Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cunartesi asilama tedavisine basladim bugun 4. Gunum kontrole gittim gonalf 50 vuruluyorum. 2 tane 10mm yunurta var dedi ilaca devam cuka gidicem. Kac yumurta olmasi lazim nelere dikkatbedicem yaptiran varmi
Canım yaptırmadım ama internet jinekoloğu olarak söylüyorum gayet iyi. İnş. Büyürler güzelce tutar. Hayırlı olsun tedavin.

Kizlar cunartesi asilama tedavisine basladim bugun 4. Gunum kontrole gittim gonalf 50 vuruluyorum. 2 tane 10mm yunurta var dedi ilaca devam cuka gidicem. Kac yumurta olmasi lazim nelere dikkatbedicem yaptiran varmi
canım inşallah aşılaman tutar.bende en son aşılamamı gonalf vurularak yaptırdım.kaç tane yumurta olduğuna değil yeterli büyüklüğe ulaşıp ulaşmadığına bakıyorlar.benim yumurtalar 17 -18 ya da 19 mm olunca çatlatma iğnesini veriyordu.şu an dikkat etmen gereken bişey yok.aşılamadan sonrada çok ağır iş yapmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin.

aynen canım benimkide geldi. inşallah valla son olsun bu ay..geçmiş olsun kuzum.normalde de bu kadar ağrılı mı oluyordun.benimki hep ağrılı geçiyorda gerçi.bazen ilaç bile fayda etmiyor

Selam kızlar.çok sık giremesem de arada girip sizi takip ediyorum.hepinizin Allah gönlüne göre versin.en kısa zamanda yavrularınıza kavuşmanız dileğiyle...pes ettiğinizde beni hatırlayın.tüple bile olmaz diyen doktoru.vakti zamanı gelince olacak elbette...

aynen canım benimkide geldi. inşallah valla son olsun bu ay..geçmiş olsun kuzum.normalde de bu kadar ağrılı mı oluyordun.benimki hep ağrılı geçiyorda gerçi.bazen ilaç bile fayda etmiyor

Aminn inşallah
Normalde de çok ağrılı olurdum ama bu sefer ki düşmanımın başına vermesin Allah..
Allahtan eşim evdeydi.. gerçi onunda ödü koptu arabaya bile zor gittim az daha ambulans çağırıyordu.
Magata baskı sanki sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyordum.. kusma, soğuk ter, sanki biri kasıklarımdan bıcaklıyor gibi şiddetli karın kasık ağrıları en son boğuluyormuşum gibi hissettim nefes alamamaya yutkunamamaya başladım.. 2 ilaç içtim geçmedi. Acilde iğne yaptılar o bile çok zaman sonra etkisini gösterdi bir ara taş falan düşürüyorum sandım

Aminn çok sağoll ara ara böyle bize moral vermen ne güzel :) Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

kuzum çok çok geçmiş olsun.bu sanki adet sancısı değilde başka bişey gibi.tahlil falan yaptılarmı bişey demedilermi.

kuzum çok çok geçmiş olsun.bu sanki adet sancısı değilde başka bişey gibi.tahlil falan yaptılarmı bişey demedilermi.

Çok sagol hiç bişe yapmadı direk iğne yaptılar annemde bana kızdı niye tahlil yaptırmadın diye o an can haliyle direk kendimi bıraktım ellerine..
Bir de normalde benim 2.günü çok gelirdi o gün hiç gelmiyordu sadece silince peçeteye geliyordu.. sökülemediği içinde belki olabilir birde doktor magata baski çok normal dedi ama ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum ne yaşadım.. valla bir an gerçekten can veriyorum sandım :)

Allah korusun..dediğin gibi belki tam sökülmediği için olmuşta olabilir.bununla geçmiş olsun canım.dikkat et kendine

Bu ay benimde sancılı oldu. Hele ilk gün akşamı yatakta kıvrandım sancıdan ilaç içmek için bile kalkamadım bir müddet.
ağrısız adet olanlara imreniyorum.benim halamda aynı benim gibi çok ağrılı olurdu.oturur ağlardı,benim de çok ağlamışlığım var :) doktora gitmişti.doğum yapınca geçer demişti doktor.gerçektende doğum yaptıktan sonra adet ağrısı bitti.darısı başımıza hem bebiş,hem ağrısız adet

Çok geçmiş olsun, havalar soguk üşütme olduysa bir de sökülmediysen ağrı çok olabilir simdi nasılsın?

Aynen oyle canım dogum yaptıktan sonra geciyor rahim buyuyor ve kasilmalari cok hissetmiyorsun önceden apranax icmeden duramazdım

Kizlar dun aksam test yaptim islakken bi cizgi goruyor gibiydim ama emin olamadim sonra test kuruyunca cizgiyi daha net gordum sizce bunu dikkate almali miyim
Eger cizgi pembe ise ihtimal var ama hayalet golge cizgi ise kurumadan kaynaklı olabilir

Asılaman hayırlı olsun canım, insallah bu ay guzel haberini verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…