• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum biliyorum.benim moralim zaten adet olacagimi hissettigim anda bozudu.benim her ayki rutinim.adet olur,morali bozar,ağlarım..insallahh.Allahim isteyen,bekleyen herkese nasip etsin
Cnm benim böyle stres sıkıntı yaparsan daha da engellemiş olursun.yapma böyle nolur.40 gün oldu dôngüm, yumurtam catlamadi, eşimle ilişki yaşayamiyoruz, 2 düsugum var ve adeti büyük bir umutla bekliyorum çünkü önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz.herseye sükrediyorum, inş hepimizin sınavı en kısa sürede biter.
Bazı aylar bende senin gibi umutsuzluğa kapiliyorum ama birden silkeleniyorum, sen de ağlamayı bırak cnm rabbimize bol bol dua et hepimiz icin.
hakkımızda en hayırlısı ins.

Cnm benim böyle stres sıkıntı yaparsan daha da engellemiş olursun.yapma böyle nolur.40 gün oldu dôngüm, yumurtam catlamadi, eşimle ilişki yaşayamiyoruz, 2 düsugum var ve adeti büyük bir umutla bekliyorum çünkü önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz.herseye sükrediyorum, inş hepimizin sınavı en kısa sürede biter.
Bazı aylar bende senin gibi umutsuzluğa kapiliyorum ama birden silkeleniyorum, sen de ağlamayı bırak cnm rabbimize bol bol dua et hepimiz icin.
hakkımızda en hayırlısı ins.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.elimde degil.her ay soz.veriyorum gene ağlıyorum.ben hamile kalabiliyormuyum oNuda bilmiyorum ki.benim esimde hic dokunma haftada bir ancak aklina gelir.bi düşkünlüğü yok.bu ayda hep benim yaklasmamla,zorlamamla oldu.buda insanı yoruyor.surekli onu moda sokmaya uğraş dur.hayırlısı olsun hepimiz icin ya

350 dolar embriyo başına....
Aşağı yukarı aynı fiyatlar. Bu defa bana da pgt diyebilirler
Çok para ya.peki hangi hastalıklara bakılıyor pgt de bilgin var mı
23 tane kromozomun tamamı inceleniyor canım. Hastaneler yurt dışına gönderiyor yumurtalardan alınan parçaları. Bu arada bir çocuk varsa rapor çıkmıyor. Hatta evlenip ayrılıp tekrar evlenen ilk eşinden çocuğu olan birisine de rapor çıkmıyor.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.elimde degil.her ay soz.veriyorum gene ağlıyorum.ben hamile kalabiliyormuyum oNuda bilmiyorum ki.benim esimde hic dokunma haftada bir ancak aklina gelir.bi düşkünlüğü yok.bu ayda hep benim yaklasmamla,zorlamamla oldu.buda insanı yoruyor.surekli onu moda sokmaya uğraş dur.hayırlısı olsun hepimiz icin ya
Hsg çekildi mi? Bir de hiç yum takibi yaptırsın mı

Veson Veson ve diger tum sevgili arkadaslar gunaydin :)
Bugun 12. gunum ve masallah atesim iyi gidiyor simdilik. Cok heyecanliyim, sizinle de paylasmak istedim :))

Eklentiler

• 20180215_082558.webp
    20180215_082558.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 42
Evet ateşi gördüm:)

Ama sabah sabah çok komiktim.Ateş ölçer ölçüm bitince ses çıkarıyorya ağzımdan çıkarmadan şöyle göz ucuyla baktım dereceye 8 i 3 gibi gördüm .Dedim belliydi zaten düşmüş işte sonra elime aldım baktım 36.8 inanmadım sonra bir daha ölçtüm ateşimi yine 36.8.Sonra eşimi uyandırdım kalk kalk bak bakalım ben yanlışmı görüyorum diye.Oda onaylayınca inandım.:KK70:Sonra kendimi yokladım hastamıyım acaba diye hastada değilim , ki ben grip vs.olunca bile ateşim yükselmez.Ya inşallah bundan sonrada düşmez böyle gider :dua:

Ve 36,2 dereceyle bugün adetim başladı..ben bu sefer ovulasyon testiylede takip edeyim diyorum.bunu kaçıncı gunde yapmaya baslayim ve hangi saatte yapmam uygun olur? Daha önce yaptigimda öğlen yapiyordum 12- 1 gibi.

Back
X