah tüm isteyen arkadaslarımıza nasip etsin en kısa zamanda ağustos annesi mi olacaksın sende :dua:

merhaba canım mesajını simdi gördüm cok sevindim gözün aydın Allah tüm isteyen arkadaslarımıza nasip etsin en kısa zamanda ağustos annesi mi olacaksın sende :dua:
Saol canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim bu sefer nasip ederse ağustos görünüyor. Senin de galiba Ağustos. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:dua: hepimizin:dua:

Saol canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim bu sefer nasip ederse ağustos görünüyor. Senin de galiba Ağustos. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:dua: hepimizin:dua:
Amin inş canım saol aynen ağustos benim de 2-3 gibi ama temmuz sonu olur sanırım sezeryan olursa

kızlar anlamadım ya resimleri yüklüyorum bak ilki dünkü test diğeri bugün kü. Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ? normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardım edin lütfen
Dun peak yapmis. Bugunse esit yani yine pozitif.
Peak yaptiktan sonraki 72 saat icersinde catlayabiliyor. O yuzden sorun yok ve calismalari birakma...

Sağol cnm..güzel haberler peşpeşe gelsin inşallah.. Test yaptın mı sen tekrar?
amin canim.
test yaptim da yine t golgeleri. sanirim test yerleri belli oluyor. dpo7 canim. dpo11de regl oluyorum zaten. olsaydi koyulasarak cikmasi lazimdi. ama yok sanirim

Dun peak yapmis. Bugunse esit yani yine pozitif.
Peak yaptiktan sonraki 72 saat icersinde catlayabiliyor. O yuzden sorun yok ve calismalari birakma...
teşekkürler canım. Dün çok ağrım vardı zaten kasıklarımda ama bugünde kasık ağrılarım devam ediyor.
Peak derken neyi kastediyorsun ?

Kızlar benmde adetime bir hafta kaldı. Son 3 gündür sürekli 36,5-36,6-36,7 şeklnde gidiyor bu normalmi

teşekkürler canım. Dün çok ağrım vardı zaten kasıklarımda ama bugünde kasık ağrılarım devam ediyor.
Peak derken neyi kastediyorsun ?
t c den cok daha koyu olunca peak denir. artik lh en ust seviyeye ulasmistir ve 10 saat icinde de 72 saat icinde de tum catlayabilir demek.

bu kadar az veri ile yorum yapamayiz ne yazik ki..

Biliyorum :( Aslında geçen aydan beri düzenli ölçüm yapıyordum ama malesef kol altından yapmışım hep. Son bir kaç gündür dil altından ölçüm yapıyorum hiç bilgim yoktu :(

kızlar;

güncel ateş bilgilerimde aşağıda

21/12/2017 6. gün 36,1 - ovulasyon negatif
22/12/2017 7. gün 36,1 - ovulasyon negatif
23/12/2017 8. gün 36,1 - ovulasyon negatif
24/12/2017 9. gün 35,8 - ovulasyon negatif
25/12/2017 10. gün 36,2 - ovulasyon negatif
26/12/2017 11. gün 36,2 - ovulasyon negatif
27/12/2017 12. gün 36,3 - ovulasyon negatif
28/12/2017 13. gün 36,3 - ovulasyon negatif
29/12/2017 14. gün 36,1 - ovulasyon negatif
30/12/2017 15. gün 36,3 - ovulasyon negatif
31/12/2017 16. gün 36,4 - ovulasyon negatif
01/01/2018 17. gün 36,3------- yılbaşı falan derken ovulasyon testi yapmayı unutmuşum :(
02/01/2018 18. gün 35,9 ----- ovulasyon testi pozitif
03/01/2018 19. gün 36,1 ------ ovulasyon testi pozitif
04/01/2018 20. gün 36,3 ----- saat 16:00'da yapacağım

amin canim.
test yaptim da yine t golgeleri. sanirim test yerleri belli oluyor. dpo7 canim. dpo11de regl oluyorum zaten. olsaydi koyulasarak cikmasi lazimdi. ama yok sanirim
hayırlısı olsun canım...bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah..yinede umudumuzu yitirmeyelim..inşallah sürpriz olur..
Hadi hayırlı olsun Leylacım
sağol canımcım...nihayet çekti yani...
gözün aydın canım sonu bebiş olsun inş :dua:
Amin canım inşallah....sen nasılsın?maşallah epey ilerlediniz..sağlıkla doğsun inşallah...

Son düzenleme:
Back
X