Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemini ben eşime söylemiyorum çünkü her gün kendisi isteyen adam yumurtladığımı söyleyip ona yaklaştığımda baktım ki problem yaratıyo hee demek ki dedim söylemeden yaklaşıcam ve sorun yaşamadık sonrasında. Eşime sordum neden öyle yaptığını. Ben onu gerçekten istemiyorum sanıyormuş o anlarda ve isteksizlik yapıyormuş onda. Ama diğer günlerde öyle bir şey düşünmüyormuş. Aslında ben onu hep istiyorum ama o yanlış algılıyor. Erkekler çok duygusal. Herşey psikolojik yani

kızlar günaydın. bugünde 1 er saat arayla uyandım.her uyandığımda ölçtüm 36.6 çıktı.acaba deliksiz uyumuş olsam düşük mü çıkardı iki gündür ölçümüm bu şekilde oluyor.dün akşam gelen pembe akıntı bi kere geldi sonra gelmedi.sabahta yoktu.hayırlısı bakalım ne olacak

Günaydın canım belki de yerleşmedir inşallah gelmesin pembenin devamı

Günaydın canım belki de yerleşmedir inşallah gelmesin pembenin devamı
senin de ateş gayet güzel maşallah inşallah sonu bebiş olur valla ben herşeye hazırlıyorum kendimi.yarına şak diye ateş düşer,belki geçen ay gibi geç olur ne bileyim.çünkü eskiden 24.gün lekelenmem başlardı.artık öyle değil.eskiden hiç şaşmaz 28.gün olurdum oda değişti.o yüzden beklemedeyim.

Onuda anlamaya çalışsamda bazen çileden çıkıyorum. Söylemeden yaklaştımda sorun var. Benimki bağımsız kendi istedinde olacak onun dışında ne yapsam boş canım.

benden sildikçe pembe kan geliyor.dün akşam gelende akıntıyla birlikte gelmişti.normalde benim lekelenmem kahverengi gelirdi.iki aydır farklı şeyler oluyor.yarınki ateşim herşeyi cevaplayacak galiba.ya da yarına kalmadan bugün belli olacak.offf

Evet güzel gidiyor ama bende her an düşecekmiş gibi tetikteyim, inşallah dediğin gibi olur :)
Ne güzel 28 güne bir oluyormuşsun,vücüdumuz hormonlarımız nasıl değişiyorsa artık bizde ne yapacağımızı şaşırdık

aynen öyle zamanla herşeyimiz değişiyor.artık strestenden mı başka şeydenmi bilemiyoruz.hayırlısı az kaldı.sen kaç günde adet oluyorsun

Öyle güzel tablon var ki inşallah hamilelikle devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…