Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani çok bi fark yok arada. Ay hadi inşallah düşmesin ateş tüm kalbimle senin için dua ediyorum. Rabbim duydun sesimizi

Ayy ins canim benim. Dpo 11 desin ve atesde cok guzel. Rabbim emeklerinin karsiligini verir ins en kisa zamanda.

Adetin fuzensizlesmesi,grip olman belkide vucut icin bi hazirliktir ki ins öyledir canim.

bebişiniz hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza aminnn

Kısmet değilmiş bu ayda yarın olurum kesin adet .. senin ateş çok iyi gidiyor inşallah senin güzel haberinle bizlerinde yüzü güler
inşallah önümüzdeki ay yüzün güler canım.benimkide daha belli değil.biliyosun ateşim bu sıralar hep yüksek oluyor genelde.inşallah böyle devam eder

Ayy ins canim benim. Dpo 11 desin ve atesde cok guzel. Rabbim emeklerinin karsiligini verir ins en kisa zamanda.
aminn canım.Allahım benimle birlikte burdaki bütün kızların emeklerinin karşılığını sağlıklı evlatlar olarak verir inşallah.ateşim genelde bu günlerde hep yüksek oluyor.umarım sonuna kadar yüksek devam eder

aminn canım.neden moralin bozuktu,şimdi herşey yolundadır umarım evet günlerimiz yakın.seninde ateşin maşallah iyi gidiyor.hayırlısı olur inşallah

aminn canım.neden moralin bozuktu,şimdi herşey yolundadır umarım evet günlerimiz yakın.seninde ateşin maşallah iyi gidiyor.hayırlısı olur inşallah
Bu ay pek değerlendirme yapamadık, eşimle de kavga ettik bu yüzden, o yüzden moralim çok bozuktu canım yumurtlama zamanı grafikte de gözüküyor yumurtlamadan 1 gün önce oldu en son değerlendirme, o yüzden pek de umudum yok

Rabbim nasip ederse tek ilişkide de hamile kalanlar varmış bence moralinizi bozmayın

Rabbim nasip ederse tek ilişkide de hamile kalanlar varmış bence moralinizi bozmayın
Öyle tabi, inşallah canım benim. Ama moralimi bozan şey ben bu kadar çabalarken onun bu kadar rahat olup elinden geleni bile yapmaması, hepimiz çkk çabalıyoruz mesela benim yaptığım şeyler, her sabah aynı saatte kalkıp ateş ölçüyorum gün içerisinde su içmeden idrar tutarak vs ovü testi yapıyorum folik asit içeren bir vitamin ilacı kullanıyorum, çikolata kistim ve sağ tüpümdeki tıkanıklık için bitkisel bişey kullanıyorum, sonuç olarak hepsinin bir prosedürü var ve olacak mı olmayacak mı stresi var, tabiki Rabbim nasip ederse olacak o isterse olacak ama bizim de tevekkül etmemiz gerekiyor. Uzun oldu biraz ama biraz içimi dökmek istedim galiba ben yurt dışında yaşıyorum yalnızım burda kendi ailemden hiç kimse yok paylaşacak anlatacak kimsem yok, o yüzden eşimin rahatlığı beni çok yıprattı ama inşallah bazı şeyleri anlar o da, hayırlısı bakalım

canım seni o kadar iyi anlıyorum ve anlıyoruzki emin ol yaşadıklarının aynılarını burda hepimiz yaşadık.en son geçen aylarda eşimle öyle kavga ettim ki evdeki ovu testlerini aldığım ilaçları herşeyi yere çarpmıştım,affedersin yatakta ılişki olsun diye şirinlik yapıp eşimin yeter artık beni cinsellikten soğuttun demeleriyle ağlayarak uyumalarım..ve daha bir sürü şey.ve bütün kavgalarımızda ovulasyon zamanı olur .çünkü ben ılişki oldu olacakmı olsun diye strese girerken o gayet rahat davranıp o gün mutlaka ters bişey yapardı.ve kıyamet kopardı.burda kızlarla hep birbirimize ovu zamanı kocaya küsmek yok deriz hem ovulasyondan bir,iki gün önce olan ilişkilerle hamile kalma oranı daha yüksek.eğer nasibinde varsa her türlü olur.sıkma sen canını

Canım ya kıyamam sana da, evet sanki ovü günleri onlar da bizim stresimizi anlayıp ters tepiyorlar, Allah yardımcımız olsun. Evet gerçekten küsmemek için çok çaba sarf ettim ama kızlar ilişki sayımıza bakın tabloda çok değil ve aralıklı ama ben anlamadım bu işi.
İnşallah dediğin gibi olur canım. İnşallah hepimizin dört gözle beklediği o mutlu haber o müjde o mucize en kısa zamanda bizleri bulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…