• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çok sevindim:).dedim ki kimyasal da parça kalır mı Yok dedi.artık o ilk dr ne gördü ben de anlamadım.hoş ne yaşadım bilmiyorum kese oldu belki de.neyse çok da önemi Yok artık içeri temiz dedi:)) inofolic hiç kullanmadım bakalım hayırlısı gelecek ay kullanırım.
Ben de hic kullanmadigim icin fikrim yok canim.

Saol canim hepimize insallah :)
Guzel ziplasdi ates :)
4te randevum bakalim.
Progestan baslayacakmisim bugun de.

Bende kararsızım aslında başlasam mı diye.. aşılama tüp de direkt başlatıyor şimdi senin iğneden sonra da başlattı ya iyice kafaya taktım :D

Bende kararsızım aslında başlasam mı diye.. aşılama tüp de direkt başlatıyor şimdi senin iğneden sonra da başlattı ya iyice kafaya taktım :KK70:
Bilemedim ki canim.
Bugun bakacak iste. İkisi de catladiysa progestani verecek. Gunde kaclik verir bilmiyorum.

R Rzg14
Kızlar az önce dr dan çıktım.çok şükür bir sıkıntı Yok.büyük olasılık kimyasal olmuş dedi.dün beta 73 çıktı beta artık baktırma dedi.içeei temiz kürtaja gerek Yok dedi.korunma bu ay dedi.aspiein başla hemen dedi.evdeki folik asit bitince inofolic al dedi.istersen 3 ay sonra klomen kullan dedi.klomendeki sıkıntılarımı anlattım .başka ilaç deneriz o zaman dedi.herşeyinize bakılmış .bir sıkıntı Yok dedi ve yine o meşhur lafı da söyledi.:: bazen tıp çaresiz kalıyor.
Clexane gerek Yok ama elimizde de şuan başka ilaç Yok adet geçer geçmez başla iğneye aspirini de sürekli kullan dedi.3 ay dene olmazsa istersen yanma gel yum geliştirici yapalım dedi

sevindim canım kürtaja gerek olmamasına. bundan sonrası için hakkında hayırlısı olsun..

negatifte olsa doktor mutlaka kan sonucunu görmek istiyordu bende 1 saat önce verdim kanı o arada ağrılarım başladı neyse sonuç çıktı tabiki negatifti.onun üstünede kırmızılar gelmeye başladı :)))) benim regl bile nazlı kan sonucunu görmeden gelmedi :)) bu ayıda bu sayede kapatmış bulunmaktayım cuma günü kontrol var 3.aşılama için inşallah bundan sonra güzel gelişmeler olur.

negatifte olsa doktor mutlaka kan sonucunu görmek istiyordu bende 1 saat önce verdim kanı o arada ağrılarım başladı neyse sonuç çıktı tabiki negatifti.onun üstünede kırmızılar gelmeye başladı :)))) benim regl bile nazlı kan sonucunu görmeden gelmedi :)) bu ayıda bu sayede kapatmış bulunmaktayım cuma günü kontrol var 3.aşılama için inşallah bundan sonra güzel gelişmeler olur.
İnsallah son asilama olur canim...

Amin inşallah son aşılama olur

ben geldim. 2si de catlamis yumlarin. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi.

bir de bize soyle iliski onerdi. yumurtalar 18mm olana kadar karismadi. 18mm i gorunce iliski yasak dedi. o gun igneyi oldum. ertesi gun 20mm oldular ve iliski dedi. bugun catlamislar iste. 2 sefer daha gun asiri iliski dedi. toplam 3 iliski cok onemli bizim icin dedi. sabah mi olsun dedim. yok canim gece olsun dedi. bilerek sordum.
atesimde yukselmisti zaten.
biz hep ates yukselince birakiyrduk bu kez devam dedi

ben geldim. 2si de catlamis yumlarin. simdi sabah aksam 200mg lik progestan kullanacagim. 15 gun ilaca devam dedi. 15gun sonra mutlaka kan testi yaptir ona gore goruselim dedi.

bir de bize soyle iliski onerdi. yumurtalar 18mm olana kadar karismadi. 18mm i gorunce iliski yasak dedi. o gun igneyi oldum. ertesi gun 20mm oldular ve iliski dedi. bugun catlamislar iste. 2 sefer daha gun asiri iliski dedi. toplam 3 iliski cok onemli bizim icin dedi. sabah mi olsun dedim. yok canim gece olsun dedi. bilerek sordum.

:halay:

kızlar merhaba, ben dün akşam ovu testi yaptım. böyle çıktı.önceki günler hiç çıkmadı en son çok silik çıktı ve dün böyle çıktı. yakın mı sizce yumurtlama günü. bugün 13.gündeyim

Eklentiler

• a.webp
    a.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 38
kızlar merhaba, ben dün akşam ovu testi yaptım. böyle çıktı.önceki günler hiç çıkmadı en son çok silik çıktı ve dün böyle çıktı. yakın mı sizce yumurtlama günü. bugün 13.gündeyim
2 gune pozitif olabilir.

hadi hayırlısı inşallah iki hafta sonra güzel haberlerini almak nasip olsun.Banada aşılama sonrası 200 mmlik progestan verdi sabah akşam.Bilmiyorum daha önce kullandın mı bu ilacı , bende ilacı içtikten yaklaşık 2-3 saat sonra bir baş dönmesi yapıyordu ayakta duramıyordum 1 saat dönüyordu başım.ama öyle bayılacak kadar değil tabi ama benim çok hoşuma gidiyordu bu baş dönmesi sanki dünya 1 saatliğine durmuş gibi hissediyordum kafa yapıyordu resmen :))))

hadi hayırlısı inşallah iki hafta sonra güzel haberlerini almak nasip olsun.Banada aşılama sonrası 200 mmlik progestan verdi sabah akşam.Bilmiyorum daha önce kullandın mı bu ilacı , bende ilacı içtikten yaklaşık 2-3 saat sonra bir baş dönmesi yapıyordu ayakta duramıyordum 1 saat dönüyordu başım.ama öyle bayılacak kadar değil tabi ama benim çok hoşuma gidiyordu bu baş dönmesi sanki dünya 1 saatliğine durmuş gibi hissediyordum kafa yapıyordu resmen :))))

Vajinal kullanımda yapmıyor ;)

Back
X