Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yarini bekleyemedim ve kan verdim sonuc tam bit husran moralim cok bozuldu. Testlerede guvenim kalmadi resmen. Ama hep 0.1 cikan hcg 0.7 cikti hala igne etkisi oluyo demekki canim cok sikkin. Atesmde yuksek ama ne zaman gelir adet bilniyorum

biz stresimizle onlarida bilmeden strese sokuyoruz.mesela ben hiç çocuk lafı etmeyip hadi şu gün ılişki olacak demediğimde eşim daha rahat oluyor ve kendi istiyor.bazen onlarada hak vermek gerekiyor.burda o kadar çok mucizeye tanık oldukki onlardan biride bizim mucizelerimiz olacak inşallah

Sakin ol tatlım. Tablon harika ilişki zamanı harika. Çok umutluyum senden. hilallll tatlım sen de hamileyimmmm yazacaksın inşallah

Kizlar yarini bekleyemedim ve kan verdim sonuc tam bit husran moralim cok bozuldu. Testlerede guvenim kalmadi resmen. Ama hep 0.1 cikan hcg 0.7 cikti hala igne etkisi oluyo demekki canim cok sikkin. Atesmde yuksek ama ne zaman gelir adet bilniyorum
Çok üzüldüm tatlım. İnşallah bir dahakine kavuşursun meleğine.

Sakin ol tatlım. Tablon harika ilişki zamanı harika. Çok umutluyum senden. hilallll tatlım sen de hamileyimmmm yazacaksın inşallah
inşallah canım yaa inşallah.valla sen böyle yazınca bile heyecanlanıp gözlerim doluyor.Allahım tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin hamileyim diye buraya yazmayı.bazen hamile kalınca eşime nasıl diyeceğimi hayal ediyorum ya aynı hayalleri burası içinde kuruyorum.kızlara nasıl derim diye iyi ki bu sayfa ve sizler varsınız

kuzum ya çok üzüldüm.seviniyordum senin için ne güzel aşılamayla hamile kaldı diye.benim 4 üde hüsran olunca.ama dediğin gibi ateşinde hala yüksek.benim aşılamadan sonra.14.yada 15.günde adetim başladı hep.ama benim ateşimde düşüyordu.senin için genede umut etmek istiyorum

Çikolata kisti için ne kullanıyorsun

Aa çok üzüldüm ateşin ne güzel gidiyor halbuki. Ama dur bakalım ya hemen karamsarlığa girmeyelim. İnşallah güzel sonuçlanır

Remizin cnm o yükseliş ovulasyon yükselişi değil.zaten ateş düşmüş.bu ay yumurtlama olmamış gözüküyor.bu Yüzden gebelik de olamaz.eğer prolaktin fazlalığından şüpheleniyorsan ondan dalayı da olabilir bu düzensizlik.zaten Dr a gidecekmişsin nedenini öğrenir şifasını da bulursun

Ö
Öyle canım inşallah :)

inşallah önümüzdeki ay yüzün güler canım.benimkide daha belli değil.biliyosun ateşim bu sıralar hep yüksek oluyor genelde.inşallah böyle devam eder

Hepimizin inşallah ❤ Dün bi akrabamdaydım komşusu geldi 2 buçuk yıl çocuk olmamış aşılama yaptırmış tutmamış sonra tüp bebeğe karar vermişler tedaviye başlamadan önce hamile kalmış.. Aklıma hemen sen geldin demiştin ya 2 yıl olmadı umudum azalıyor .. bak işte neler oluyor :) İnşallah ateşin hiç düşmez ve doğal yollarla mutlaka güzel haberini alırız

Sıkma canını önümüzdeki aya daha iyi olacak inşallah. .

Tek umudum bir sonraki aylar bu ay doktora gittim diye biraz fazla heyecanlıydım ama yine tutmadı .. Sanırüm enfeksiyondan da kurtulamadım hala soğan kürüne başlayacağım inşallah fayda eder.. Rabbim biran önce yüzümüzü güldürsün hepimizin çok sağol❤

inşallah canım benim inşallah hepimiz doğal yoldan kavuşuruz meleklerimizebenim zaten şu anki tesellim tüp bebek.neyse 3 yıl olmasına az kaldı deyip kendimi teselli ediyorum.inşallah Allahım o kadar bekletmez

Üzme kendini.. bizim en büyük düşmanımız stres..
Seni çok iyi anlıyorum benim de eşim çok rahattı sinirlerimi bozuyordu.. yumurtlama dönemlerini hep ben söylüyordum hadi hadi diye sapık gibi hissettiriyordu. Nazla niyazla yapıyordu beni deli ediyordu.. Seni o yüzden çok çok iyi anlıyorum.
Benimki şuan düzeldi.. düzelme sebebi doktora gittik ve doktorun konuşmasından çok etkilendi ve gözünün önünde alttan muayene oldum .. bir hafta öncesinde de adet olduğumda ağlama krinize girdim korkudan doktoru o ayarladı hatta.. bu ay her sabah ateşimi sorar oldu ..
Bazen bizim değilde doktor ya da 3. bir kişinin konuşmalarından etkilenebiliyorlar sanırım

Valla küstüm artik herseye. Yazismanizi okudumda ovu zamani kavga yok diye. Benim suan hissettigimi bir kez hissetsin bakalim kocalar! Hep pohpohla hep alttan al bide negatifi gor odul gibi. Bigun oglum olursa onu oyle bi yetistiricemki karisina bize davrandiklari gibi davranmasin diye.

canım bu küskünlük bende de çok oldu.hiçbirşey yapmayıp herşeyi bırakasım geldiği oldu.ama yapabildim mı hayır.ben de 4kez aşılama yaptırdım hepsi hüsran.yengemin kız kardeşide bundan 10 yıl önce aşılamayla ikiz bebek sahibi oldu.herşey nasip.umarım eşin bu halini görüp biraz daha yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…