• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, sebepsiz infertilite yaşayanlardanız. 5ay Klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurta takibinden sonra 1 tane de kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek maceram var. Bu süreçler beni çok yıprattığından dolayı 2. tüp bebek denemesi için biraz ara vermek istedim. Bu esnada Preseed jel hakkında bir hayli olumlu yazı okudum. Aranızda başarısız tüp bebekten sonra preseed ile hamiş olan var mı?

Ve bugunki ateşle birlikte ben sıramı savdım :KK66: gun icinde yada yarin reglim baslar benim.insallah BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi den güzel haberler alırız.bu ay ates ölçümü,gun sayma falan hic bisey yapmayacağım.2.ci senemiz dolana kadar doktorada gitmeme karari aldık eşimle.ama fikrin degisir gidelim dersende ben senin kararının arkasindayim.sen yeterki kendini kaptırıp üzülme dedi.bakalım artık.hayırlısı olsun:KK66:

Kızlar merhaba, sebepsiz infertilite yaşayanlardanız. 5ay Klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurta takibinden sonra 1 tane de kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek maceram var. Bu süreçler beni çok yıprattığından dolayı 2. tüp bebek denemesi için biraz ara vermek istedim. Bu esnada Preseed jel hakkında bir hayli olumlu yazı okudum. Aranızda başarısız tüp bebekten sonra preseed ile hamiş olan var mı?

Bizim topiğimizde henüz yok diye biliyorum gerçi Veson Veson daha iyi bilir ama geçen ay kullanmaya başlayan arkadaşlarımız var canım. Biri de benim :) İnşallah vesile olur. Ateş ölçüyor musun peki?

Bizim topiğimizde henüz yok diye biliyorum gerçi Veson Veson daha iyi bilir ama geçen ay kullanmaya başlayan arkadaşlarımız var canım. Biri de benim :) İnşallah vesile olur. Ateş ölçüyor musun peki?

İnşallah ilk denemenden hayırlı haberler alırsın :anneadayı: Hayır, ateş ölçmeye başlamadım. Reglim dün sona erdi ve ateş ölçeri de dün aldım. Ne saatler kullanmamı önerirsin? Hep aynı saatte ölçüp, yüksek olduğunda da yumurta çatlıyor demekmiş sanırım?

İnşallah ilk denemenden hayırlı haberler alırsın :anneadayı: Hayır, ateş ölçmeye başlamadım. Reglim dün sona erdi ve ateş ölçeri de dün aldım. Ne saatler kullanmamı önerirsin? Hep aynı saatte ölçüp, yüksek olduğunda da yumurta çatlıyor demekmiş sanırım?

İlk ay denemem boşa gitti benim inşallah bu ay hepimiz mutlu sona ulaşırız teşekkür ederim :) Topiğin ilk sayfasında aradığın tüm soruların cevabı var canım. Hatta programı yükleyip aramıza katıl hep birlikte değerlendiririz gidişatı ;)

İlk ay denemem boşa gitti benim inşallah bu ay hepimiz mutlu sona ulaşırız teşekkür ederim :) Topiğin ilk sayfasında aradığın tüm soruların cevabı var canım. Hatta programı yükleyip aramıza katıl hep birlikte değerlendiririz gidişatı :KK66:

Ateş ölçme için ilk sayfalara bakacağım, peki preseed jeli adet sonrasında düzenli mi kullanılıyor yoksa sadece yumurtlama döneminde her ilişki öncesinde mi? Ayrıca vajinanın ta içerisine mi sıkılıyor? Çok soru soruyorum biliyorum :) ama Kıbrıs'ta bu jelin satışı olmadığından yurtdışından getirtiyorum ve nasıl kullanılacağını anlayabilmek için soruyorum :)

Ve bugunki ateşle birlikte ben sıramı savdım :KK66: gun icinde yada yarin reglim baslar benim.insallah BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi den güzel haberler alırız.bu ay ates ölçümü,gun sayma falan hic bisey yapmayacağım.2.ci senemiz dolana kadar doktorada gitmeme karari aldık eşimle.ama fikrin degisir gidelim dersende ben senin kararının arkasindayim.sen yeterki kendini kaptırıp üzülme dedi.bakalım artık.hayırlısı olsun:KK66:
hayırlısı olsun canım kendini üzme..insanın en ummadığı anda kapısını çalıyor bebiş inan buna..Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inşallah..:dua:

Ateş ölçme için ilk sayfalara bakacağım, peki preseed jeli adet sonrasında düzenli mi kullanılıyor yoksa sadece yumurtlama döneminde her ilişki öncesinde mi? Ayrıca vajinanın ta içerisine mi sıkılıyor? Çok soru soruyorum biliyorum :) ama Kıbrıs'ta bu jelin satışı olmadığından yurtdışından getirtiyorum ve nasıl kullanılacağını anlayabilmek için soruyorum :)

Ben ovu testi yapıp o dönemde ilişki öncesi kullandım canım. Jeli 15dk önce sıkabildiğin kadar içeri göndermen öneriliyor. cc de 4 deniyor ama bana 2 yeterli geliyor. Prospektüsünde de detaylı açıklaması var kuzu endişe etme alışıyorsun 2. kullanımda ;)

Grupta yanlış hatırlamıyorsam sadece bir kişi pressed ile hamile kalmıştı ama kim anımsayamadım şuan eskilerden biriydi.başka kimseyi hatırlamıyorum.başarısız tüp sonrası pressed ile hamile kalan Yok.yeni yeni pressed deneyen arkadaşlar var şuan.hayırlısı inşallah vesile olur hep.

Ben ovu testi yapıp o dönemde ilişki öncesi kullandım canım. Jeli 15dk önce sıkabildiğin kadar içeri göndermen öneriliyor. cc de 4 deniyor ama bana 2 yeterli geliyor. Prospektüsünde de detaylı açıklaması var kuzu endişe etme alışıyorsun 2. kullanımda :KK66:

İnşallah hepimizin hemencecik rahimlermize mucizelerimiz doğar:KK39: Çok teşekkür ederim cevapların için canım benim :KK54:

Takdik hazır 12-14-16-18 tmmdır ;)

Grupta yanlış hatırlamıyorsam sadece bir kişi pressed ile hamile kalmıştı ama kim anımsayamadım şuan eskilerden biriydi.başka kimseyi hatırlamıyorum.başarısız tüp sonrası pressed ile hamile kalan Yok.yeni yeni pressed deneyen arkadaşlar var şuan.hayırlısı inşallah vesile olur hep.

İnşallah güzel sonuçlar alır herkes de ben de :anneadayı::KK200:

midem çok bulanıyor ne iyi gelir kızlar ya...tuzlu çubuk bile kesmedi ...sabah beri durmadı yani...:kusmuk: kendimi tutmasam çıkaracam yani...:kusmuk:

hayırlısı olsun canım kendini üzme..insanın en ummadığı anda kapısını çalıyor bebiş inan buna..Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inşallah..:dua:
aminnn insallah.inan ilk defa bu ay üzülmedim canım.çünkü bu ayki iliski araligimizdan olmadigina emindim.bundan sonra hayırlısı olsun ;)

Takdik hazır 12-14-16-18 tmmdır :KK66:
canim bu ay sadece adet günümü not edeceğim.ama iliski günü falan hesap etmeyecegim.sadece seninde dedigin dibi adet sonrasi degilde adetten bi 5,6 gun sonrasina ilişki yasamaya caliscam.simdi gun sayip o günler yapmaya calisirsam o gunlerde de ilişki olmazsa gene strese girerim ;)

Back
X