bekle kuzum bekle.aynen yarınki ateştense belli olur biraz inşallah güzel haber verirsin bizeAynen dogru soyluyorsun sonra cok pisman oluyorum negatifi gorunce .. Allahtan arkadaslarim aradi birazdan bana geleceklermis biraz oyalanirim onlarla bugunu atlatirim yarin ki ates az cok belli eder :) Aslinda hic umudum yok ama bu test meraki nedir bendeki anlamiyorum
belki sökülmez ya bekleyelim bakalım.zaten bugün geceye kadar gelir eğer adetseYok canım pembe geldi peçeteye silince. 2 defa gittim wcye ikisinde de silince geldi ama muhtemelen devamı da gelir diye düşünüyorum. Erken bencede ama ne biliyim anlam veremedim
Çok iyi hatırlıyorum. Sağlıkla büyüsün. Allaha emanet olun ikinizde.Selam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Canım senin ki %99.9 adet.Benim adet başladı inanamıyorum şuan.
Canım senin ateş güzel yinede çok umutlanma her ihtimale hazır ol. İnş. HamilesindirHadiya.. üzme kendini bir daha ki ay bol bol değerlendirebileceğin bir ay olur ve inşallah bebişin gelir .. Bazen olmayacaksa tutmayacak bir an önce olmak daha iyi oluyor diğer türlü boş yere umutlar tavan olup çöküyoruz
Yapma moralini çok bozuyorsun sabırla bekle.Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yine aptal gibi yapıp günümü mahfedicem :)) Direniyorum resmen
şuna bak ya zaman şu gibi akıyor gerçekten.gözünüz aydın canım.güle güle sağlıkla büyüt inşallah prensesini
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Öpüyoruz miş kokulu kızını
Maşallah size:)
ovulasyın olunca ateş tekrar yükselişe geçer merak etme
çook teşekkür ederim kızlar❤Çok iyi hatırlıyorum. Sağlıkla büyüsün. Allaha emanet olun ikinizde.
Aynen öyle şuan güzelce gelmeye başladı :)Canım senin ki %99.9 adet.
Sağol canım. İnşallah kavuşacağız... Şubat bize uğurlu gelecek. Mucizeler arka arkaya gelecek inşallah.Arkadaşlar ben de burada az yazmadım az ateş ölçmedim kaybım da oldu ama zaman nasıl da geçmiş hiçbişey anlamadım inşallah sizlerin de öyle olacak Allahım tez zamanda meleklerinizi göndersin size. Inanın o zaman gelecek ve ne çabuk geçti diyeceksiniz. Inşallah hemen gelicek o gün. düşüncelerimi dıleklerımı paylaşmak istedim..❤
18 ay denedik olmadı tabi o süreçte doktora gittik hiç bir şey bulamadılar düzensizlik ici de birşey yapamadık so rasında aşılama oldu fakat tutmadı sonraki ay kendiliğinden oldu Rabbim nasip etti. Inş sizlere de nasip eder o duyguyu çok iyi biliyorum çok yıpranıyorsun ama bolca dua etmek ve dua almak önemli çünkü Allah ol deyince oluyor hepsi yazılmış çizilmiş sabırla beklemek düşüyor bizeCanım bir önceki hamileliğini sormuştum. Aradım buldum geç döllenme imiş. Bir kaç ay daha dene kalmazsan, gerekirse gidersin Dr a.
Canım birtanem ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah bebeğinle sana sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah hiç kötülerle karşılaştırmasın siziArkadaşlar ben de burada az yazmadım az ateş ölçmedim kaybım da oldu ama zaman nasıl da geçmiş hiçbişey anlamadım inşallah sizlerin de öyle olacak Allahım tez zamanda meleklerinizi göndersin size. Inanın o zaman gelecek ve ne çabuk geçti diyeceksiniz. Inşallah hemen gelicek o gün. düşüncelerimi dıleklerımı paylaşmak istedim..❤
bekle kuzum bekle.aynen yarınki ateştense belli olur biraz inşallah güzel haber verirsin bize
Yapma moralini çok bozuyorsun sabırla bekle.
kuzum hayırlısı olsun.inşallah önümüzdeki ay daha güzel olur. zaten bu ay fazla çalışmanızda yoktuAynen öyle şuan güzelce gelmeye başladı :)
kuzum ateşin düşmüş bugün yaİnşallah ya seninde son günler yaklaştı hiç düşmeden devam eder insallahta bu ay son ayımız olur .. sabah sağlıklı bir ölçüm yapabilirsem az çok belli olur
Aynen canım dedim ya zaten umudum yoktu. Allahtan erken geldi bekletmedi o daha kötü oluyor çünkü. Hadi sen umudumuz olkuzum hayırlısı olsun.inşallah önümüzdeki ay daha güzel olur. zaten bu ay fazla çalışmanızda yoktu
inşallah önümüzdeki ay beklediğin son ay olur canımAynen canım dedim ya zaten umudum yoktu. Allahtan erken geldi bekletmedi o daha kötü oluyor çünkü. Hadi sen umudumuz ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?