• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.:dua: R Rzg14 etiketle demiştin:KK54:
Gözün aydın olsun CNm çok sevindim

Uzun zamandır takip edemiyorum hamişimiz varmıs Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin senin adına cok sevindim. Bizlerede dua et emi
Saol canım. Amin. Dua etmezmiyim sürekli kalbimde aklımda hep sizler varsınız. Burada aile gibi olduk. Rabbim en kısa zamanda başta bu topiktekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin:dua:

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi sımsıkı tutunsun bebişler inşallah kac tanesi transfer oldu.Rabbim yüzünü güldürsün müjde vermek nasip olsun

Gözün aydın olsun CNm çok sevindim
Saol canım. Çok teşekkür ederim.:KK200:

Uzun zamandır takip edemiyorum hamişimiz varmıs Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin senin adına cok sevindim. Bizlerede dua et emi

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi sımsıkı tutunsun bebişler inşallah kac tanesi transfer oldu.Rabbim yüzünü güldürsün müjde vermek nasip olsun

daha transfer olmadım kuzum.
çarşamba günü olacağım inşallah.
kaç tane edileceğini şu an bilemiyorum.
embriyoların durumuna bağlı.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.:KK74:

Ayyy çok heyecanlı:KK53: inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur.kalp atışını duydum Kızlar,dediğin günleri duymak dileğiyle...

İşte buuu!!işte bu!azmin zaferi.
Gençler yılmak yok,azimle miken bebişi kapar:rolleyes:

ayy inşallah inşallahhh :dua::dua:

Önümüzdeki ay behiceyle birlikte seninleyiz anlaşılan :) ikimizin de ateş çakılmış bugün
:halay: ateşim pat dedi çakıldı, bugün akşama adetim gelir.önümüzdeki ay hep beraber çalışmaya devam ama bu ay çok övülen bir doktora gideceğim bakalım ne yapacak benim nazlı yumurtalarımla nazlı kocama :P

Bu ay bende size takılıyorum inşallah. geçen iki ay ateş ölçmedim stres oluyorum luteal fazım 10 gün sürüyor diye baktım böyle de olmuyor ateşe devam :halay:

Bağımlılık yapıyor ates ama bende bu ay tutmak istiyorum kendimi olcmemek icin :)

Bana her türlü uyar canım :))
yahu ben yum gunumden emin olamiyorum. o yuzden de kesin yok bebek diyemiyorum. 2 gecedir ayaklarim asiri yaniyor uyuyamiyorum gece. genelde regl oncesi 1 gece oyle gecerdi. aman iste sevmiyorum beklemeyi. bize daha ileri bir teknoloji lazim :KK70:

Suprizzzz. Gel de kafayi yeme. Arkadas bir insanin herseyi mi ters olur. T cizgisi c ye bu kadar yakin cikar mi? Aslinda ciddi ciddi pembe bu cizgiler... Demin yaptim.

20180106_204023.webp
20180106_204007.webp
20180106_203915.webp

Back
X