- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Allah korusun..dediğin gibi belki tam sökülmediği için olmuşta olabilir.bununla geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun, havalar soguk üşütme olduysa bir de sökülmediysen ağrı çok olabilir simdi nasılsın?
ağrısız adet olanlara imreniyorum.benim halamda aynı benim gibi çok ağrılı olurdu.oturur ağlardı,benim de çok ağlamışlığım var :) doktora gitmişti.doğum yapınca geçer demişti doktor.gerçektende doğum yaptıktan sonra adet ağrısı bitti.darısı başımıza hem bebiş,hem ağrısız adet
Bu ay benimde sancılı oldu. Hele ilk gün akşamı yatakta kıvrandım sancıdan ilaç içmek için bile kalkamadım bir müddet.
Kizlar dun aksam test yaptim islakken bi cizgi goruyor gibiydim ama emin olamadim sonra test kuruyunca cizgiyi daha net gordum sizce bunu dikkate almali miyim
Benim normalde ağrım olmaz çok ilaçsız geçirdiğim Zamanlarda olur ama sanırım üşüttüm bide zaten öncesinde grip vardı ya muhtemelen o tetikledi. Keşke doğum yapsak her türlü ağrıya razıyım :)ağrısız adet olanlara imreniyorum.benim halamda aynı benim gibi çok ağrılı olurdu.oturur ağlardı,benim de çok ağlamışlığım var :) doktora gitmişti.doğum yapınca geçer demişti doktor.gerçektende doğum yaptıktan sonra adet ağrısı bitti.darısı başımıza hem bebiş,hem ağrısız adet
rüyalar çok etkiliyor yaa.inşallah rüyaların gerçek olur canımBebek için bir bahanemiz daha oldu :)) Allah'ım inşallah..
Bu sabah rüyamda yine kızım olmuştu oyyy öyle tatlıydı ki net gördüm bir de.. uyandığımda hala etkisindeydim tekrar rüyaya dönemeye çalıştım :))
bu havalarda üşütmemek imkansız zaten.donuyoruz resmen.aynen öyle hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip olalım da tek sıkıntımız adet sancısı olsunBenim normalde ağrım olmaz çok ilaçsız geçirdiğim Zamanlarda olur ama sanırım üşüttüm bide zaten öncesinde grip vardı ya muhtemelen o tetikledi. Keşke doğum yapsak her türlü ağrıya razıyım :)
Amin canım, sevindim.. Rabbim rüyanda gördüğün tatlı kızı saglikla nasip etsin ins.Aynen üşütmüşte olabilirim havalar çok fena burada çünkü.. bugün tamamen kesildi adet çok şaşırdım bekliyorum belki gelir diye normalde 5 gün sürer 5.gün az az gelir biter 4.gündeyım bitmiş gibi ama çok şükür bugün çok iyiyim kendime geldim resmen Allah kimseye öyle ağrı vermesin aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor :)
Geçmiş olsun canım. Sen çocuk için dokyora gitmişmiydin?Çok sagol hiç bişe yapmadı direk iğne yaptılar annemde bana kızdı niye tahlil yaptırmadın diye o an can haliyle direk kendimi bıraktım ellerine..
Bir de normalde benim 2.günü çok gelirdi o gün hiç gelmiyordu sadece silince peçeteye geliyordu.. sökülemediği içinde belki olabilir birde doktor magata baski çok normal dedi ama ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum ne yaşadım.. valla bir an gerçekten can veriyorum sandım :)
Ne ile ilgili canım. Merak ettim.kızlar izmirde hastanede doktorun yaptığını okudunuz mu
İnterntte arat istersen dokuz Eylül hastanesi kadın doğum bölümü doktoruNe ile ilgili canım. Merak ettim.
Ne olduğunu kopyalayabilir yada link atabilirsin. Böylece sayfalarca yazı aramak durumunda kalmayız canım.İnterntte arat istersen dokuz Eylül hastanesi kadın doğum bölümü doktoru
Canımcım bilgisayardan baktım bende o yüzden link atamıyorum. Doktor kadın hastalarının çıplak görüntülerini videoya kaydetmiş yabancı bir sitede yayınlamış.Ne olduğunu kopyalayabilir yada link atabilirsin. Böylece sayfalarca yazı aramak durumunda kalmayız canım.
Meme muayenesinde gizli fotoğraf çeken doktor gözaltına alındıCanımcım bilgisayardan baktım bende o yüzden link atamıyorum. Doktor kadın hastalarının çıplak görüntülerini videoya kaydetmiş yabancı bir sitede yayınlamış.
Aynen canım o. Böyle haberler okudukça insan ürperiyor doktorlara da mı güvenemicez artık.Meme muayenesinde gizli fotoğraf çeken doktor gözaltına alındı
Bir doktor tarafından meme muayenesi sırasında gizlice çekilen çok sayıda kadının görüntüsü, Rusların kurduğu bir arkadaşlık sitesinde paylaşıldı. Bir ihbar sonrası araştırma yapan DHA muhabiri, her şeyden habersiz olan kadınlardan birine ulaşınca skandal ortaya çıktı. Kadınların görüntüsünü çektiği belirlenen doktor gözaltına alındı.
Bu mu?
Senin bebişin cinsiyeti bellini canım
Canım çok geçmiş olsunAynen üşütmüşte olabilirim havalar çok fena burada çünkü.. bugün tamamen kesildi adet çok şaşırdım bekliyorum belki gelir diye normalde 5 gün sürer 5.gün az az gelir biter 4.gündeyım bitmiş gibi ama çok şükür bugün çok iyiyim kendime geldim resmen Allah kimseye öyle ağrı vermesin aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor :)
Aminnnn canım.hepimize inşşşAminn çok sağoll ara ara böyle bize moral vermen ne güzel :) Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Sabah tekrar yap.umut vaadediyorsun.inş vardır.Kizlar dun aksam test yaptim islakken bi cizgi goruyor gibiydim ama emin olamadim sonra test kuruyunca cizgiyi daha net gordum sizce bunu dikkate almali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?