Yani çok bi fark yok arada. Ay hadi inşallah düşmesin ateş tüm kalbimle senin için dua ediyorum. Rabbim duydun sesimiziinşallah önümüzdeki ay beklediğin son ay olur canımbakalım benim ki nasıl sonuçlanacak.uykular bölünmeye başladı.bugün 5.20 de uyandım.36.6 çıktı sonra geri uyudum her zamanki saatimde 7 de ölçtüm 36.7 çıktı,bende bunu girdim.
aminnn inşallah canım Allah razı olsunYani çok bi fark yok arada. Ay hadi inşallah düşmesin ateş tüm kalbimle senin için dua ediyorum. Rabbim duydun sesimizi
kuzum ateşin düşmüş bugün ya
Ayy ins canim benim. Dpo 11 desin ve atesde cok guzel. Rabbim emeklerinin karsiligini verir ins en kisa zamanda.maşallah seninde 18.hafta olmuşcanım bu ay tam ovu zamanı hasta oldum ateşim çoktu.o düşüşün olduğu zamanda tam iyileştiğim zamanlar.bide bu ay klomen kullandım.ikinci yumurtamı yerleşmemi yoksa öylesine bir düşüşmü bilmiyorum.inşallahhh yerleşmedir
Allah anali babali büyütsün sağlık versin hepinize ins. Ne mutlu sana.Selam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Adetin fuzensizlesmesi,grip olman belkide vucut icin bi hazirliktir ki ins öyledir canim.geçen ay lekelenme olmadan adet oldum kuzu hemde 30.günde.hep 28.gün olurum.o yüzden lekelenme olmasada sevinmem.artık tek dayanağım ateşevet sağlıksızda olsa bu kadar düşük çıkmazdı ateşin.yani bu kadar oynamaz bence.yarın bakalım ne çıkacak ateşin.zaten adet yaklaştıkça bizim uykular bölünmeye başlıyor
bebişiniz hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza aminnnArkadaşlar ben de burada az yazmadım az ateş ölçmedim kaybım da oldu ama zaman nasıl da geçmiş hiçbişey anlamadım inşallah sizlerin de öyle olacak Allahım tez zamanda meleklerinizi göndersin size. Inanın o zaman gelecek ve ne çabuk geçti diyeceksiniz. Inşallah hemen gelicek o gün. düşüncelerimi dıleklerımı paylaşmak istedim..❤
inşallah önümüzdeki ay yüzün güler canım.benimkide daha belli değil.biliyosun ateşim bu sıralar hep yüksek oluyor genelde.inşallah böyle devam ederKısmet değilmiş bu ayda yarın olurum kesin adet .. senin ateş çok iyi gidiyor inşallah senin güzel haberinle bizlerinde yüzü güler
aminn canım.Allahım benimle birlikte burdaki bütün kızların emeklerinin karşılığını sağlıklı evlatlar olarak verir inşallah.ateşim genelde bu günlerde hep yüksek oluyor.umarım sonuna kadar yüksek devam ederAyy ins canim benim. Dpo 11 desin ve atesde cok guzel. Rabbim emeklerinin karsiligini verir ins en kisa zamanda.
aminnn inşallah canımaminnn inşallah canım Allah razı olsunAllahım hepimizin sesini duysun,en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bize yavrularımızı
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.aminn canım.Allahım benimle birlikte burdaki bütün kızların emeklerinin karşılığını sağlıklı evlatlar olarak verir inşallah.ateşim genelde bu günlerde hep yüksek oluyor.umarım sonuna kadar yüksek devam eder
Sıkma canını önümüzdeki aya daha iyi olacak inşallah. .Kısmet değilmiş bu ayda yarın olurum kesin adet .. senin ateş çok iyi gidiyor inşallah senin güzel haberinle bizlerinde yüzü güler
aminn canım.neden moralin bozuktu,şimdi herşey yolundadır umarımMerhaba arkadaşlar bu ay moral bozukluğumdan yazamadım ama hep takip ediyorum sizleri, o kadar büyük çabalarınız var ki hepinizin, Rabbim boşa çıkarmasın inşallah.hilallll seninle yumurtlama günlerimiz de pek yakın batlar da yakın :) inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ay pek değerlendirme yapamadık, eşimle de kavga ettik bu yüzden, o yüzden moralim çok bozuktu canım yumurtlama zamanıaminn canım.neden moralin bozuktu,şimdi herşey yolundadır umarımevet günlerimiz yakın.seninde ateşin maşallah iyi gidiyor.hayırlısı olur inşallah
Rabbim nasip ederse tek ilişkide de hamile kalanlar varmış bence moralinizi bozmayınBu ay pek değerlendirme yapamadık, eşimle de kavga ettik bu yüzden, o yüzden moralim çok bozuktu canım yumurtlama zamanıgrafikte de gözüküyor yumurtlamadan 1 gün önce oldu en son değerlendirme, o yüzden pek de umudum yok
Öyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıRabbim nasip ederse tek ilişkide de hamile kalanlar varmış bence moralinizi bozmayın
canım seni o kadar iyi anlıyorum ve anlıyoruzki emin ol yaşadıklarının aynılarını burda hepimiz yaşadık.en son geçen aylarda eşimle öyle kavga ettim ki evdeki ovu testlerini aldığım ilaçları herşeyi yere çarpmıştım,affedersin yatakta ılişki olsun diye şirinlik yapıp eşimin yeter artık beni cinsellikten soğuttun demeleriyle ağlayarak uyumalarım..ve daha bir sürü şey.ve bütün kavgalarımızda ovulasyon zamanı olur .çünkü ben ılişki oldu olacakmı olsun diye strese girerken o gayet rahat davranıp o gün mutlaka ters bişey yapardı.ve kıyamet kopardı.burda kızlarla hep birbirimize ovu zamanı kocaya küsmek yok derizÖyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattıama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım
Canım ya kıyamam sana da, evet sanki ovü günleri onlar da bizim stresimizi anlayıp ters tepiyorlar, Allah yardımcımız olsun. Evet gerçekten küsmemek için çok çaba sarf ettim ama kızlar ilişki sayımıza bakın tabloda çok değil ve aralıklı ama ben anlamadım bu işi.canım seni o kadar iyi anlıyorum ve anlıyoruzki emin ol yaşadıklarının aynılarını burda hepimiz yaşadık.en son geçen aylarda eşimle öyle kavga ettim ki evdeki ovu testlerini aldığım ilaçları herşeyi yere çarpmıştım,affedersin yatakta ılişki olsun diye şirinlik yapıp eşimin yeter artık beni cinsellikten soğuttun demeleriyle ağlayarak uyumalarım..ve daha bir sürü şey.ve bütün kavgalarımızda ovulasyon zamanı olur .çünkü ben ılişki oldu olacakmı olsun diye strese girerken o gayet rahat davranıp o gün mutlaka ters bişey yapardı.ve kıyamet kopardı.burda kızlarla hep birbirimize ovu zamanı kocaya küsmek yok derizhem ovulasyondan bir,iki gün önce olan ilişkilerle hamile kalma oranı daha yüksek.eğer nasibinde varsa her türlü olur.sıkma sen canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?