Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, havalar soguk üşütme olduysa bir de sökülmediysen ağrı çok olabilir simdi nasılsın?

Aynen üşütmüşte olabilirim havalar çok fena burada çünkü.. bugün tamamen kesildi adet çok şaşırdım bekliyorum belki gelir diye normalde 5 gün sürer 5.gün az az gelir biter 4.gündeyım bitmiş gibi ama çok şükür bugün çok iyiyim kendime geldim resmen Allah kimseye öyle ağrı vermesin aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor :)

Bebek için bir bahanemiz daha oldu :)) Allah'ım inşallah..
Bu sabah rüyamda yine kızım olmuştu oyyy öyle tatlıydı ki net gördüm bir de.. uyandığımda hala etkisindeydim tekrar rüyaya dönemeye çalıştım :))

Benim normalde ağrım olmaz çok ilaçsız geçirdiğim Zamanlarda olur ama sanırım üşüttüm bide zaten öncesinde grip vardı ya muhtemelen o tetikledi. Keşke doğum yapsak her türlü ağrıya razıyım :)

rüyalar çok etkiliyor yaa.inşallah rüyaların gerçek olur canım

bu havalarda üşütmemek imkansız zaten.donuyoruz resmen.aynen öyle hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip olalım da tek sıkıntımız adet sancısı olsun

Amin canım, sevindim.. Rabbim rüyanda gördüğün tatlı kızı saglikla nasip etsin ins.

Geçmiş olsun canım. Sen çocuk için dokyora gitmişmiydin?

Canımcım bilgisayardan baktım bende o yüzden link atamıyorum. Doktor kadın hastalarının çıplak görüntülerini videoya kaydetmiş yabancı bir sitede yayınlamış.
Meme muayenesinde gizli fotoğraf çeken doktor gözaltına alındı
Bir doktor tarafından meme muayenesi sırasında gizlice çekilen çok sayıda kadının görüntüsü, Rusların kurduğu bir arkadaşlık sitesinde paylaşıldı. Bir ihbar sonrası araştırma yapan DHA muhabiri, her şeyden habersiz olan kadınlardan birine ulaşınca skandal ortaya çıktı. Kadınların görüntüsünü çektiği belirlenen doktor gözaltına alındı.

Bu mu?

Aynen canım o. Böyle haberler okudukça insan ürperiyor doktorlara da mı güvenemicez artık.

Canım çok geçmiş olsun

Aminn çok sağoll ara ara böyle bize moral vermen ne güzel :) Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Aminnnn canım.hepimize inşşş
Kizlar dun aksam test yaptim islakken bi cizgi goruyor gibiydim ama emin olamadim sonra test kuruyunca cizgiyi daha net gordum sizce bunu dikkate almali miyim
Sabah tekrar yap.umut vaadediyorsun.inş vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…