• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum

Bende adetin 3. 4. günü başlamıştım galiba

Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum

Yoo adet gelmiyordu da başlamıştım nasıl yalancıyım :D

Ben senin yum çatlamamış olabilir diye düşünüyorum.30 günde bir adet olan biri için bu günlerde çatlayabilir.ateş gerçekten sınırda ilerliyor.ilk tablon olduğu için kesin yorum da yapamıyorum.o yüzden emin olana kadar kocayı biraz daha sıkıştır:KK53:
offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyor :kızgın:telefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor :olamaz::oops:tövbe estağfurullah yaaa.

offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyor :kızgın:telefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor :olamaz::oops:tövbe estağfurullah yaaa.

Belki bu mavi kanlı aydan sonra düzelirler diye umuyordum ama meteor düşse değişmeyecekler sanırım :KK53: bir güncelleme lazım

Ne tablolar gördük burda biz bile şüpheye düştük 8-10 gün aynı derece çıkan :KK70:
doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladim :KK53::lülülü::ukala:

doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladim :KK53::lülülü::ukala:

Ay ateşten bahsediyormuşsun kız diyorum ne diyo bu :KK70: :KK70:
Kahkaha attımm :KK70: :KK70:en son kocayla ilgili yazınca üstü okumadım :D

Sorsan bebek isterler ama icraat Yok diyorsun:işsiz:biraz keçiboynuzu pekmezi falan sok ağzına :KK76:
onu sabah aksam yediriyorum ki zaten.aksam bi elimde kavanoz bi elimde kasik hadi ic diyorum:KK67:sabahta o benden sonra cikiyor diye kavanozla kaşığı goz önüne koyup cikiyorum.sonra arayip ictinmi diye soruyorum bide:KK70:

Back
X