Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş. yerleşme kanamasıdır.

İnş. yerleşme kanamasıdır.
inşallah canım.ff e göre yarın adet günüm.diğer tablolarımada baktım hep çizgiden sonra 14.gün adet olmuşum.bide hastalıktan ateşimin yükseldiği yere normal değerler girdiğimde de çizgi orda.eğer yarın ateşim yüksek çıkarsa sence test yapayım mı.gerçi ben bu cümleyi ne zaman kursam ateşim düşüyor

İnşallah yerleşme kanamasıdır Aminnn

Önceden düzensiz oluyordum ama son 2 aydır 29 güne bir oluyorum, az önce wc gittim ve kahverengi sulu akıntı vardı az bu ay da gitti
bu kistler adeti düzensizleştiriyor galiba.benim kardeşimde de var.önce çikolata kisti dediler şimdi başka bi kist diyolar ismini telafuz edemediğim bişey.sürekli doğum kontrol haplarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.henüz bekar.doktorlar bir an önce evlenip çocuk sahibi olmasını söylüyor.çünkü zormuş biraz.bu kahverengi sulu akıntı sürekli olurmu ilk kez mi oluyor canım

Evet düzensizleştiriyor, Allah yardımcısı olsun kardeşinin de bende çok kullandım doğum kontrol hapı, ama kistim yeniledi yine de, kişiden kişiye değişir tabi. Herzaman oluyor canım ama bazen böyle kahverengi lekeleniyor bazen de senin dediğin gibi pembe lekelenme ile başlıyor birkaçgün sürüyor sonra görüyorum kırmızıları ama ya kahverengi ya pembe ile lekelenme her ay oluyor mutlaka

seninki de aynı benim gibi.benimde geçen aya kadar hep 3,4gün önceden kahverengi lekelenmeyle başlayıp sonra kırmızıya dönerdi.ilk kez geçen ay hiç lekelenme olmadan başladı adetim.hakkımızda hayırlısı olsun

Valla ateşe göre bilemedim ama yarın gelen giden olmazsa yap bence inşallah güzel haberler verirsin bizlere Aminnn
inşallah canım. yarın ateşim inşallah yüksek çıkar o zaman o tek çizgiyi görüp yıkılmayı göze alarak o testi yaparım.ama düşük çıkarsa yanından bile geçmem

inşallah canım. yarın ateşim inşallah yüksek çıkar o zaman o tek çizgiyi görüp yıkılmayı göze alarak o testi yaparım.ama düşük çıkarsa yanından bile geçmem
Ff test günü için öbür günü gösteriyor.inşallah herşey gönlünce olur

dvtb ateş yükseliyor çalışmalar güzel yumurta Çatladı birkaç güne çizgi çekilir.inşallah sonu yeşillenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…