Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlandırmak istemem ama benim ilk defa bu ay yumurtlama akıntımın içinde kan vardı burdada yazmıştım bu ay hamile kaldım canım hadi hayırlısı

inşallah canım.gün boyu ıslaklık hissedip korkarak tuvalete gittim ama beyazımsı sarımsı krem kıvamında az az akıntı gelmiş oluyor.
Benimde adetim yakın biliyosun seninle aynı bekliyoruz. Bende bugün ped bile taktım hıh geldi diyorum bakıyorum sarı akıntı gelmiş. Adet mi başladı başka bişey mi anlamadım bekliyorum öyle bende

Aynen öyle yapcam bi arkadaş yazmış b12 ve d vitamini kullanın diye. Salı günü kan vercem değerlerime bi bakılsın varsa bi eksiklik tamamlayalım :) umudum sensin
evet canım bu vitaminler çok önemliymiş. cibi35 sürekli herkese söylüyordu bunlara baktırın diye

Benimde adetim yakın biliyosun seninle aynı bekliyoruz. Bende bugün ped bile taktım hıh geldi diyorum bakıyorum sarı akıntı gelmiş. Adet mi başladı başka bişey mi anlamadım bekliyorum öyle bende
inşallah bebişin gelmiştir canım.senin bat ne zamandı.benim yarın

Benimki de yarın ama bugün belirtiler olunca adet geliyor sandım düzenim şaştı biraz klomen içtiğimden normalden erken oluyorum belli olmuyor
inşallah gelmez canım adetin.evet hormon ilaçları biraz düzeni bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…