Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşim yüksek çıkarsa bir gün öncede varsa çıkar demi zaten eğer ff e göre yarın adet günümse de ateşimin çakılması lazım.çünkü normalde bir kaç önceden düşüşe geçerdi.

İnşallah düşmez ateşin ama lekelenmeden az çok anlamışsındır sen adetin gelip gelmiceğini

İnşallah düşmez ateşin ama lekelenmeden az çok anlamışsındır sen adetin gelip gelmiceğini
şu an adet olacağıma eminim galiba.pembe leke kahve gelmeye başlamış oda kırmızıya döner.yarın ateş ya çakılacak yada düşüşe geçecek.teste gerek kalmadı bence

Çok güzel kaliteli bir yumurta idi. Elinde sorun yoksa bence çikilota kistinden kaynaklı ; ( bende de var
Evet canım bende farkettim yumurtanın iyi olduğunu, ama napalım kaldık yine böyle eşime test yapılmadı hiç, tüp bebeğe geçince yapılır ancak. Ah ah o kist beni bitirdi

Evet canım bende farkettim yumurtanın iyi olduğunu, ama napalım kaldık yine böyle eşime test yapılmadı hiç, tüp bebeğe geçince yapılır ancak. Ah ah o kist beni bitirdi
Kistle hamile kalan da var yeter ki umudumu kesmeyelim. Bir gün denk gelecek o spermle yumurta ama bakalım ne zaman

şubatı beraber sayıcaz yine belli ki
sağlık olsun napalim.artık boşvermek bırakmak istiyorum bi taraftan.her ay bu sonu görmek bana yorulduğumu hissettiriyor .yada kalan son aşılama hakkımı kullanayim diyorum ama 4 ü tutmadı buda tutmaz.

Aminnn inşallah canım benim inşallah o zaman artık beklemeye geçebilir miyim yoksa yarın sabah yada akşam değerlendirelim mi Allah razı olsun iyi ki varsınız Veson Cordelia

Kizlar merhaba sizce benimki catlamis mi gerci ilk gunler pek olcemedim

Canım sakın acaba olmuycakmı diye düşünüp kendini üzme. Çünkü olmuşsa bile progesteron hormonun salgılanmayı üzüntünden dolayı durdurur onun yerine kortizol üretir ve adetinle birlikte tutunmaya çalışan bebeğin sen anlamadan düşüp gider. İşte onun için gebelikte moral çok önemlidir. Stres ve üzüntü herşeyi tersine döndürü verir. Aklından kötü şeyler geçip duygulandığında kendine de ki herşey güzel olucak ve olmasada ne yapalım canımız sağolsun diğer ay olur amannn boş ver de geç. Bir gün böyle düşünürken bir bakmışsın oluvermiş :) Atalarımız ne demiş iyi düşün iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…