Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekle kuzum bekle.aynen yarınki ateştense belli olur biraz inşallah güzel haber verirsin bize

Yok canım pembe geldi peçeteye silince. 2 defa gittim wcye ikisinde de silince geldi ama muhtemelen devamı da gelir diye düşünüyorum. Erken bencede ama ne biliyim anlam veremedim
belki sökülmez ya bekleyelim bakalım.zaten bugün geceye kadar gelir eğer adetse

Canım senin ateş güzel yinede çok umutlanma her ihtimale hazır ol. İnş. Hamilesindir

şuna bak ya zaman şu gibi akıyor gerçekten.gözünüz aydın canım.güle güle sağlıkla büyüt inşallah prensesini

Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Öpüyoruz miş kokulu kızını

Maşallah size:)

ovulasyın olunca ateş tekrar yükselişe geçer merak etme

Çok iyi hatırlıyorum. Sağlıkla büyüsün. Allaha emanet olun ikinizde.
çook teşekkür ederim kızlar❤

Arkadaşlar ben de burada az yazmadım az ateş ölçmedim kaybım da oldu ama zaman nasıl da geçmiş hiçbişey anlamadım inşallah sizlerin de öyle olacak Allahım tez zamanda meleklerinizi göndersin size. Inanın o zaman gelecek ve ne çabuk geçti diyeceksiniz. Inşallah hemen gelicek o gün. düşüncelerimi dıleklerımı paylaşmak istedim..❤

Sağol canım. İnşallah kavuşacağız... Şubat bize uğurlu gelecek. Mucizeler arka arkaya gelecek inşallah.

Canım bir önceki hamileliğini sormuştum. Aradım buldum geç döllenme imiş. Bir kaç ay daha dene kalmazsan, gerekirse gidersin Dr a.
18 ay denedik olmadı tabi o süreçte doktora gittik hiç bir şey bulamadılar düzensizlik ici de birşey yapamadık so rasında aşılama oldu fakat tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu Rabbim nasip etti. Inş sizlere de nasip eder o duyguyu çok iyi biliyorum çok yıpranıyorsun ama bolca dua etmek ve dua almak önemli çünkü Allah ol deyince oluyor hepsi yazılmış çizilmiş sabırla beklemek düşüyor bize

Canım birtanem ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah bebeğinle sana sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah hiç kötülerle karşılaştırmasın sizi

Veson Canım merhaba. Benim ff tablomda ateşim aniden yükselince yumurtlama günü zannetti. Aslında yaşım iyibari ile hormonlarımdaki düzensizlikten dolayı yumurtlama günümden hemen sonra progesteron ateşimi yükseltmedi diye düşünüyorum. Yumurtladığım günü kendim tahmin ettiğim için ovü testi yapmış gibi kaydedersem çizgiyi geriye alırmı bilmiyorum ama deniycem.
Bu sabahtan itibaren şu vakte kadar göğüslerimin içine yan taraflardan iğne batıyomuş gibi oluyor. Progesteron hormonum her geçen gün daha fazla olmaya başladı beyaz sıvıdan anlıyorum bunuda. Hafif hafif miğde bulantısıda yapıyor. Ama gebelik testi alıp bakmaya cesaretim yok. Eşim memleketinden pazar günü dönücek. Onunla birlikte pazartesi günü dr. a gidicez. Son durumum neymiş o zaman anlıycaz artık

bekle kuzum bekle.aynen yarınki ateştense belli olur biraz inşallah güzel haber verirsin bize

İnşallah ya seninde son günler yaklaştı hiç düşmeden devam eder insallahta bu ay son ayımız olur .. sabah sağlıklı bir ölçüm yapabilirsem az çok belli olur

Aynen canım dedim ya zaten umudum yoktu. Allahtan erken geldi bekletmedi o daha kötü oluyor çünkü. Hadi sen umudumuz ol
inşallah önümüzdeki ay beklediğin son ay olur canım bakalım benim ki nasıl sonuçlanacak.uykular bölünmeye başladı.bugün 5.20 de uyandım.36.6 çıktı sonra geri uyudum her zamanki saatimde 7 de ölçtüm 36.7 çıktı,bende bunu girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…