Bence yumurta akı kıvamındaki sıvıda eline yapışıp uzuyorsa ateşinin anlık düşüşüne göre yumurtlamış olma ihtimalinde olabilir. Yarın ve diğer günler ateşin yükselmişse belli olucak zaten. Ama geç kalmamak için gerekeni yapmak gerek :)
Yani sen bugun mu yumurtlamissindir mi diyosun canim bu gece son zaten yarin memlekete gidicem yumurta aki gibi akindi E yazdigim gunlerde asiri geldi bugun hic yoktuYumurta akı kıvamındaki sıvıda eline yapışıp uzuyorsa bence yumurtlamış olma ihtimalinde olabilir ateşinin anlık düşüşüne göre.
Bir önceki ay daha geç yumurtladığını gösteriyor tablo. Ama çalışmaya devam edin özellikle bu geceyi kaçırmayın derim
Düşüş olduğunda o geceyi atlamamakta fayda var. Yarın ve diğer günlerde progesteron devreye geçmişse ateşin yüksek devam eder ve bu gün yumurtlamış olduğuna emin olursun. 2 gün öncesinden çalışmanız olduysa tüpte sperm yumurtayı karşılar zaten. Ama yinede bu geceyi es geçmeyinYani sen bugun mu yumurtlamissindir mi diyosun canim bu gece son zaten yarin memlekete gidicem yumurta aki gibi akindi E yazdigim gunlerde asiri geldi bugun hic yoktu
Bugun ve yarin aksama dogru gitmeden olsa fazla mi olur sence sık olunca kalitesi dusuyor yaDüşüş olduğunda o geceyi atlamamakta fayda var. Yarın ve diğer günlerde progesteron devreye geçmişse ateşin yüksek devam eder ve bu gün yumurtlamış olduğuna emin olursun. 2 gün öncesinden çalışmanız olduysa tüpte sperm yumurtayı karşılar zaten. Ama yinede bu geceyi es geçmeyin
2 gün arayla yapmak en güzeli ama yumurtlayacağımız günü önceden biliyorsak ve ya çatlama iğnesi yapılmışsa yumurtlamadan 1 gün öncesi olan birliktelik ve 2 gün birliktelik olmamış olmasi kaydıyla daha sağlıklı olur.Bugun ve yarin aksama dogru gitmeden olsa fazla mi olur sence sık olunca kalitesi dusuyor ya
Canım geçen ay geç yumurtladın. Normalde bu tarihlerde yumurtluyordun sanırım
inşallah bir gün amann boş ver demeyi becerebilirim.stres ve üzüntü en büyük düşmanımız ama insanın elinde değil işte.inşallah en beklemediğimiz zaman gelir bebeklerimiz ne deyimCanım sakın acaba olmuycakmı diye düşünüp kendini üzme. Çünkü olmuşsa bile progesteron hormonun salgılanmayı üzüntünden dolayı durdurur onun yerine kortizol üretir ve adetinle birlikte tutunmaya çalışan bebeğin sen anlamadan düşüp gider. İşte onun için gebelikte moral çok önemlidir. Stres ve üzüntü herşeyi tersine döndürü verir. Aklından kötü şeyler geçip duygulandığında kendine de ki herşey güzel olucak ve olmasada ne yapalım canımız sağolsun diğer ay olur amannn boş ver de geç. Bir gün böyle düşünürken bir bakmışsın oluvermiş :) Atalarımız ne demiş iyi düşün iyi olsun :)
36.8 iyi ateş. Normal düzenini bilmediğimiz için yorum yapamayız. Hayırlısı olsun.Ben ateş yöntemiyle geç tanıştığım için takibe yumurtlamdan sonra başladım bugün 36.8 çıktı bugünü saymazsam adete 4 gün var daha önceki aylar olcmedigim için vücudumun rutinini bilmiyorum şafak sayiyorum gebelik testi yapıcam sanırım dayanamıyorum
Bugun atesim yukseldi tekrar ve E akinti bitti catlamis olmasini umit ediyorum çünkü bugun memlekete gidicem. Ben bu ay inofolic combi kullandim o yuzden yumurtlama olmus olabilir diye düşünüyorum.Canım geçen ay geç yumurtladın. Normalde bu tarihlerde yumurtluyordun sanırım
Gün aşırı çalışma olmasında fayda var. Şu an çatlamamış gibi.
Hayırlısı. Bir iki güne anlarız. İnşallahBugun atesim yukseldi tekrar ve E akinti bitti catlamis olmasini umit ediyorum çünkü bugun memlekete gidicem. Ben bu ay inofolic combi kullandim o yuzden yumurtlama olmus olabilir diye düşünüyorum.
Az önce test yaptım ince cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo şuan ağlıyorum . Uzun bi bekleyişten sonra çıkmadı hemen çıktı kızlar biliyorum olmayada bilir ama şuan kendime engel olamıyorum Allah im nolur yaniltma36.8 iyi ateş. Normal düzenini bilmediğimiz için yorum yapamayız. Hayırlısı olsun.
ince belirsiz bir çizgi bile çıksa hamile olunuyor.inşallah bebeğin seninledir ki bence hamilesin.Allah tamamına erdirsin inşallahAz önce test yaptım ince cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo şuan ağlıyorum . Uzun bi bekleyişten sonra çıkmadı hemen çıktı kızlar biliyorum olmayada bilir ama şuan kendime engel olamıyorum Allah im nolur yaniltma
Amin tüm isteyenlere de inşallahince belirsiz bir çizgi bile çıksa hamile olunuyor.inşallah bebeğin seninledir ki bence hamilesin.Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım daha adete var demiştin. Ondan çizgi belirsiz olabilir. Dikkat et kendine Allah kucağına almayı nasip etsin.Az önce test yaptım ince cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo şuan ağlıyorum . Uzun bi bekleyişten sonra çıkmadı hemen çıktı kızlar biliyorum olmayada bilir ama şuan kendime engel olamıyorum Allah im nolur yaniltma
Amin inşallah hatalı değildir o yüzden tedirginimCanım daha adete var demiştin. Ondan çizgi belirsiz olabilir. Dikkat et kendine Allah kucağına almayı nasip etsin.
Bence değilAmin inşallah hatalı değildir o yüzden tedirginim
Tebrik ederim hamilesiniz şu resim nekadar mutluluk vericiAmin inşallah hatalı değildir o yüzden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?