Acaba bu durumda yine luteal faz 14 gün olacak yoksa daha mı kısa olacak normalde adetime 11 gün kaldı çünkü![]()
Aslinda yumurtlama gunu degil, luteal faz sabittir :)nadiren oynama yapar. Benim kisadir. 10-11 gun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba bu durumda yine luteal faz 14 gün olacak yoksa daha mı kısa olacak normalde adetime 11 gün kaldı çünkü![]()
Canim dr.a danis istersen.Agnucostan kullanınca pilota bağlıyorum.ohhh rahat.ama agnucaston kullanınca çatlama sancısı göğüs ağrısı hiçbir belirti hissedemiyorum.içeceğim düzenli,mecburen.hiç geçmeyecek mi peki?
Klomen kullandigim aylarda yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuştum demekki bu ay senin gibi olacakAslinda yumurtlama gunu degil, luteal faz sabittir :)nadiren oynama yapar. Benim kisadir. 10-11 gun..
ilac kullanimi fark ettiriyor....Klomen kullandigim aylarda yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuştum demekki bu ay senin gibi olacak
KLOmen kullandığım aylar hep lüteal fazım uzamıştır.ama uzamadan zamanında adet olan arkadaşlar da olmuştuAcaba bu durumda yine luteal faz 14 gün olacak yoksa daha mı kısa olacak normalde adetime 11 gün kaldı çünkü![]()
O zaman endişe edecek bişey yok dimiilac kullanimi fark ettiriyor....
Acaba yarın hastaneye gidip progesteron tahlili mi yaptirsam ordan anlaşılır yumurtlama olup olmadığıKLOmen kullandığım aylar hep lüteal fazım uzamıştır.ama uzamadan zamanında adet olan arkadaşlar da olmuştu
ATEŞİnden de anlaşılıyor CNm henüz çatlamamış günaşırıya devam stres yokAcaba yarın hastaneye gidip progesteron tahlili mi yaptirsam ordan anlaşılır yumurtlama olup olmadığı
Inşallah canım yaaATEŞİnden de anlaşılıyor CNm henüz çatlamamış günaşırıya devam stres yok
Suan icin sanmiyorum canim sorun oldugunu.O zaman endişe edecek bişey yok dimi
Ya çok üzüldüm bebeğimiz de 1 yili geçti hala olmadı . Şüphe girdi içime . Peki ileri hızlı hareketinin 0 olması kötü değil mi . Kafam çok bulanık Allah imCnm morfolojiyi takma. Bende çok üzülmüştüm sonuçları görnce profa gidiyorum onun bir önemi yok artık 4 olan nadir dedi. Bir de 15-20 gün sonra yaptırdı eşim nerdeyse 9 katı çıktı. Bana pek inandırıcı gelmiyor o testler. Moralini bozma onun için.
Iste ben de ayirt edemiyorum onlariBen de yumurta akı olmuyor mesela.olan akıntıyı da sperm ile karıştırıyorum çünkü birbirlerine benziyor.o yüzden ben pek akıntı takibinde başarılı değilim.
O eski tablomdu bi once ayin. Yeni adet basladigi icin heralde gozukmedi bi de eskisini acip gondermeyi denerim. Aslinda olcum saat farki yok. Sadece ilk olcumu gec saatte kaydetmistim. Bilmiyorum ki adet olana kadar atesim hic dusmedi oldum ilk gun 36ydi. Sonra yuksek cikti iki gundur boyle.Bize gönderdiğin tablo neden gözükmüyor bir de bu ateş niye bu kadar yükselmiş saat farkı mı var
Avatarını sevsinlerilac kullanimi fark ettiriyor....
:)Avatarını sevsinlerolacak olacak az kaldı canım.
Test test test.umarım hormon ilaçlarının bir oyunu değildir:)
Ben ordum o bebegi :)
Ates degerimi gorunce gozlerim fal tasi oldu![]()
Umarim canim. Progestan aliyorum ya yaparsa o yapar. Simdi ben grafik ekleyecegim. Teste guvenemiyorum. Yaptim da bekliyorum. Yine t var ama dunden koyu degil ama rengi pembe :) dunku pembe degili sabah olan. İgnenin 9.cu gunu canim.Test test test.umarım hormon ilaçlarının bir oyunu değildir
cibi35 senin testler ne alemde? Hadi güzel haberler verim bize
CNm ateşe de belirtilere de takılma.tablo çok güzel duruyor.10 larca tablom var 3 tanesi gebelik tablosu.3ünde de belirtiler regl ile birebirdi.ateş ise bat geçmeden pek ipucu vermedi.inşallah tablon gebelik tablosuna dönerUmarim canim. Progestan aliyorum ya yaparsa o yapar. Simdi ben grafik ekleyecegim. Teste guvenemiyorum. Yaptim da bekliyorum. Yine t var ama dunden koyu degil ama rengi pembe :) dunku pembe degili sabah olan. İgnenin 9.cu gunu canim.
İlki siradan bir grafigim. İkincisi bu ayin. Ucuncus ise 2.ci bebegimdeki. Yani 37derec normal atesim degil benim.
Eki Görüntüle 2103802 Eki Görüntüle 2103803 Eki Görüntüle 2103804