- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah.Kaan'ın ameliyat günü idi.ateş düşmeyince test yaptım.ama onlar orda acı çekerken oley hamileyim diye yazmaya elim varmadı.bu sabah da Sevincinizi görünce yazayım istedim.
Lekelenme tam o gün başladı 3 gün falan sürdü kahverengi idi sanırım yerleşme idi.
Sağlıkla gelsin yuvaniza inşallah canım ❤Şuan yok CNm amin inşallah:)
Amin inşallah.Kaan'ın ameliyat günü idi.ateş düşmeyince test yaptım.ama onlar orda acı çekerken oley hamileyim diye yazmaya elim varmadı.bu sabah da Sevincinizi görünce yazayım istedim.
Lekelenme tam o gün başladı 3 gün falan sürdü kahverengi idi sanırım yerleşme idi.
Aynen öyle oldu CNm.tam Kaan'ın ameliyat gününe denk geldi yazamadım.bu sabah kızların sana Sevincini görünce paylaşmak istedim yoksa Kaan ın biraz daha toparlamasını bekliyordum açıkcası.rabbim sana da isteyenlere de kısa zamanda nasip etsin bana da kucağıma sağsalim almayı inşallahSağolun kızlar Amin inşlh.. Tuğba valla beni şok ettin. Ben yazmasaydım demekki ortaya çıkmayacaktı.inşlh ikimizde hamile olarak bu süreci geçiririz. Seninle beraber hamile kalmayı çok istemiştim. İnşlh nasip olur. Çok sevindim cnm.sağlıkla devam etsin acılarımız ve hasretimiz son bulsun inşlh...
Amin CNm sana da bana da sağsalim kucağımıza almak nasip olsun inşallahCanımmm çok sevindimm... Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Amin inşallah sizlere de geçen ay Ocak ayı ile peşpeşe gelmişti bu ay da inşallah öyle olur.Çok haklısın bende söyleyemezdim. Hayırlısı olsun canım annesini üzmesin hiç bir fasulye koşa koşa gelsinler inşallahhh :))
Allah razı olsun CNm amin inşallahSağlıkla gelsin yuvaniza inşallah canım ❤
Amin inşallah sizlere de geçen ay Ocak ayı ile peşpeşe gelmişti bu ay da inşallah öyle olur.
Allah razı olsun CNm batmaları sormuştun geçen gün.yazamadım o zaman.belirti Yok bende diğer gebeliklerdeki gibi sadece adet belirtileri oldu.ama o batmalar geçmedi.özellikle sol taraf ara ara yolluyor hatta bazen oyuyorlar gibi.inşallah senin de rüyan gerçek olurVeson um tubacım çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla bebişini inşallah.
LeYLa_21 Rabbim gercek kılsın totemini inşallah sende müjde verirsin
@Cemre Yaman cnm ikizlerin sımsıkı tutunsun inşallah.dualarımda olacaksın.Rabbim yüzünü güldürsün hepimize mujde ver inş
Bende bugün ruyamda kendimi hamile gordum batım haftaya inş mucize olur
Ovu öncesi 4 ilişki var bir de bat a yakın bir tane pm.ben son kayıptan sonra herşeyi bıraktım ama ateş ölçmeyi bırakamadım bir türlü.tamamen kafamdan atamadım tabi ama biraz uzaklaşmaya çalıştım.folik asiti bile düzensiz içiyordum son aylar.kızımla hoplayıp zıpladım onu kucağıma aldım taşıdım kaldırdım indirdim hatta bu ay bat öncesi çiğ et bile yedim(umarım birşey olmaz:)).bat öncesi acaba hamile miyimdir? Diye gelgitleri hep yaşadım ama hiç ay hamile isem birşey olur diye hiç kendimi kısıtlamadımİnşallah canımm. Sen hiç bir takip yapmadın mı bu ay sadece ateş mi ölçtün peki? İlişkide bi tane girmişsin![]()
Kaan dan dolayı CNm herkes gibi beni de çok etkiledi.allah razı olsunKizzzz niye soylemiyorsun. Allah sag salim kucagina almayi nasio etsin. Cok ama cok sevindim ya ❤❤❤
Ovu öncesi 4 ilişki var bir de bat a yakın bir tane pm.ben son kayıptan sonra herşeyi bıraktım ama ateş ölçmeyi bırakamadım bir türlü.tamamen kafamdan atamadım tabi ama biraz uzaklaşmaya çalıştım.folik asiti bile düzensiz içiyordum son aylar.kızımla hoplayıp zıpladım onu kucağıma aldım taşıdım kaldırdım indirdim hatta bu ay bat öncesi çiğ et bile yedim(umarım birşey olmaz:)).bat öncesi acaba hamile miyimdir? Diye gelgitleri hep yaşadım ama hiç ay hamile isem birşey olur diye hiç kendimi kısıtlamadım
Amin gülüm sagol. benim batmalar devam ediyor. Bacagıma da vuruyor. Bacagım cekiliyor sanki. Boyle bisey oluyor mu sende?2-3 defada adet agrısı oldu.Allah razı olsun CNm batmaları sormuştun geçen gün.yazamadım o zaman.belirti Yok bende diğer gebeliklerdeki gibi sadece adet belirtileri oldu.ama o batmalar geçmedi.özellikle sol taraf ara ara yolluyor hatta bazen oyuyorlar gibi.inşallah senin de rüyan gerçek olur
Amin gülüm sagol. benim batmalar devam ediyor. Bacagıma da vuruyor. Bacagım cekiliyor sanki. Boyle bisey oluyor mu sende?2-3 defada adet agrısı oldu.
ohhh gelsin haberler ard ardaAltınım hazır bekliyorum Baharrr
![]()
Bana ettiğin dualar yeter gülüm maddi olarak hiçbiri yerini tutmaz.Allah razı olsun. Rabbim senide sevindirsin. 2018 yılı hepimizin yılı olsun kucaklarımız dolsun inş
Ya bendeki aksiyon olsun diye o kadar umidim yok![]()