Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cordelia sen anlarsin benim tabloya bi baksan
Bence yumurta akı kıvamındaki sıvıda eline yapışıp uzuyorsa ateşinin anlık düşüşüne göre yumurtlamış olma ihtimalinde olabilir. Yarın ve diğer günler ateşin yükselmişse belli olucak zaten. Ama geç kalmamak için gerekeni yapmak gerek :)
Bir önceki ay daha geç yumurtladığını gösteriyor tablon. Ama çalışmaya devam edin özellikle bu geceyi kaçırmayın derim

Yani sen bugun mu yumurtlamissindir mi diyosun canim bu gece son zaten yarin memlekete gidicem yumurta aki gibi akindi E yazdigim gunlerde asiri geldi bugun hic yoktu

Yani sen bugun mu yumurtlamissindir mi diyosun canim bu gece son zaten yarin memlekete gidicem yumurta aki gibi akindi E yazdigim gunlerde asiri geldi bugun hic yoktu
Düşüş olduğunda o geceyi atlamamakta fayda var. Yarın ve diğer günlerde progesteron devreye geçmişse ateşin yüksek devam eder ve bu gün yumurtlamış olduğuna emin olursun. 2 gün öncesinden çalışmanız olduysa tüpte sperm yumurtayı karşılar zaten. Ama yinede bu geceyi es geçmeyin

Bugun ve yarin aksama dogru gitmeden olsa fazla mi olur sence sık olunca kalitesi dusuyor ya

Bugun ve yarin aksama dogru gitmeden olsa fazla mi olur sence sık olunca kalitesi dusuyor ya
2 gün arayla yapmak en güzeli ama yumurtlayacağımız günü önceden biliyorsak ve ya çatlama iğnesi yapılmışsa yumurtlamadan 1 gün öncesi olan birliktelik ve 2 gün birliktelik olmamış olmasi kaydıyla daha sağlıklı olur.
Dr. lar erkeklerin spem kalitesini öprenmek için 3 gün veya en az 2 gün perhiz öneriyor. Demek ki en az 2 gün birlikteliğimiz olmamsı gerek ve yumurtlama gününden 1 gün önce birliktelik olursa döllenme ihtimali çok yüksek oluyor. Çünkü sperminde yolu çok uzun. Tüplerde hazır beklemesi gerek yumurtayı. Ama yumurtladığın günde birliktelik olursa yinede iyi olur. Sonuçta yumurtalarımızın ömrü 1 gün. O saatleri kaçırmamak gerek. Döllendikten sonra 5 gün içinde bölünerek rahime düşer ve tutunma çabaları progesteron yardımıyla başlar.
Bence yumurtlamış olma ihtimalin varsa birliktelik geç kalınmadan şart. Ama çokta panik yapma çünkü siz zaten gereken çalışmaları yapmışsınız. Yumurtladıysan sperm zaten hazır bekliyordur tüplerinde

Son düzenleme:
inşallah bir gün amann boş ver demeyi becerebilirim.stres ve üzüntü en büyük düşmanımız ama insanın elinde değil işte.inşallah en beklemediğimiz zaman gelir bebeklerimiz ne deyim

Ben ateş yöntemiyle geç tanıştığım için takibe yumurtlamdan sonra başladım bugün 36.8 çıktı bugünü saymazsam adete 4 gün var daha önceki aylar olcmedigim için vücudumun rutinini bilmiyorum şafak sayiyorum gebelik testi yapıcam sanırım dayanamıyorum

36.8 iyi ateş. Normal düzenini bilmediğimiz için yorum yapamayız. Hayırlısı olsun.

Canım geçen ay geç yumurtladın. Normalde bu tarihlerde yumurtluyordun sanırım
Gün aşırı çalışma olmasında fayda var. Şu an çatlamamış gibi.
Bugun atesim yukseldi tekrar ve E akinti bitti catlamis olmasini umit ediyorum çünkü bugun memlekete gidicem. Ben bu ay inofolic combi kullandim o yuzden yumurtlama olmus olabilir diye düşünüyorum.

36.8 iyi ateş. Normal düzenini bilmediğimiz için yorum yapamayız. Hayırlısı olsun.
Az önce test yaptım ince cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo şuan ağlıyorum . Uzun bi bekleyişten sonra çıkmadı hemen çıktı kızlar biliyorum olmayada bilir ama şuan kendime engel olamıyorum Allah im nolur yaniltma

Günaydın kızlar bu gece pek iyi uyuyamadım sabah ateş 36.5 çıktı şimdi de ölçtüm 36.9 çıktı ben sabah ki değeri girdim umarım doğru yaptım

ince belirsiz bir çizgi bile çıksa hamile olunuyor.inşallah bebeğin seninledir ki bence hamilesin.Allah tamamına erdirsin inşallah

Canım daha adete var demiştin. Ondan çizgi belirsiz olabilir. Dikkat et kendine Allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…