Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn benden kötü haber var ateşim düştü bu ay da olmadı :) şimdi senden güzel haberler bekliyoruz
hayırlısı olsun canım benim.bu ay ateş takibi yapmayı düşünüyormusun peki yoksa bene akışına mı bırakacaksın.benimde yarın adet günüm.bakalım bugün gelen giden olacak mı :)

hilallll cnm inşallah adet gelmez.
dvtb bugğn dinlenin yarın son bir çalışma olsun @CharlesDarwin hala çatlafı diyecek yeterli yükseliş yok
inşallah gelmez.aşılama yaptırdığım zamanlar hariç hiç böyle lekesiz bir ay geçirmemiştim.zaten son adetimde bir değişik olmuştu ikinci gün bitmişti.belkide yarın birden gelecek adet.yada şimdiye kadar hiç olmadı ama gecikmeli olacam belkide

hayırlısı olsun canım benim.bu ay ateş takibi yapmayı düşünüyormusun peki yoksa bene akışına mı bırakacaksın.benimde yarın adet günüm.bakalım bugün gelen giden olacak mı :)
Valla bilmiyorum canım hiçbir fikrim yok. Kafaya taksakta olmadı takmasakta :) sabah haber okudum yurtdışında bir kadın bitkisel hayattaymış hastanede tecavüz etmişler ve kadın hamile kalmış ve doğum yapılmış. Eşime dedim bitkisel hayattaki kadın bile hamile kalıyor şu işe bak :) takip ederim herhalde bu ay ovü testi de yaparım Allahtan ümit kesilmezmiş. Hadi inşallah sen müjdeli haberi verirsin burayı şenlendirirsin

hilallll normal bat günün ne zamandı?
Bugünü de lekesiz atlatırsın inşallah bence ne kadar uyansanda ateş düşükse yine okadar çıkmaz gibi geliyor
bat günüm yarın canım.ne bileyim çok uyandım hiç kesintisiz 3 saat uyumamışımdır.eğer bugünde kazasız belasız geçerse yarın sabah tekrar deneyeceğim ateş ölçmeyi

bat günüm yarın canım.ne bileyim çok uyandım hiç kesintisiz 3 saat uyumamışımdır.eğer bugünde kazasız belasız geçerse yarın sabah tekrar deneyeceğim ateş ölçmeyi

Benim aksine uyandığım günler genelde düşük çıkar hep.. yarını da atlatırsak ertesi gün test yaparsın bu ekşına daha fazla dayanamam :) Hamile kalmanı çok istiyorum hadi yeni yılın ilk haberi senden olur insallah

eğer bugünü de atlatır yarında düzgün ateş ölçmeyi becerirsem ve ateşte yüksek çıkarsa yarın yaparım ki testi.ben hiç dayanamam bu kadar ekşına

Bir daha ki ay inşallah bizde bomba gibi geliriz :) Adetliyken iyi dinelenelim bol bol değerlendirmeli bir ayımız olur inşallah..
Bende 36.2 olmasını bekliyorum ateşim yarın kesin olur o zaman adet geliyor uniq12
İnşallah canım benim adet başlasın şu beyaz dut olayınada başlıcam. Bakalım bu ayda gümbür gümbür başlayalım zaten çok takmıyorum kafAya çünkü nisanda tüp bebeğe başlıcam ama tabi o zamana kadar gelirse de süper olur.

Veson adete 9 gün kaldı yarın yine birlikte olun demişsin şaşırdım bata bu kadar yakın bi birliktelik hamilelik şansını artırır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…