İnş. yerleşme kanamasıdır.benden sildikçe pembe kan geliyor.dün akşam gelende akıntıyla birlikte gelmişti.normalde benim lekelenmem kahverengi gelirdi.iki aydır farklı şeyler oluyor.yarınki ateşim herşeyi cevaplayacak galiba.ya da yarına kalmadan bugün belli olacak.offf
inşallah canım.ff e göre yarın adet günüm.diğer tablolarımada baktım hep çizgiden sonra 14.gün adet olmuşum.bide hastalıktan ateşimin yükseldiği yere normal değerler girdiğimde de çizgi orda.eğer yarın ateşim yüksek çıkarsa sence test yapayım mı.gerçi ben bu cümleyi ne zaman kursam ateşim düşüyorİnş. yerleşme kanamasıdır.
İnşallah canım bugün ara veriyorum o zaman yarın sabah düşünüyorum inşallahCanım yumurta 17. Gün ile 18. Gün akşamına kadar bir arada çatladı. Çalışmalar güzel. İnşallah tutmuştur.
İnşallah yerleşme kanamasıdır Aminnnbenden sildikçe pembe kan geliyor.dün akşam gelende akıntıyla birlikte gelmişti.normalde benim lekelenmem kahverengi gelirdi.iki aydır farklı şeyler oluyor.yarınki ateşim herşeyi cevaplayacak galiba.ya da yarına kalmadan bugün belli olacak.offf
Aminn canım inşallah.bugün kırmızıya dönmez çünkü ateşim yüksek henüz.eğer yarında yüksek çıkarsa ateşim test yapsam mı bilemedim.İnşallah yerleşme kanamasıdır Aminnn
Önceden düzensiz oluyordum ama son 2 aydır 29 güne bir oluyorum, az önce wc gittim ve kahverengi sulu akıntı vardı azaynen öyle zamanla herşeyimiz değişiyor.artık strestenden mı başka şeydenmi bilemiyoruz.hayırlısı az kaldı.sen kaç günde adet oluyorsun
Az önce wcde sulu kahverengi akıntı gelmişti birazÖyle güzel tablon var ki inşallah hamilelikle devam etsin.
Pembeler devam ediyor mu halen, bende senin arkandan geliyorum :)Aminn canım inşallah.bugün kırmızıya dönmez çünkü ateşim yüksek henüz.eğer yarında yüksek çıkarsa ateşim test yapsam mı bilemedim.
bu kistler adeti düzensizleştiriyor galiba.benim kardeşimde de var.önce çikolata kisti dediler şimdi başka bi kist diyolar ismini telafuz edemediğim bişey.sürekli doğum kontrol haplarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.henüz bekar.doktorlar bir an önce evlenip çocuk sahibi olmasını söylüyor.çünkü zormuş biraz.bu kahverengi sulu akıntı sürekli olurmu ilk kez mi oluyor canımÖnceden düzensiz oluyordum ama son 2 aydır 29 güne bir oluyorum, az önce wc gittim ve kahverengi sulu akıntı vardı azbu ay da gitti
çok değil sildikçe geliyor sadece.benimde ak köyün kara köyün yarın belli olurPembeler devam ediyor mu halen, bende senin arkandan geliyorum :)
Bu ateşle olamazÖnceden düzensiz oluyordum ama son 2 aydır 29 güne bir oluyorum, az önce wc gittim ve kahverengi sulu akıntı vardı azbu ay da gitti
Evet düzensizleştiriyor, Allah yardımcısı olsun kardeşinin de bende çok kullandım doğum kontrol hapı, ama kistim yeniledi yine de, kişiden kişiye değişir tabi. Herzaman oluyor canım ama bazen böyle kahverengi lekeleniyor bazen de senin dediğin gibi pembe lekelenme ile başlıyor birkaçgün sürüyor sonra görüyorum kırmızılarıbu kistler adeti düzensizleştiriyor galiba.benim kardeşimde de var.önce çikolata kisti dediler şimdi başka bi kist diyolar ismini telafuz edemediğim bişey.sürekli doğum kontrol haplarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.henüz bekar.doktorlar bir an önce evlenip çocuk sahibi olmasını söylüyor.çünkü zormuş biraz.bu kahverengi sulu akıntı sürekli olurmu ilk kez mi oluyor canım
Anladım canım hayırlısıçok değil sildikçe geliyor sadece.benimde ak köyün kara köyün yarın belli olur
Bencede olmamalııııBu ateşle olamaz
Çok güzel kaliteli bir yumurta idi. Elinde sorun yoksa bence çikilota kistinden kaynaklı ; ( bende de varBencede olmamalııııBirkaç gün böyle lekelenir, ama tam olacağım gün düşer
seninki de aynı benim gibi.benimde geçen aya kadar hep 3,4gün önceden kahverengi lekelenmeyle başlayıp sonra kırmızıya dönerdi.ilk kez geçen ay hiç lekelenme olmadan başladı adetim.hakkımızda hayırlısı olsunEvet düzensizleştiriyor, Allah yardımcısı olsun kardeşinin de bende çok kullandım doğum kontrol hapı, ama kistim yeniledi yine de, kişiden kişiye değişir tabi. Herzaman oluyor canım ama bazen böyle kahverengi lekeleniyor bazen de senin dediğin gibi pembe lekelenme ile başlıyor birkaçgün sürüyor sonra görüyorum kırmızılarıama ya kahverengi ya pembe ile lekelenme her ay oluyor mutlaka
Valla ateşe göre bilemedim ama yarın gelen giden olmazsa yap bence inşallah güzel haberler verirsin bizlere AminnnAminn canım inşallah.bugün kırmızıya dönmez çünkü ateşim yüksek henüz.eğer yarında yüksek çıkarsa ateşim test yapsam mı bilemedim.
inşallah canım. yarın ateşim inşallah yüksek çıkar o zaman o tek çizgiyi görüp yıkılmayı göze alarak o testi yaparım.ama düşük çıkarsa yanından bile geçmemValla ateşe göre bilemedim ama yarın gelen giden olmazsa yap bence inşallah güzel haberler verirsin bizlere Aminnn
Ff test günü için öbür günü gösteriyor.inşallah herşey gönlünce olurinşallah canım. yarın ateşim inşallah yüksek çıkar o zaman o tek çizgiyi görüp yıkılmayı göze alarak o testi yaparım.ama düşük çıkarsa yanından bile geçmem
Ateş çok güzel tam hamile tablosu olacak tablo umarım yerleşme lekesidir.hadi hayırlısıBencede olmamalııııBirkaç gün böyle lekelenir, ama tam olacağım gün düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?