Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm hayırlısı olsun. Çok üzüldüm. Senin tablonu takip ediyordum.Herşeyin bi zamanı varmış. Bazen hayat bizim planladığımız şekilde gitmiyor maalesef. Rabbim en kısa zamanda mucizeni göndersinsonuç çıktı malesef negatif![]()
Tüh yA ateş de güzel gidiyordu.sonuç çıktı malesef negatif![]()
Ah cnm benim Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ve gerçeğe dönüştürsün inşlh .hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle..rüyası bile mutlu beni inan...umarım iyisindir sende gülüm ...çok öpüyorum seni...Günaydın kızlar. Uzun zamandır yazmaya vakit bulamadım. AkşamLeYLa_21 ablayı rüyamda görünce yazmak istedim. Ablacım rüyamda seninle bir parkta buluşuyorduk. Arkanda da yavruların vardı. Açık tenli kumral saçlı ela gözlü güzel bir kız, yanında yeni yürümeye başlamış bir erkek çocuğunu elinden tutmuş benimle tanıştırıyordu. "Teyzecim bak bu benim kardeşim" dedi. Gözlerim dolu dolu oldu. Sonra uyandım. Bir fırsatını bulup hemen yazmak istedim.
Bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dpo sayan arkadaşlar grafiklerinizi takipteyim umarım sonu yeşillenir. @Rzg14 canım bazen ara verip hiçbirşey yapmamak da iyi geliyor. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin![]()
Canımmmm hayırlısı olsun. Çok üzüldüm. Senin tablonu takip ediyordum.Herşeyin bi zamanı varmış. Bazen hayat bizim planladığımız şekilde gitmiyor maalesef. Rabbim en kısa zamanda mucizeni göndersin![]()
Tüh yA ateş de güzel gidiyordu.![]()
Rabbim kolaylaştırsın inşallah sonucu da güzel olsunevet ilk defa ateş bu günlerde yüksek çıkmıştı çok umutlanmıştım bende ama kısmet değilmiş ne yapalım.
Regl olunca tüp bebek için evrak listesi verecekler yine, herhalde iki ayda anca toparlanır evraklar.Bu evrede de biraz dinlenirim gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi ,hoş bu sürede hastaneye gidip gelcem nasıl dinleneceksem artık...Valla tüp bebek yaptırmak mesele değilde şu evrak toplama işlemi randevular tahliller testler muayeneler bıktırıyor beni resmen.İnşallah Rabbim kolaylaştırır bu süreçleri.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah sonucu da güzel olsun
İyiyim ablacım daha iyiyim. Benim de son bebeğin kromozom analizi sonucu çıktı. Onda da kromozom bozukluğu varmış. Trizomi 22 imiş bu sefer. Biz de bebek işini tamamen kapattık. Belki bu rabbimin bize bi işaretidir dedik. Bizim sağlıklı bebeklerimiz olmayacaktır belki. Rabbim bunu göstermek istiyordur. Hep o verdi. Ve o aldı. Çok şükür bize o kararı bırakmadı. İleriki zamanlarda öğrenseydik ve seçim bize kalsaydı, nasıl karar verirdik? Kalbi atan bi cana nasıl kıyabilirim. Diğer türlüsü olsa o vicdanla nasıl yaşardım. İsyan etmiyorum hep Allahın sevgili kulu olduğumuzu düşündüm. Sevgili kuluymuşuz bunda da bi hayır vardır diyorum. Biz eşimle çok mutluyuz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. Çocuk olmasa da olur diyoruz. Eğer ileride çok istersek evlatlık ediniriz dedik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepimiz için. Ben de seni ve güzel kalpli melek kızını öpüyorumAh cnm benim Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ve gerçeğe dönüştürsün inşlh .hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle..rüyası bile mutlu beni inan...umarım iyisindir sende gülüm ...çok öpüyorum seni...
İlk sayfada geniş bilgi var CNmEee kizlar nezmn basladnz adetin 2.gunu mu olculeck
Ovu lekesi olabilir mi
Ovu lekesi olabilir mi
Aaa bir yerde lekelenme yapar düzensizlik yapabilir yazıyordu sankiovu lekesi ömrümde görmedim.
çok şaşkınım.
inofolic ten dolayı erken mi adet olacağım diyeceğim ama 1 hafta erken adet olur mu yahu?
Aaa bir yerde lekelenme yapar düzensizlik yapabilir yazıyordu sanki
Sen yine de bir çalışma mı kondursan
Yazdıkların beni çok duygulandırdı gülüm..herşeyde bir hayır vardır elbette cnm..inançlı insanlarız çok şükür.hepimiz acılar yaşadık.Rabbim tekrar yaşatmasın..kalbine göre versin Mevlam melek kalpli kuzum benim. .inşlh Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin..eşinle de bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşlh..İyiyim ablacım daha iyiyim. Benim de son bebeğin kromozom analizi sonucu çıktı. Onda da kromozom bozukluğu varmış. Trizomi 22 imiş bu sefer. Biz de bebek işini tamamen kapattık. Belki bu rabbimin bize bi işaretidir dedik. Bizim sağlıklı bebeklerimiz olmayacaktır belki. Rabbim bunu göstermek istiyordur. Hep o verdi. Ve o aldı. Çok şükür bize o kararı bırakmadı. İleriki zamanlarda öğrenseydik ve seçim bize kalsaydı, nasıl karar verirdik? Kalbi atan bi cana nasıl kıyabilirim. Diğer türlüsü olsa o vicdanla nasıl yaşardım. İsyan etmiyorum hep Allahın sevgili kulu olduğumuzu düşündüm. Sevgili kuluymuşuz bunda da bi hayır vardır diyorum. Biz eşimle çok mutluyuz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. Çocuk olmasa da olur diyoruz. Eğer ileride çok istersek evlatlık ediniriz dedik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepimiz için. Ben de seni ve güzel kalpli melek kızını öpüyorum
İyiyim ablacım daha iyiyim. Benim de son bebeğin kromozom analizi sonucu çıktı. Onda da kromozom bozukluğu varmış. Trizomi 22 imiş bu sefer. Biz de bebek işini tamamen kapattık. Belki bu rabbimin bize bi işaretidir dedik. Bizim sağlıklı bebeklerimiz olmayacaktır belki. Rabbim bunu göstermek istiyordur. Hep o verdi. Ve o aldı. Çok şükür bize o kararı bırakmadı. İleriki zamanlarda öğrenseydik ve seçim bize kalsaydı, nasıl karar verirdik? Kalbi atan bi cana nasıl kıyabilirim. Diğer türlüsü olsa o vicdanla nasıl yaşardım. İsyan etmiyorum hep Allahın sevgili kulu olduğumuzu düşündüm. Sevgili kuluymuşuz bunda da bi hayır vardır diyorum. Biz eşimle çok mutluyuz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. Çocuk olmasa da olur diyoruz. Eğer ileride çok istersek evlatlık ediniriz dedik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepimiz için. Ben de seni ve güzel kalpli melek kızını öpüyorum
Teşekkür ederim ablacım. Rabbim isteyenlere sağlıklı evlatlar versin. Vardır bil bildiği. Vardır elbet her şerde bi hayır.Yazdıkların beni çok duygulandırdı gülüm..herşeyde bir hayır vardır elbette cnm..inançlı insanlarız çok şükür.hepimiz acılar yaşadık.Rabbim tekrar yaşatmasın..kalbine göre versin Mevlam melek kalpli kuzum benim. .inşlh Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin..eşinle de bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşlh..
Amin. Her şeyin hayırlısını nasip etsin bizlere. Rabbim sana da gönlündekini nasip eylesin. Bu dünyada nasipi varsa elbet gelecektir . Duam; "isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin çok acı çektirmeden"canım benim biz de aynı sizin gibi düşünüyoruz.
çocuk için evlenmedik ki?
bu kader kısmet nasip işi.
eşimizle mutluysak en güzeli o.
Rabbim vermiyorsa da bir bildiği vardır.
hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki.