• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de silik çizgi görüyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Takipteyim. :KK66:İnşallah vardır ve seninledir bebişin :dua:. Yalnız bişey söylemek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay senin yine gebelik testlerinde silik çizgi çıkmıştı. Acaba kimyasal geçirmiş olabilir misin? Yarın ki testte de hemen çıkarsa bence direk kan var. En garantisi. İğne kulanmam gerekiyordu senin de bildiğim kadarıyla. Hem erkenden öğrenip başlarsın biran önce
Saol cnm. Ben de senin gibi dusundum. Dpo5ten beri artarak t devam etti ama hala silik.. Bakalim kismet...

İkinize ayni anda yazmis olayim. Demimn bir daha yaptyim. Hemen silik bir t belirdi :) ama fotoda cikaramadim. Hadi hayirlisi.
canım bence olabilir yarın sabahtan ilk idrar ile yap inşallah hamilesindir çok merak ettim :) evde ovulasyon testi var mı hiç ? hamileysen onda daha erken hemen çift çizgi çıkıyormuş. sitede okumuştum

Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..

Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)
Benim bunye biraz degisiktir. Oglumda da dpo5te pozitifti benim. Dpo surem kisa benim :)
Süpermiş yaa. Bizim gibi beklemek zorunda değilsin o zaman :) çok şanslısın. Bana doktor dedi. Teknik olarak 10 günden önce idrara bhcg geçmez dedi. Demekki olabiliyormuş.

sen yine de bu gece ve birjac gun gun asiriya devam et birakma.
Süpermiş yaa. Bizim gibi beklemek zorunda değilsin o zaman :) çok şanslısın. Bana doktor dedi. Teknik olarak 10 günden önce idrara bhcg geçmez dedi. Demekki olabiliyormuş.
;)
yapisal iste...insallah vardir benim de...
benim vucudum herseyw cok hizli tepki veriyor. doktorun 2 haftada etki eder dedigi ilac 2 gunde tki etti misal. dr bile sasirdi. bir suru olayim var benim ;)

:KK66:
yapisal iste...insallah vardir benim de...
benim vucudum herseyw cok hizli tepki veriyor. doktorun 2 haftada etki eder dedigi ilac 2 gunde tki etti misal. dr bile sasirdi. bir suru olayim var benim :KK66:
Maşallah. Anlatma her yerde nazar değer :)

:KK66:

tamam canım teşekkür ederim. bu arada bildiğim kadarı ile silik çizgi pozitif anlamına geliyor. ve internette okuduklarıma göre negatif çıktığında yanılma payı varmış ama pozitif olduğunda yanılma olmuyormuş

bilen arkadaslarim bilir. benim ilk 2 bebegim pihtilasmadann dolayi yasamadi. ilkine agustosta; ikincisine ocak da gebe kalmistim...

daha sonra ogluma yine agustosta gebe kaldim ;) igne aspirin bin sukur 3.5yasina geldi...
simdi de ocak ;)
belki Allah yine aldiginin yerine verecektir ayni ay da diyorum ;)

bilen arkadaslarim bilir. benim ilk 2 bebegim pihtilasmadann dolayi yasamadi. ilkine agustosta; ikincisine ocak da gebe kalmistim...

daha sonra ogluma yine agustosta gebe kaldim :KK66: igne aspirin bin sukur 3.5yasina geldi...
simdi de ocak :KK66:
belki Allah yine aldiginin yerine verecektir ayni ay da diyorum :KK66:
inşallah canım benim :)

Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..

Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)
Benim bunye biraz degisiktir. Oglumda da dpo5te pozitifti benim. Dpo surem kisa benim :)
kuzum versene hastanede...çatladık valla ...:dondurma:

cibi35 gebelik yaptın mı canım test?senden umutluyum ben...inşallah yüzümüz gülsün ya...tekrar tüple uğraşmak istemiyorum hiç...:KK53::stop:

cibi35 gebelik yaptın mı canım test?senden umutluyum ben...inşallah yüzümüz gülsün ya...tekrar tüple uğraşmak istemiyorum hiç...:KK53::stop:

Dün yaptım canım negatif çıktı ama aksine bu defa tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum hatta 3 gebeliğim de olmayan mide bulantısını bile.. Değişik gitti bu ay yine bakalım nasip kısmet her şey. Rabbim hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kuzumm

Ben de bu ay cibi35 cibi35 den sen den ve 8403BHC 8403BHC den umutluyum. Behicenin tablosu önceki gebelik tablolarını benziyor ondan dolayı umutlamdım. Senin de tüp için kullandığın ilaçların halen faydasını gördüğüne inanıyorum.:nazar: Umarım yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler nasip eder. Ard arda gelsin güzel haberler inşallah:dua:

Back
X