biz stresimizle onlarida bilmeden strese sokuyoruz.mesela ben hiç çocuk lafı etmeyip hadi şu gün ılişki olacak demediğimde eşim daha rahat oluyor ve kendi istiyor.bazen onlarada hak vermek gerekiyor.burda o kadar çok mucizeye tanık oldukki onlardan biride bizim mucizelerimiz olacak inşallahCanım ya kıyamam sana da, evet sanki ovü günleri onlar da bizim stresimizi anlayıp ters tepiyorlar, Allah yardımcımız olsun. Evet gerçekten küsmemek için çok çaba sarf ettim ama kızlar ilişki sayımıza bakın tabloda çok değil ve aralıklı ama ben anlamadım bu işi.
İnşallah dediğin gibi olur canım. İnşallah hepimizin dört gözle beklediği o mutlu haber o müjde o mucize en kısa zamanda bizleri bulur :)
Sakin ol tatlım. Tablon harika ilişki zamanı harika. Çok umutluyum senden.Öyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Çok üzüldüm tatlım. İnşallah bir dahakine kavuşursun meleğine.Kizlar yarini bekleyemedim ve kan verdim sonuc tam bit husran moralim cok bozuldu. Testlerede guvenim kalmadi resmen. Ama hep 0.1 cikan hcg 0.7 cikti hala igne etkisi oluyo demekki canim cok sikkin. Atesmde yuksek ama ne zaman gelir adet bilniyorum
inşallah canım yaa inşallah.valla sen böyle yazınca bile heyecanlanıp gözlerim doluyor.Allahım tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin hamileyim diye buraya yazmayı.bazen hamile kalınca eşime nasıl diyeceğimi hayal ediyorum ya aynı hayalleri burası içinde kuruyorum.kızlara nasıl derim diyeSakin ol tatlım. Tablon harika ilişki zamanı harika. Çok umutluyum senden.hilallll tatlım sen de hamileyimmmm yazacaksın inşallah
kuzum ya çok üzüldüm.seviniyordum senin için ne güzel aşılamayla hamile kaldı diye.benim 4 üde hüsran olunca.ama dediğin gibi ateşinde hala yüksek.benim aşılamadan sonra.14.yada 15.günde adetim başladı hep.ama benim ateşimde düşüyordu.senin için genede umut etmek istiyorumKizlar yarini bekleyemedim ve kan verdim sonuc tam bit husran moralim cok bozuldu. Testlerede guvenim kalmadi resmen. Ama hep 0.1 cikan hcg 0.7 cikti hala igne etkisi oluyo demekki canim cok sikkin. Atesmde yuksek ama ne zaman gelir adet bilniyorum
Çikolata kisti için ne kullanıyorsunÖyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Aa çok üzüldümKizlar yarini bekleyemedim ve kan verdim sonuc tam bit husran moralim cok bozuldu. Testlerede guvenim kalmadi resmen. Ama hep 0.1 cikan hcg 0.7 cikti hala igne etkisi oluyo demekki canim cok sikkin. Atesmde yuksek ama ne zaman gelir adet bilniyorum
Remizin cnm o yükseliş ovulasyon yükselişi değil.zaten ateş düşmüş.bu ay yumurtlama olmamış gözüküyor.bu Yüzden gebelik de olamaz.eğer prolaktin fazlalığından şüpheleniyorsan ondan dalayı da olabilir bu düzensizlik.zaten Dr a gidecekmişsin nedenini öğrenir şifasını da bulursunVeson Canım merhaba. Benim ff tablomda ateşim aniden yükselince yumurtlama günü zannetti. Aslında yaşım iyibari ile hormonlarımdaki düzensizlikten dolayı yumurtlama günümden hemen sonra progesteron ateşimi yükseltmedi diye düşünüyorum. Yumurtladığım günü kendim tahmin ettiğim için ovü testi yapmış gibi kaydedersem çizgiyi geriye alırmı bilmiyorum ama deniycem.
Bu sabahtan itibaren şu vakte kadar göğüslerimin içine yan taraflardan iğne batıyomuş gibi oluyor. Progesteron hormonum her geçen gün daha fazla olmaya başladı beyaz sıvıdan anlıyorum bunuda. Hafif hafif miğde bulantısıda yapıyor. Ama gebelik testi alıp bakmaya cesaretim yok. Eşim memleketinden pazar günü dönücek. Onunla birlikte pazartesi günü dr. a gidicez. Son durumum neymiş o zaman anlıycaz artık
Öyle canım inşallah :)biz stresimizle onlarida bilmeden strese sokuyoruz.mesela ben hiç çocuk lafı etmeyip hadi şu gün ılişki olacak demediğimde eşim daha rahat oluyor ve kendi istiyor.bazen onlarada hak vermek gerekiyor.burda o kadar çok mucizeye tanık oldukki onlardan biride bizim mucizelerimiz olacak inşallah
İnşallah canım inşallah :)Sakin ol tatlım. Tablon harika ilişki zamanı harika. Çok umutluyum senden.hilallll tatlım sen de hamileyimmmm yazacaksın inşallah
inşallah önümüzdeki ay yüzün güler canım.benimkide daha belli değil.biliyosun ateşim bu sıralar hep yüksek oluyor genelde.inşallah böyle devam eder
Sıkma canını önümüzdeki aya daha iyi olacak inşallah. .
Clifeballıbitkiselmacun diye bi macun var onu kullandım canım 3 ay , bu ay ara verecemÇikolata kisti için ne kullanıyorsun
inşallah canım benim inşallah hepimiz doğal yoldan kavuşuruz meleklerimizeHepimizin inşallah ❤ Dün bi akrabamdaydım komşusu geldi 2 buçuk yıl çocuk olmamış aşılama yaptırmış tutmamış sonra tüp bebeğe karar vermişler tedaviye başlamadan önce hamile kalmış.. Aklıma hemen sen geldin demiştin ya 2 yıl olmadı umudum azalıyor .. bak işte neler oluyor :) İnşallah ateşin hiç düşmez ve doğal yollarla mutlaka güzel haberini alırız
Bi faydası oldu mu kist ne boyutta?Clifeballıbitkiselmacun diye bi macun var onu kullandım canım 3 ay , bu ay ara verecem
Öyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Valla küstüm artik herseye. Yazismanizi okudumda ovu zamani kavga yok diye. Benim suan hissettigimi bir kez hissetsin bakalim kocalar! Hep pohpohla hep alttan al bide negatifi gor odul gibi. Bigun oglum olursa onu oyle bi yetistiricemki karisina bize davrandiklari gibi davranmasin diye.kuzum ya çok üzüldüm.seviniyordum senin için ne güzel aşılamayla hamile kaldı diye.benim 4 üde hüsran olunca.ama dediğin gibi ateşinde hala yüksek.benim aşılamadan sonra.14.yada 15.günde adetim başladı hep.ama benim ateşimde düşüyordu.senin için genede umut etmek istiyorum
Karamsarligin dibine vurdum valla. 12.gunde cikardi olsaydi 2 gune duser atesim sonrada gelir benimki. Insallah birinizinki tutarda bu ay moral olur.Aa çok üzüldümateşin ne güzel gidiyor halbuki. Ama dur bakalım ya hemen karamsarlığa girmeyelim. İnşallah güzel sonuçlanır
canım bu küskünlük bende de çok oldu.hiçbirşey yapmayıp herşeyi bırakasım geldiği oldu.ama yapabildim mı hayır.ben de 4kez aşılama yaptırdım hepsi hüsran.yengemin kız kardeşide bundan 10 yıl önce aşılamayla ikiz bebek sahibi oldu.herşey nasip.umarım eşin bu halini görüp biraz daha yardımcı olur sanaValla küstüm artik herseye. Yazismanizi okudumda ovu zamani kavga yok diye. Benim suan hissettigimi bir kez hissetsin bakalim kocalar! Hep pohpohla hep alttan al bide negatifi gor odul gibi. Bigun oglum olursa onu oyle bi yetistiricemki karisina bize davrandiklari gibi davranmasin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?