ateşim yüksek çıkarsa bir gün öncede varsa çıkar demiFf test günü için öbür günü gösteriyor.inşallah herşey gönlünce olur
dvtb ateş yükseliyor çalışmalar güzel yumurta Çatladı birkaç güne çizgi çekilir.inşallah sonu yeşillenir
İnşallah düşmez ateşin ama lekelenmeden az çok anlamışsındır sen adetin gelip gelmiceğiniateşim yüksek çıkarsa bir gün öncede varsa çıkar demizaten eğer ff e göre yarın adet günümse de ateşimin çakılması lazım.çünkü normalde bir kaç önceden düşüşe geçerdi.
şu an adet olacağıma eminim galiba.pembe leke kahve gelmeye başlamış oda kırmızıya döner.yarın ateş ya çakılacak yada düşüşe geçecek.teste gerek kalmadı benceİnşallah düşmez ateşin ama lekelenmeden az çok anlamışsındır sen adetin gelip gelmiceğini
Evet canım bende farkettim yumurtanın iyi olduğunu, ama napalım kaldık yine böyleÇok güzel kaliteli bir yumurta idi. Elinde sorun yoksa bence çikilota kistinden kaynaklı ; ( bende de var
Çok güzel bir yakıştırma :) hadi inşallah :)Ateş çok güzel tam hamile tablosu olacak tablo umarım yerleşme lekesidir.hadi hayırlısı
Evet canım aynı , amin inşallah hayırlısı bakalımseninki de aynı benim gibi.benimde geçen aya kadar hep 3,4gün önceden kahverengi lekelenmeyle başlayıp sonra kırmızıya dönerdi.ilk kez geçen ay hiç lekelenme olmadan başladı adetim.hakkımızda hayırlısı olsun
Kistle hamile kalan da var yeter ki umudumu kesmeyelim. Bir gün denk gelecek o spermle yumurta ama bakalım ne zamanEvet canım bende farkettim yumurtanın iyi olduğunu, ama napalım kaldık yine böyleeşime test yapılmadı hiç, tüp bebeğe geçince yapılır ancak. Ah ah o kist beni bitirdi
şu an adet olacağıma eminim galiba.pembe leke kahve gelmeye başlamış oda kırmızıya döner.yarın ateş ya çakılacak yada düşüşe geçecek.teste gerek kalmadı bence
sağlık olsun napalim.artık boşvermek bırakmak istiyorum bi taraftan.her ay bu sonu görmek bana yorulduğumu hissettiriyor .yada kalan son aşılama hakkımı kullanayim diyorum ama 4 ü tutmadı buda tutmaz.şubatı beraber sayıcaz yine belli ki
Aminnn inşallah canım benim inşallah o zaman artık beklemeye geçebilir miyim yoksa yarın sabah yada akşam değerlendirelim mi Allah razı olsun iyi ki varsınızFf test günü için öbür günü gösteriyor.inşallah herşey gönlünce olur
dvtb ateş yükseliyor çalışmalar güzel yumurta Çatladı birkaç güne çizgi çekilir.inşallah sonu yeşillenir
Sabah ola hayır ola inşallah yerleşme kanaması canımşu an adet olacağıma eminim galiba.pembe leke kahve gelmeye başlamış oda kırmızıya döner.yarın ateş ya çakılacak yada düşüşe geçecek.teste gerek kalmadı bence
keşke öyle olsa canım ama benim umudum yok artık.Allahım senin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahSabah ola hayır ola inşallah yerleşme kanaması canım
Aminnn canım benim inşallah Allah razı olsun canım benimkeşke öyle olsa canım ama benim umudum yok artık.Allahım senin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Tabiki var inşallah canımKistle hamile kalan da var yeter ki umudumu kesmeyelim. Bir gün denk gelecek o spermle yumurta ama bakalım ne zaman
Valla ateşe göre ben pek anlamıyorum canımKizlar merhaba sizce benimki catlamis mi gerci ilk gunler pek olcemedim
Canım sakın acaba olmuycakmı diye düşünüp kendini üzme. Çünkü olmuşsa bile progesteron hormonun salgılanmayı üzüntünden dolayı durdurur onun yerine kortizol üretir ve adetinle birlikte tutunmaya çalışan bebeğin sen anlamadan düşüp gider. İşte onun için gebelikte moral çok önemlidir. Stres ve üzüntü herşeyi tersine döndürü verir. Aklından kötü şeyler geçip duygulandığında kendine de ki herşey güzel olucak ve olmasada ne yapalım canımız sağolsun diğer ay olur amannn boş ver de geç. Bir gün böyle düşünürken bir bakmışsın oluvermiş :) Atalarımız ne demiş iyi düşün iyi olsun :)benden sildikçe pembe kan geliyor.dün akşam gelende akıntıyla birlikte gelmişti.normalde benim lekelenmem kahverengi gelirdi.iki aydır farklı şeyler oluyor.yarınki ateşim herşeyi cevaplayacak galiba.ya da yarına kalmadan bugün belli olacak.offf
Tamam canım çok sağol peki bu gece olmasa yarın gece olsa olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?