• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ateş fırladı. Sabah sağ tarafımda da ağrı vardı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oldu, ilişkiye devam etmek mi lazım. Yani ateş çıkınca kesin yumurtlamış mı oluyorsun yoksa ateş yumurta çatlarken de mi yükselebiliyor. Amma karışık oldu:)
Üstğste olmuş yorulduysanız bugün dinlenip yarın sabah olabilir garantiye almak için.dün çatlamış gibi geldi bana da

Üstğste olmuş yorulduysanız bugün dinlenip yarın sabah olabilir garantiye almak için.dün çatlamış gibi geldi bana da
Yok cnm yorulmak yok bu yolda tutturana kadar:KK48: Şu an işte zor bela duruyorum asıl önemli zamanı kaçırıyormuş hissi var.kafayı yemeden hamile kalabilirsem şükretcem valla.

anladin canim.günde bir kere yapsam yeterli olurmu.bende çalıştığım icin banada sıkıntı.ama ben mecbur iste yapcam çünkü benim eve gitmem 8 buçuğu geciyor çoğu zaman

Ben koyulaşana kadar günde 1 defa yapıyordum koyuluğu yakaladığımda 2 defa :))

Hayırlısı.klomen şifan olur inşallaj

Bu arada bugun sirf rapor alayim diye rastgele bir doktora gittim. Bana miyositol positive diye bir ilac onerdi. Yumurta kalitesini arttiriyormus. 6 ay kullan dedi. Arastirdim hosuma gitti hakkindaki yorumlar. Klomenle de kullanabilirmisim. Ama biraz pahali galiba.

Veson Veson canım buraya yazmayı unuttum hep ya kusura bakma:) 14şubatta gıttı m dr.a benim ocaktaki yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş basıt zararsız dedı dr. tuplerım yumurtalıklarm coksaglıklıymıs altyan muayene ettı. meger o şuphelendıgım 8 Şubattaki pik olmustu ya diger gelısen yum. çatlamış meger ultrasında gördu dr mevcut yumurtan catlamıs dedı. hıcbısorunum da yokmus şükür ve dr. da ovu. testı yapma coguzaman yanls pozıtıf verebılıyor bak gecen ay catladı sanmıssın dedı oncekı dr.un neden verdı daha 4aydır ıstyosun dıye de kızdı dr.a :) dıger dr.umu bıraktım buna devam edıcem bdha baya konustuk ıcımı rahatlattı. ben de yeni grafik oluşturdum ama yeni üyelik açmak zorunda kaldım diğerinin şifresini unuttum giremıyorum maile attm ama gelmıyor sıfırlama linki nedense

Veson Veson canım buraya yazmayı unuttum hep ya kusura bakma:) 14şubatta gıttı m dr.a benim ocaktaki yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş basıt zararsız dedı dr. tuplerım yumurtalıklarm coksaglıklıymıs altyan muayene ettı. meger o şuphelendıgım 8 Şubattaki pik olmustu ya diger gelısen yum. çatlamış meger ultrasında gördu dr mevcut yumurtan catlamıs dedı. hıcbısorunum da yokmus şükür ve dr. da ovu. testı yapma coguzaman yanls pozıtıf verebılıyor bak gecen ay catladı sanmıssın dedı oncekı dr.un neden verdı daha 4aydır ıstyosun dıye de kızdı dr.a :) dıger dr.umu bıraktım buna devam edıcem bdha baya konustuk ıcımı rahatlattı. ben de yeni grafik oluşturdum ama yeni üyelik açmak zorunda kaldım diğerinin şifresini unuttum giremıyorum maile attm ama gelmıyor sıfırlama linki nedense
Ben merakla takip ediyorum seni sonucunu da inşallah gönlünce olur herşey.yeni link gelirse mail e yollarsın ekleriz ilk sayfaya

Bu arada bugun sirf rapor alayim diye rastgele bir doktora gittim. Bana miyositol positive diye bir ilac onerdi. Yumurta kalitesini arttiriyormus. 6 ay kullan dedi. Arastirdim hosuma gitti hakkindaki yorumlar. Klomenle de kullanabilirmisim. Ama biraz pahali galiba.
İlk kez duydum ilacı sen de bir sıkıntı var mı hormonlarda falan ya da pco.ne için verdi ki? Ne işe yarıyormuş

Ben merakla takip ediyorum seni sonucunu da inşallah gönlünce olur herşey.yeni link gelirse mail e yollarsın ekleriz ilk sayfaya
inşallah tesekkur ederm gecen aykı ates tablosunu kale almuyorum zaten yum. catlamamıs diye. ama suankı gıdısat cok ıyı daha bıkac gunde 36.8ı buldu o seyırde gıdıyor yenı lınkı atıcam epostama gıderse. umarım dusmez 22,veya 23unde adet olmam gerekıyormus o agrılarım falan da kısttenmıs buay oyuzden belırtı dusunmemeye calısıyorum akısına bıraktm:)

Gene 22de atesim oynama yapti acaba ayda iki kere mi yumurtluyorum? :) bir de 21.gun asiri beyaz akinti vardi ama 15.gun akintim seffafti o yuzden 15.gun mantikli geliyor bana. 21lerde zaten annemde kaldim degerlendiremedim. :(

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-19-13-07-00.webp
    Screenshot_2018-02-19-13-07-00.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 31
http://FertilityFriend.com/home/6dd5c1/ yum. oldugu tarıhten oncesını dusuk gırmek zorunda kaldım. yumurta catlamadıgı ve adet olamadıgım ıcn yuksek degerı gırınce dpo cıkmıyor dıger turlu 9undan sonrası normal degerler yum. dan sonrası orjınal.deger

İlk kez duydum ilacı sen de bir sıkıntı var mı hormonlarda falan ya da pco.ne için verdi ki? Ne işe yarıyormuş

Yok canim. Benim hormon degerlerim iyi, pco da yok cok sukur ama anladigim kadari ile yumurta kalitesini arttiran bir ilacmis. Recetesiz satiliyor. Kk'da basliklarda arattim ilaci. Cok guzel yorumlar var, bak istersen. Sanirim yeni cikmis yani son bir ya da bir bucuk yildir var emin degilim. Bugun aldim ben de. Ama biraz pahali maalesef. 49,50 lira.

Gene 22de atesim oynama yapti acaba ayda iki kere mi yumurtluyorum? :) bir de 21.gun asiri beyaz akinti vardi ama 15.gun akintim seffafti o yuzden 15.gun mantikli geliyor bana. 21lerde zaten annemde kaldim degerlendiremedim. :KK43:
Bana da 15 gibi geldi hadi inşallah tutmuştur ;)

bana neler oluyordu :cry:
adet gelmek bilmiyordu.
ateş çıkıp duruyordu.
cemre bunları hiççç anlamıyordu.

Yok canim. Benim hormon degerlerim iyi, pco da yok cok sukur ama anladigim kadari ile yumurta kalitesini arttiran bir ilacmis. Recetesiz satiliyor. Kk'da basliklarda arattim ilaci. Cok guzel yorumlar var, bak istersen. Sanirim yeni cikmis yani son bir ya da bir bucuk yildir var emin degilim. Bugun aldim ben de. Ama biraz pahali maalesef. 49,50 lira.
Kaç tane var içinde ben de inofolic combi aldım 40 lira 20 tablet

Leke hala geliyor mu ateş de güzel yükselmiş yum çatlamış olabilir mi

kistim çatlamış olabilir.
çünkü lekelerim bazen çamur gibi bazen de koyu kırmızı.
hala devam ediyor.
ya adet olsam sökülsem de önüme baksam.:işsiz:

Back
X