- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Kistin boyutuna baktıramadım canım henüz, martta randevum inşallah o zaman baktıracam, ama adet düzenlemeye ve yumurtlamaya çok faydası oldu, başka birçok şeye faydası varmış, sende de mi var çikolata kistiBi faydası oldu mu kist ne boyutta?
Al benden de o kadar yumurtlama döneminde sapık gibi hissettiriyorlar. Seninkinin düzelmesine sevindim :)Üzme kendini.. bizim en büyük düşmanımız stres..
Seni çok iyi anlıyorum benim de eşim çok rahattı sinirlerimi bozuyordu.. yumurtlama dönemlerini hep ben söylüyordum hadi hadi diye sapık gibi hissettiriyordu. Nazla niyazla yapıyordu beni deli ediyordu.. Seni o yüzden çok çok iyi anlıyorum.
Benimki şuan düzeldi.. düzelme sebebi doktora gittik ve doktorun konuşmasından çok etkilendi ve gözünün önünde alttan muayene oldum .. bir hafta öncesinde de adet olduğumda ağlama krinize girdim korkudan doktoru o ayarladı hatta.. bu ay her sabah ateşimi sorar oldu ..
Bazen bizim değilde doktor ya da 3. bir kişinin konuşmalarından etkilenebiliyorlar sanırım
Bende 2cm var aslında doktor engel değil dedi ama olmuyor 17aydır. Karbonatlı su içiyorum belki fayda eder diye. Bende çikolata kistinin hiçbir belirtisi yok bi de. Ne kahverengi akıntı ne ağrılı adet görme. Bilmiyorum anlamadım bende :)Kistin boyutuna baktıramadım canım henüz, martta randevum inşallah o zaman baktıracam, ama adet düzenlemeye ve yumurtlamaya çok faydası oldu, başka birçok şeye faydası varmış, sende de mi var çikolata kisti
Boyut küçük olduğu için çok etkilemiyordur canım seni, benim ilk 7 cm di ama beni mahvediyordu o ameliyatla alındı mecburen, şimdi 2,5 ve 3 cm kistlerim ama dediğin gibi ağrılı adet görme yok şimdi bende ama kahverengi akıntı çok oluyordu adetten önce nerdeyse 1 hafta kadar, ama geçen ay sadece 2 gün lekelenmem oldu bu benim için büyük bir ilerleme, onda da macunun etkisi olduğunu düşünüyorum.Bende 2cm var aslında doktor engel değil dedi ama olmuyor 17aydır. Karbonatlı su içiyorum belki fayda eder diye. Bende çikolata kistinin hiçbir belirtisi yok bi de. Ne kahverengi akıntı ne ağrılı adet görme. Bilmiyorum anlamadım bende :)
Herkeklerin çoğu aynı canım. Bende dediklerini yaşıyorum elimden geleni yapıyorum ama yumurtlama dönemi roller değişiyor o kadın ben erkek :) başı ağrır yorgun olur şimdi değil sonra der. Kaprisleri biymez yani sıkma canınıÖyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Herkeste aynı dert :) Allah yardımcımız olsunHerkeklerin çoğu aynı canım. Bende dediklerini yaşıyorum elimden geleni yapıyorum ama yumurtlama dönemi roller değişiyor o kadın ben erkek :) başı ağrır yorgun olur şimdi değil sonra der. Kaprisleri biymez yani sıkma canını
Bende işte o lekeler hiç olmaz açık pembe şekilde başlıyor hep adetim. Karbonatlı su herşeye iyi geliyor zaten sende iç istersen. Nisanda tüp bebeğe başlıcam o yüzden şuan olmadığı için çok kafama takmıyorumBoyut küçük olduğu için çok etkilemiyordur canım seni, benim ilk 7 cm di ama beni mahvediyordu o ameliyatla alındı mecburen, şimdi 2,5 ve 3 cm kistlerim ama dediğin gibi ağrılı adet görme yok şimdi bende ama kahverengi akıntı çok oluyordu adetten önce nerdeyse 1 hafta kadar, ama geçen ay sadece 2 gün lekelenmem oldu bu benim için büyük bir ilerleme, onda da macunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sen önlemini almakta iyi etmişsin aman büyümesin o kist
Nasıl içiliyor canım o, denemekte fayda var o zaman, bende artık başlicam galiba tüp bebeğeBende işte o lekeler hiç olmaz açık pembe şekilde başlıyor hep adetim. Karbonatlı su herşeye iyi geliyor zaten sende iç istersen. Nisanda tüp bebeğe başlıcam o yüzden şuan olmadığı için çok kafama takmıyorum
Ben büyük bardağa bir çay kaşığı kadar koyuyorum ilk zamanlar çok garip geliyordu tadı artık baya bi alıştım ama severek içiyorum. Zaten karbonatlı suyu her konuda tavsiye ediyorlar. Doktor bana spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelleyen bişey var dedi ama o şey ne :) yumurtlamada sorunum da yok şükür ama olmayınca olmuyorNasıl içiliyor canım o, denemekte fayda var o zaman, bende artık başlicam galiba tüp bebeğe
Evet canım haklısın. Çok teşekkürler verdiğin bilgi için. Yumurtlayıp yumurtlamadığıma bu ay hiç emin olamadım zaten. Çünkü yumurtladığımı sandığım anda ateş tekrar düşünce ümidimi kesmiştim. Sonra sebebini bilmediğim nedenlerle ateşim aniden yükselince tablonun kafasıda karıştı :) Onun için sana danışayım dedim. O zaman ben geri manuel yaptığım çizgiyi kaldırayım en iyisiRemizin cnm o yükseliş ovulasyon yükselişi değil.zaten ateş düşmüş.bu ay yumurtlama olmamış gözüküyor.bu Yüzden gebelik de olamaz.eğer prolaktin fazlalığından şüpheleniyorsan ondan dalayı da olabilir bu düzensizlik.zaten Dr a gidecekmişsin nedenini öğrenir şifasını da bulursun
Tamam canım inşallah deneyeceğim bende, hsg çektirdin mi peki sen tüplerin açık mı?Ben büyük bardağa bir çay kaşığı kadar koyuyorum ilk zamanlar çok garip geliyordu tadı artık baya bi alıştım ama severek içiyorum. Zaten karbonatlı suyu her konuda tavsiye ediyorlar. Doktor bana spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelleyen bişey var dedi ama o şey ne :) yumurtlamada sorunum da yok şükür ama olmayınca olmuyor
Eylül ayında çektirdim tüpler açık sorun yok tek sıkıntım 2 cmlik çikolata kistim malesef kiTamam canım inşallah deneyeceğim bende, hsg çektirdin mi peki sen tüplerin açık mı?
Yataktan kalkmadıysan çok değişeceğini sanmam. Benim de bir defa öyle oldu 1 saat arayla ölçtüm aynıydıbat yaklaştıkça bu uykuya ne oluyorsa4 te bi uyandım 7 ye kadar her saat başı uyandım.ölçümde ne kadar doğruysa artık
valla burda bir çoğumuzun duygularına ve yaşadıklarına tercüman olmuş yazdıkların çünkü emib ol hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ki her ne hikmetse hep de ovu zamanı oluyor bu kavgalarÖyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Çizgi duruyor.test yaptın mı hiçKızlar tabloda benim kırmızı çizgim bugün kayboldu sebebi nedir bilen var mı?
ilk önce 4.20 uyandım ölçtüm 36.5 çıktı.sonra uyudum 5.30 da uyandım 36.6 çıktı.kalktım tuvalete gittim 5 dk bile sürmedi.yatağa girince 10 dk bekleyip ölçtüm gene aynı.en son 7 de ölçtüm oda 36.6.dereceyle kafayı bozdum bu sabahYataktan kalkmadıysan çok değişeceğini sanmam. Benim de bir defa öyle oldu 1 saat arayla ölçtüm aynıydı
Monitör H yi kaldır dün ve bugünün testin foto yolla bakalımVeson @Cordelia_1605 bu ay ki tablom ile ilgili ne düşünüyorsunuz ilişki konusunda ne yapmalıyım ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?