Merhaba kızlar. Pazartesi günü doktora gittim alttan ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar temiz sorun yok ama vajinada enfeksiyon başlamış dedi. 2 değişik fitil yazdı. 1 kutu 500 lük antibiyotik yazdı. Birde adet söktürücü ilaç. Beta hcg tahlilimde de gebelik çıkmadı. 1 haftadır da agnucaston kullanmaya devam ediyorum bırakmadım onudacibi35 .
Gitmişken simir testide aldırdım. 1 ay sonra onun sonucu çıkacakmış. Adet olayım sonra soğan kürüne başlıycam.
Kullanırken hamile kalan da çok. Devam et kürü tamamla bence.
Patlat bakalım bir test. Sabaha güzel haber verirsin inşallahKizlar dpo 12 test yapsam mu bi daha en son dpo 10da yaptim negatifti
2 gundur de karnim asiri şişti siskinlik var esim akşam diyor ki sanki 3 aylik gibi oldu karnin cok sismisPatlat bakalım bir test. Sabaha güzel haber verirsin inşallah
Merhaba, bu artımed gebelik testinden memnun kaldınız mı? Ben de ondan aldım. O testte çift çizgi gördüğünüz ay hamile miydiniz ve kaç dk beklettiniz? Lütfen acil cevabınıza ihtiyacım var. Memnun kaldınız mı artımed gebelik testinden?Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
Evet katılıyorum kesin çatlamış diyecek yükseklikte değilCanım benim kürtajdan sonraki ilk adetim 70 gün sonra gelmişti. Dr. Bana stres yaptıkça bekledikçe gecikecek biraz akışına bırak adetten sonrada 2 ay korun demişti tabii ki ben dinlemedim her günü kendime dert ettim. Kısacası ben ettim sen etme kuzum :)
Ateş bana ovu zamanı gibi gelmedi tabii vesonum daha iyi bilir.
Cnm ilk Sayfayı detaylı bir şekilde oku takıldığın noktalarda yardımcı olalımHanımlar merhaba bende ateş ölçme yöntemini denemdim ama anlamadım pek.ben sabah ölçüyorum yatağımdan kalkmadan 36.6 felan böyle oluyor.gün içerisinde ölçüyrum 36.8 yada 37 oluyor adetim yarın.onu söylüyüm ben uyurken hep üstü açık uyurum bunun bi alakası varmı derecnin düşmesiyle?
Okudum zaten canım.işte sabah düşük oluyor gün içersinde yüksek böyle olması normalmı yoksa benmi yanlış ölçüyomCnm ilk Sayfayı detaylı bir şekilde oku takıldığın noktalarda yardımcı olalım
Her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz ölçtüğünüz ateşi tablonuza girin. Gün içi ateşlerin önemi yok.Okudum zaten canım.işte sabah düşük oluyor gün içersinde yüksek böyle olması normalmı yoksa benmi yanlış ölçüyom
Günü içerisinde ölçtüğün ateşin hiçbir anlamı yok.sabah kalkarkalkmaz ölçtüğün ateşler ile tablo oluşturabilirsinOkudum zaten canım.işte sabah düşük oluyor gün içersinde yüksek böyle olması normalmı yoksa benmi yanlış ölçüyom
kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
amin inşallah canım Allah razı olsunMaşallah çok güzel :) böyle sağlıkla devam eder inşallah canım
Bence iyi canım. Herkeste değişiyor zaten. Sağlıkla katlansın inşallahkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
aminnn kuzum inşallah dua edinBence iyi canım. Herkeste değişiyor zaten. Sağlıkla katlansın inşallah
maşallah canımkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
aminnn canım benim Allah razı olsun dua edin inşallah RABBİM sizlere de nasip etsin inşallah aminnnmaşallah canımsağlıkla devam etsin inşallah
Merhaba kızlar. Pazartesi günü doktora gittim alttan ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar temiz sorun yok ama vajinada enfeksiyon başlamış dedi. 2 değişik fitil yazdı. 1 kutu 500 lük antibiyotik yazdı. Birde adet söktürücü ilaç. Beta hcg tahlilimde de gebelik çıkmadı. 1 haftadır da agnucaston kullanmaya devam ediyorum bırakmadım onudacibi35 .
Gitmişken simir testide aldırdım. 1 ay sonra onun sonucu çıkacakmış. Adet olayım sonra soğan kürüne başlıycam.
Maşallah sağlıkla kat kat artsın inşallah. .kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?