Var mı adet hissiyatı? İyi düşün iyi olsun canım benimde hala başlamadı şiş şiş geziyorumcanım hala leke falan yok.bu ayda lekesiz adet olursada şaşmam valla
benim adet olacağımın garantisi lekelenmem ve bir kaç gün önceden tutan migrenimdi. ikiside yok henüz.belimde bacaklarımda adet olacak gibi ağrı var ama şişlik falan yok gibi.seninki de benimkide yarın belli olur galibaVar mı adet hissiyatı? İyi düşün iyi olsun canım benimde hala başlamadı şiş şiş geziyorum
olur olur :))Peki birlikte olmasak olur mu yani 8 aylık evliyim en fazla bu ay birlikte olduk adam şokta
Takıldığı konularda bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz tüm arkadaşlar ve ben@esmanur7 konunun en başında yapılacaklar yazıyor istersen oku orayı 1 sayfada
İnşallahta başlamaz ağrıların lekelerin. Daha fazla gecikmesinde biran önce yeni aya başlıyım bendebenim adet olacağımın garantisi lekelenmem ve bir kaç gün önceden tutan migrenimdi. ikiside yok henüz.belimde bacaklarımda adet olacak gibi ağrı var ama şişlik falan yok gibi.seninki de benimkide yarın belli olur galiba
inşallah canım.yarın ola hayrola diyelimİnşallahta başlamaz ağrıların lekelerin. Daha fazla gecikmesinde biran önce yeni aya başlıyım bende
Canım merak ettim neyin sağlamasını yapacaksınolur olur :))
Hilal hadi inşallah çok Candan dua ettim inşallah bebiş vardır bu ay güzel haberler gelsininşallah canım.yarın ola hayrola diyelim
canım benim yaa çok teşekkür ederimHilal hadi inşallah çok Candan dua ettim inşallah bebiş vardır bu ay güzel haberler gelsin
İnşallahcanım benim yaa çok teşekkür ederiminşallah iki meleğinle birlikte ettiğin güzel duan kabul olur
Oyy gözünüz aydın canım ilk çocukmuydu senin erkekler anneye bağlı oluyor yaşadınhilallll ayy hadi ins. Bu arada kizlar bizde bugun cinsiyeti ogrendik erkek geliyor
maşallah minik erkeğimizehilallll ayy hadi ins. Bu arada kizlar bizde bugun cinsiyeti ogrendik erkek geliyor
Yumurtayı yakaladık ya onun sağlamasıCanım merak ettim neyin sağlamasını yapacaksın
Peki yarın eşimin bel ağrısına göre bakarızYumurtayı yakaladık ya onun sağlamasıişi sağlama bağlamak için.2.yumurta olur falan fazla spermden zarar gelmez
Ovulasyon kanamasi buyuk ihtimalleBugün 16. Gün mutfakta ayakta 2 saat falan kaldım. Sonra tuvalete gittiğimde çamaşırıma akıntım renkli gelmiş çok acık kahve sonrasında da bel ağrısı şimdi uzanıyorum inşallah birdaha gelmez adetime var dahabiraz korktum da sizce kızlar neden olabilir?
Veson
Ovulasyon olmuş olabilir ateş yükselmiş sanki belki yerleşmedir :))Bugün 16. Gün mutfakta ayakta 2 saat falan kaldım. Sonra tuvalete gittiğimde çamaşırıma akıntım renkli gelmiş çok acık kahve sonrasında da bel ağrısı şimdi uzanıyorum inşallah birdaha gelmez adetime var dahabiraz korktum da sizce kızlar neden olabilir?
Veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?