Yarin zaten adet gunum normalde adet olacak gibi hissetmiyorum ama belli olmaz gerci atesimde baya yukseldi ama iste gec yumurtladigim dogruysa adet tarihi ileri atacaktir zatenSabah tekrar yap.umut vaadediyorsun.inş vardır.
Canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Sen çocuk için dokyora gitmişmiydin?
Amin canım, sevindim.. Rabbim rüyanda gördüğün tatlı kızı saglikla nasip etsin ins.
rüyalar çok etkiliyor yaa.inşallah rüyaların gerçek olur canım
36.2 cikti canim adet olmadim hala
ateş düşünce sende tekrar test yapmadın galiba.geçen adetin 36 dereceyle olmuş ama düzenin biraz şaştı gibi ya belki bir iki gün daha gecikme olur.36.2 cikti canim adet olmadim hala
inşallah canım ama test yaptım tertemiz negatif çıktı da erken mi acaba bilemedimcanım senin ateşim güzel gidiyor şimdilik.inşallah sonu bebiş olur
Evet canim bugun gecerse yarin test yaparim bide bugun cok gec uyumustum ates ondan olabilir dun geve yatarken 36.7ydi. Adet agrim falan da yok hic olacak gibi hissetmiyorumateş düşünce sende tekrar test yapmadın galiba.geçen adetin 36 dereceyle olmuş ama düzenin biraz şaştı gibi ya belki bir iki gün daha gecikme olur.
hadi inşallah Raabim tekrar yüzümüzü güldürsün kocağımızı doldursun inşallah aminnndvtb ateşin cok iyi bence
belki erkendir daha canım.bekleyelim bakalıminşallah canım ama test yaptım tertemiz negatif çıktı da erken mi acaba bilemedim
inşallah yarına ateşin tekrar yükselir ve bu sefer sağlıklı bir gebelik yakalarsın canımEvet canim bugun gecerse yarin test yaparim bide bugun cok gec uyumustum ates ondan olabilir dun geve yatarken 36.7ydi. Adet agrim falan da yok hic olacak gibi hissetmiyorum
Birde bu ay gec yumurtlamisim ya ff oyle soyluyor o yuzden adet tarihimin ileri atmasi lazim diye dusunuyorum sence?inşallah yarına ateşin tekrar yükselir ve bu sefer sağlıklı bir gebelik yakalarsın canım
olabilir canım.eğer tabloya bakarsak henüz adet olman için erken.Birde bu ay gec yumurtlamisim ya ff oyle soyluyor o yuzden adet tarihimin ileri atmasi lazim diye dusunuyorum sence?
Evet canim tabloya gore baya erken ama iste yumurtlama tarihi dogru mu degil mi bilemiyorumolabilir canım.eğer tabloya bakarsak henüz adet olman için erken.
onuda bekleyip göreceğiz canım.belki yarın ki ateşten belli olur biraz.Evet canim tabloya gore baya erken ama iste yumurtlama tarihi dogru mu degil mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?