• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
destek olan arkadaslarim tesekkur ederim. suan saglikli dusunemiyorum. uzgunum. beklemedigim bir durumla karsilasmak uzdu beni. biraz kafami toplamam lazim. takipteyim sizi :KK66:
Veson Veson senin sonuclari ozellikle merak ediyorum..

@cibi35 cnm senin de dr kontrolun vardi. yazmayi unutma canim.
CNm beta sonucumu mu merak ediyorsun? Salı günü devlette 122 çıktı 2 gün sonra Perşembe sağlık ocağında 118 çıktı.artık lab farkı mı bilmiyorum.2 günde daha fazla düşüş bekliyordum açıkcası.
Bir de pazartesi sağlık ocağında tekrarlayayım testi.salı iş çıkışına özelden randevu aldım bakalım ne diyecek dr.
Bu arada kanama azalıyor soğan suyuna devam.hadi hayırlısı inşallah kürtaja gerek kalmaz

Ya CNm İnan eşim de ben de hayretler içerisinde kıza bakıyoruz bu nasıl oldu nasıl yani? Gerçekten şok içerisindeyiz.benim rahim geleni kabul etmiyor atıyor dışarı:KK48:rabbim seni de çok aratmasın inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız
Canım D Vitaminine baktırdın mı? düşüklüğünde bebek anneye tutunması zorlaşıyor ya da hiç olmuyor, kimyasal gebelik olabiliyor vs.

Canım D Vitaminine baktırdın mı? düşüklüğünde bebek anneye tutunması zorlaşıyor ya da hiç olmuyor, kimyasal gebelik olabiliyor vs.
CNm bizim bakılmadık yerimiz kalmadı.denemediğimiz yöntem tedavi kalmadı.tüp yolu çoktandır gözüküyor bize de o da garanti değil işte
kızlar bir de hamam duydum ben :halay: hamama git hemen hamile kalırsın diyolar ay bilemedim hem garip geldi hem de denesem mi aceba dedim birden :KK71:
ha işte bunu denemedik:))

CNm beta sonucumu mu merak ediyorsun? Salı günü devlette 122 çıktı 2 gün sonra Perşembe sağlık ocağında 118 çıktı.artık lab farkı mı bilmiyorum.2 günde daha fazla düşüş bekliyordum açıkcası.
Bir de pazartesi sağlık ocağında tekrarlayayım testi.salı iş çıkışına özelden randevu aldım bakalım ne diyecek dr.
Bu arada kanama azalıyor soğan suyuna devam.hadi hayırlısı inşallah kürtaja gerek kalmaz
insallah canim. ama mutlaka kontrol sart. dusus bana da az geldi.

ben daha önce 2 kere gördüm hep 0.100 3.de yolda :KK66:
hayır 3 5 bir şey çıksa da bir değişiklik olsa bari ama yoookkkk :KK53:
te Allah ım ağlanacak halimize gülüyoruz ne edelim :KK51:
Topikçe psikolojimiz bozuldu:KK53: şimdi ben birşey merak ediyorum.bu hazır embriyo konulduğu ay korunma mı veriyor dr.sonuçta bir de vücut çatlatıyor yA onu da değerlendiriyor musunuz?

Topikçe psikolojimiz bozuldu:KK53: şimdi ben birşey merak ediyorum.bu hazır embriyo konulduğu ay korunma mı veriyor dr.sonuçta bir de vücut çatlatıyor yA onu da değerlendiriyor musunuz?

transferden önce ilaç tedavisiyle yumurtaları baskılıyor canım yani yumurta oluşmuyor.
transfere kadar ilişki serbest, transferden sonra sonuca kadar ilişki yasak.
bir dahaki ay belki de yumurta takibi isterim.
tek tüple olursa ne ala.
her şey Allah tan.

transferden önce ilaç tedavisiyle yumurtaları baskılıyor canım yani yumurta oluşmuyor.
transfere kadar ilişki serbest, transferden sonra sonuca kadar ilişki yasak.
bir dahaki ay belki de yumurta takibi isterim.
tek tüple olursa ne ala.
her şey Allah tan.
Belli mi olur Rabbim ol derse olur.

bir jel varmış galiba preseed diye onu mu kullansam diyorum?
bir o kaldı da artık. :işsiz:
senin bilgin var mı?
Evet CNm bilgim var onunla ilgili bir topik de var hamile kalan da çok aslında.ama ben cesaret edemedim.jel kayganlaştırıcı özelliği sayesinde spermlere hız kazandırıyor ve yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.bu sırada sağlıksız spermleri de hızlandırdığı düşünülerek sağlıksız gebelik riski de var deniliyor.

Evet CNm bilgim var onunla ilgili bir topik de var hamile kalan da çok aslında.ama ben cesaret edemedim.jel kayganlaştırıcı özelliği sayesinde spermlere hız kazandırıyor ve yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.bu sırada sağlıksız spermleri de hızlandırdığı düşünülerek sağlıksız gebelik riski de var deniliyor.

hımm o zaman sen kullanma evet.
sana başka şeyler araştıralım.
ben bir deneyeyim diyorum ya.
ben inofolic kullanayım bir de preseed kullanalım.
belki bir faydasını görürüz ne bileyim ben ya:KK61:

hımm o zaman sen kullanma evet.
sana başka şeyler araştıralım.
ben bir deneyeyim diyorum ya.
ben inofolic kullanayım bir de preseed kullanalım.
belki bir faydasını görürüz ne bileyim ben ya:KK61:
Evet ben kullanmayayım malum 6 oldu kayıp.sizin spermler iyi ise dene CNm.bildiğim kadarı ile sende hiç gebelik olmadı şimdiye kadar.

Evet ben kullanmayayım malum 6 oldu kayıp.sizin spermler iyi ise dene CNm.bildiğim kadarı ile sende hiç gebelik olmadı şimdiye kadar.

malesef ben neredeyse 4 senedir hiç hamile kalmadım.
ha adetten önce kalıpta kimyasal geçirdiysem onu bilemem tabi.
ben bu ay tedavinin etkisi de varken yükleneyim bence bunlara.
hadi hayırlısı.

Ya CNm İnan eşim de ben de hayretler içerisinde kıza bakıyoruz bu nasıl oldu nasıl yani? Gerçekten şok içerisindeyiz.benim rahim geleni kabul etmiyor atıyor dışarı:KK48:rabbim seni de çok aratmasın inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız
Canım bende ha bire kalıyorum ama hepsi sıkıntılı ya kimyasal ya dış gebelik yada düşükle sonuçlanıyor seninle neredeyse aynı durumumuz :bicak:inşallah çok bekletmeden gelir bebişler. Ben bir şey denemeye de korkuyorum. Sür maydanoz buharı yapayım dedim dış gebelik oluştu:duduk: kafayı yiyeceğim artık:işsiz:

Kizlar saglik ocaginda bhcg baktirmak icin doktorun istek yapmasi gerekli mi? Test yaptim negatif sandim ama baya beyazlayinca sanki cok silik bir ikinci cizgi cikti gibi. Ama cihazin kendi cizgisi mi oluyor orda normalde eger pozitifse iyice pembelesiyor da olabilir bilemedim ki.

gerçekten mi :O d vitaminim benim çok düşük. tsh ve d vitaminim sorunlu :KK43:
evet canım son dönemlerde artık D vitamini üzerinde çalışmalar yapılıyormuş uluslararası. bende de varmış dün doktor söyledi vitamin kullanılıyorum. piko olanlarda genelde d vitamini eksik çıkarmış. bian önce tedavi ol derim

malesef ben neredeyse 4 senedir hiç hamile kalmadım.
ha adetten önce kalıpta kimyasal geçirdiysem onu bilemem tabi.
ben bu ay tedavinin etkisi de varken yükleneyim bence bunlara.
hadi hayırlısı.
İnsallah bu ay pozitif olur da gerek kalmaz. Ama diyeli m negatif, o zamanda baslamisken yuklen birakma pesini canim :)

Back
X