Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Remicik merhaba canım sana geçmiş olsun biran önce herşey düzene girer diyecektim. Çıktım unuttum. Dvtb ye tebrik yazınca sende etiketli kalmışsın. Karıştırmışım ortalığı
Oyy canım benim olsun sorun değil. Allah razı olsun. İnşallah atlatıcam bu günleri. Eşimin yaşı benden ufak olduğu için benim halimden çok anlamıyor. Onuda kırmamaya çalışırken çok yoruluyorum. Hormon dengesizliği beni çok bozdu. Eskisinden daha çok sevgi ve anlayış bekliyorum eşimden ama yaş itibari ile o da beni çekmek zorunda değil diye düşünüyorum. Biraz depresyona girdim sanırım

Hic bilmiyorum ki canim. Kurtajdan sonra kirk gun oldu iste.

Bana sorarsan ilk adete kadar korun kuzum hem aklında soru işareti kalmaz hemde rahim toparlanmış olur. Rahim yeterince kalınlaşmadığında tutunma da zor olur. Tekrar bir üzüntü yaşamamak adına tedbir almış olursun. İnşallah bir an önce gelir adetin.

İnşallah canım çok sağ ol. Bu arada ateş tablomun linkini paylaşıyorum.

http://FertilityFriend.com/home/6aacdf/

Sıkma canını nasılsa herşey yoluna girer. Oda zamanla anlıyacaktır.

Kizlar hamile olanlari tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz ins
Veson canim ben 16.haftada bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittigimde dr kalbi durmus dedi başimdan aşagi kaynar su döküldü sanki hastaneye yatisim yapildi düşük oldu Allah im hic kimseye bu aciyi yasatmasin herkese saglikli gebelik nasip etsin
maya_gallo sende mi bebegini kaybettin canim gecmis olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…