Oyy maşallah:) sağlıkla katlansın değerin. Sağlıkla kucağına al canımbende ateşimi ölçtüm ama tablo yapmadım ateş yükselmemden 2 hafta sonra ateşim düşmeyince tahlil yaptım değerim 31,5 çıktı şu anda pozitif görünüyo inşallah bi problem olmaz
Maşallah kat kat artsın inşallahkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
Maşallah tebrikler kat kat artsın inşallahbende ateşimi ölçtüm ama tablo yapmadım ateş yükselmemden 2 hafta sonra ateşim düşmeyince tahlil yaptım değerim 31,5 çıktı şu anda pozitif görünüyo inşallah bi problem olmaz
Tamam canım tşkr ederimGünü içerisinde ölçtüğün ateşin hiçbir anlamı yok.sabah kalkarkalkmaz ölçtüğün ateşler ile tablo oluşturabilirsin
Sağol birtanem. Adetinin 3 cü günü gel yapalım dedi.Gecmis olsun canim. Agnucaston faydası var zararı yok kullanmaya devam et. Keşke birde amh testi yaptirsaydin su menapoz şüphesini de ekarte ederdin.
Sağol birtanem. Adetinin 3 cü günü gel yapalım dedi.
Oyy canım benim olsun sorun değil. Allah razı olsun. İnşallah atlatıcam bu günleri. Eşimin yaşı benden ufak olduğu için benim halimden çok anlamıyor. Onuda kırmamaya çalışırken çok yoruluyorum. Hormon dengesizliği beni çok bozdu. Eskisinden daha çok sevgi ve anlayış bekliyorum eşimden ama yaş itibari ile o da beni çekmek zorunda değil diye düşünüyorum. Biraz depresyona girdim sanırımRemicik merhaba canım sana geçmiş olsun biran önce herşey düzene girer diyecektim. Çıktım unuttum. Dvtb ye tebrik yazınca sende etiketli kalmışsın. Karıştırmışım ortalığı
Bişey göremedim canım hatta siyah beyaz yaparak baktım ama.. dpo kaç senin? Tablonu göremedim
Hic bilmiyorum ki canim. Kurtajdan sonra kirk gun oldu iste.
Bana sorarsan ilk adete kadar korun kuzum hem aklında soru işareti kalmaz hemde rahim toparlanmış olur. Rahim yeterince kalınlaşmadığında tutunma da zor olur. Tekrar bir üzüntü yaşamamak adına tedbir almış olursun. İnşallah bir an önce gelir adetin.
AMİNNN KUZUM ALLAH RAZI OLSUNMaşallah sağlıkla kat kat artsın inşallah. .
maşallah kat kat artsın inşallahOyy maşallah:) sağlıkla katlansın değerin. Sağlıkla kucağına al canım
aminnn canım benim Allah razı olsunMaşallah kat kat artsın inşallah
Sıkma canını nasılsa herşey yoluna girer. Oda zamanla anlıyacaktır.Oyy canım benim olsun sorun değil. Allah razı olsun. İnşallah atlatıcam bu günleri. Eşimin yaşı benden ufak olduğu için benim halimden çok anlamıyor. Onuda kırmamaya çalışırken çok yoruluyorum. Hormon dengesizliği beni çok bozdu. Eskisinden daha çok sevgi ve anlayış bekliyorum eşimden ama yaş itibari ile o da beni çekmek zorunda değil diye düşünüyorum. Biraz depresyona girdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?