• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok şükür gözün aydın. Hep sağlıkla devam etsin:dua::KK200::nazar:. Bol bol dinlen.
LeYLa_21 LeYLa_21 abla kontrole gittin mi? Umarım sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını:dua:. Haberdar et bizleri de. Sizlere bol bol dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri de göstersin. Burada bekleyen herkese gönlündekini nasip etsin:dua:
Duyduk canım çok şükür..duanızı eksik etmeyin.. Adet tarihimi ileri aldı.coraspin verdi..

Canım çok şükür gözün aydın. Hep sağlıkla devam etsin:dua::KK200::nazar:. Bol bol dinlen.
LeYLa_21 LeYLa_21 abla kontrole gittin mi? Umarım sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını:dua:. Haberdar et bizleri de. Sizlere bol bol dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri de göstersin. Burada bekleyen herkese gönlündekini nasip etsin:dua:
Allah senden razı olsun cnm.O gusel gönlünden ne varsa geçen Allahım nasip etsin inş.

Gözün aydın abla maşallah:nazar::KK200:. Sağlıkla devam etsin inşallah:dua:
Sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşlh...
Gözümuz aydın abla.adet tarihimi ileri aldı ne demek :p
Sağol canım amin inşlh.yumurta geç çatladığı için öyle ayarlama yaptı. Bir haftayı gözardı etti.
LeYLa_21 LeYLa_21 8403BHC 8403BHC rabbim sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar:
Sağol cnm Amin inşlh .darısı başınıza olsun gülüm.Rabbim bu yolda dileyen isteyen kalbi temiz her kula nasip etsip..

kızlar selam,
doktordan geldik pıt pıtlarını çok net duyduk çok şükür.
ama kanama alanımız duruyor usg farklı oldugu için büyümüş mü küçülmüş mü anlayamadım :KK43:
acil pruloton iğne vurdu 3 günde 1 iğne vurulcam sonra haftada bire dönecek.
pazartesi raporum başlıyor, 10 gün.10 gün sonra kontrol risk devam ediyorsa yine rapor bebeğim sağlıkla büyüsün inş..
nolur bize dua edin canlarım :KK43:
Insallah saglikla dunyaya gelir az kaldi 11.haftadan sonra riskler hep azaliyor. Siki siki tutunsun oralara ins :)

Sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşlh...

Sağol canım amin inşlh.yumurta geç çatladığı için öyle ayarlama yaptı. Bir haftayı gözardı etti.

Sağol cnm Amin inşlh .darısı başınıza olsun gülüm.Rabbim bu yolda dileyen isteyen kalbi temiz her kula nasip etsip..
Hayırlısı cnm benimde geç catladi ve son adete göre bende de fark oluşuyor.Allahim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin ins

Hayirlisiyla anne olmak icin okuduğumuz DUASİ BERAAT GECESİNDE KABEDE YAPİLACAK HATİMLERİMİZDE 29 yasin ,21meryem, 78 fetih suresi,10 bin fetih suresi ilk ayet,48 bin ihlas,27 bin tevhid,3 bin 600 tefriciye eksigimiz var katilmak isteyenler hangisindan kac aldigini yazabilir mi? isminizi de soylerseniz listemize ekeyip hocamiza verecegiz .

11. Haftadan sonra azalır mı riskler?inş rabbim bebegimizi nasip eder.
Evet bi istatistik incelemesi gormustum. Bulursam paylasirim 11. Haftadan sonra dusuk riski falan azaliyor. %4e falan dusuyor. Olan risk de kromozom bozuklugundan dolayi oluyormus eger patau sendromu fln varsa 20.haftaya kadar dusme ihtimali oluyormus.

Leylacım gözün aydın okudum ama yazamadım kardeşimle uğraşıyorum 2 gündür. Sağlıcakla kucakla inşallah.
Sağol cnm..Allah razı olsun..sizede çok geçmiş olsun cnm.valla bende çok kötü grip oldum.ilaçta
içemiyorum.mahvoldum.şimdide kıza bulaştı.onunla uğraşıyorum. .Rabbim hepimize şifa versin..

LeYLa_21 LeYLa_21 8403BHC 8403BHC kızlat gözünüz aydın oıtpırlar duyulmuş

F Frdglr cnm bugünü mutlaka değerlendir

XXYYXXYY XXYYXXYY cnm bu ay yum çatlamadı sanırım niye öyle oldu ki? Senin döngü pek şaşmazdı normalde
Sağol canım.darısı sizlere olsun inşlh..birde şu gripten kurtulabilsem.mahvoldum ya..göğsüme öküz oturmuş gibi sanki..

LeYLa_21 LeYLa_21 8403BHC 8403BHC kızlat gözünüz aydın oıtpırlar duyulmuş

F Frdglr cnm bugünü mutlaka değerlendir

XXYYXXYY XXYYXXYY cnm bu ay yum çatlamadı sanırım niye öyle oldu ki? Senin döngü pek şaşmazdı normalde

Dünü değerlendiremedim işlerim yoğun bu aralar kafam dağınık hatta bu ay da olmadı diye düşündüm dün gece. Sabah ölçtüm yine 36.4 çıktı ateşim yumurta hala çatlamadı herhalde ama ben çatlıcam ama az kaldı :kızgın:

Back
X