Amin canım çok sağol
Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inş.hilallll ayy hadi ins. Bu arada kizlar bizde bugun cinsiyeti ogrendik erkek geliyor
Hayırlısı olsun canım. Bu ay inş. Kavuşursun meleğine.Benim misafir geldi sağolsun daha fazla bekletmedi beni :) şimdi ateş ölçmeye ve çalışmalara devam
Umutlandırmak istemem ama benim ilk defa bu ay yumurtlama akıntımın içinde kan vardı burdada yazmıştım bu ay hamile kaldım canım hadi hayırlısıBugün 16. Gün mutfakta ayakta 2 saat falan kaldım. Sonra tuvalete gittiğimde çamaşırıma akıntım renkli gelmiş çok acık kahve sonrasında da bel ağrısı şimdi uzanıyorum inşallah birdaha gelmez adetime var dahabiraz korktum da sizce kızlar neden olabilir?
Veson
İnşallah canım biraz yoruldum sadece ama umudumu yitirmiyorum kafamı dağıtmak için temizlik yaptımHayırlısı olsun canım. Bu ay inş. Kavuşursun meleğine.
hadi hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki aya bomba gibi girBenim misafir geldi sağolsun daha fazla bekletmedi beni :) şimdi ateş ölçmeye ve çalışmalara devam
inşallah canım.gün boyu ıslaklık hissedip korkarak tuvalete gittim ama beyazımsı sarımsı krem kıvamında az az akıntı gelmiş oluyor.
Aynen öyle yapcam bi arkadaş yazmış b12 ve d vitamini kullanın diye. Salı günü kan vercem değerlerime bi bakılsın varsa bi eksiklik tamamlayalım :) umudum sensinhadi hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki aya bomba gibi gir
Benimde adetim yakın biliyosun seninle aynı bekliyoruz. Bende bugün ped bile taktım hıh geldi diyorum bakıyorum sarı akıntı gelmiş. Adet mi başladı başka bişey mi anlamadım bekliyorum öyle bendeinşallah canım.gün boyu ıslaklık hissedip korkarak tuvalete gittim ama beyazımsı sarımsı krem kıvamında az az akıntı gelmiş oluyor.
evet canım bu vitaminler çok önemliymiş.Aynen öyle yapcam bi arkadaş yazmış b12 ve d vitamini kullanın diye. Salı günü kan vercem değerlerime bi bakılsın varsa bi eksiklik tamamlayalım :) umudum sensin
inşallah bebişin gelmiştir canım.senin bat ne zamandı.benim yarınBenimde adetim yakın biliyosun seninle aynı bekliyoruz. Bende bugün ped bile taktım hıh geldi diyorum bakıyorum sarı akıntı gelmiş. Adet mi başladı başka bişey mi anlamadım bekliyorum öyle bende
Evet bikaç kişiden duydum demekki insanların var bi bildiği. Şimdi yarın olmaz sana :)
Benimki de yarın ama bugün belirtiler olunca adet geliyor sandım düzenim şaştı biraz klomen içtiğimden normalden erken oluyorum belli olmuyorinşallah bebişin gelmiştir canım.senin bat ne zamandı.benim yarın
inşallah gelmez canım adetin.evet hormon ilaçları biraz düzeni bozuyorBenimki de yarın ama bugün belirtiler olunca adet geliyor sandım düzenim şaştı biraz klomen içtiğimden normalden erken oluyorum belli olmuyor
aynen yaa.bi taraftanda kendimi adete de hazırlıyorum.2 sene boyunca bekleyince şimdi böyle birşeyin olma ihtimaline bile inanasım gelmiyorEvet bikaç kişiden duydum demekki insanların var bi bildiği. Şimdi yarın olmaz sana :)
Amin canım kendimden hiç umudum yok ama sana dua ediyorum girip girip kontrol ediyorum inşallah seninki de gelmezinşallah gelmez canım adetin.evet hormon ilaçları biraz düzeni bozuyor
çok sağol canım.inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririzAmin canım kendimden hiç umudum yok ama sana dua ediyorum girip girip kontrol ediyorum inşallah seninki de gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?