Belirtilerin nelerdi canim yazar mısın?aminnn canım benim Allah razı olsun darısı başınıza olur inşallah
Canım tebrik ederim. Gözün aydın
Ateşin güzel gidiyor maşallah. Test üzdü. Hayırlısı inş. Sende güzel haber verirsinSöyleyebilirsin canım mutlu olurum yorum yaparsan. Ama hamilelik yok gibi hiç birşey hissetmiyorum. Dün biraz lekelenme oldum belim çok ağrıdı şükür bugün birşey yok ama cumartesi adet günü o güne kadar ne olur bilemiyorum. Bugün testim negatifdi cumartesiyi bekliyeceğim artık.
Canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)
@papatyamrm ın ateşi iyi gidiyor korkuyorum birşey demeye.
Canımm tebrikler çok sevindim:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bir an gebelik testi sandım yaaaa.inşallah onu da paylaşırsın.sanmıyorum ama her ihtimale değerlendir bugünü cnmKızlar iyi akşamlar bu az önce yaptığım test ateşim 35,9 ve bugün 14. Günüm daha çatlamamıştır dimi yumurtam 12. Gün yaptım yine böyleydi ama dün yapmadığım için bilemiyorm
Cnm önce ilk sayfadan yardım alarak ff yükle tablo oluşturmaya sana yardımcı oluruzVeson merhaba . Vucut ısısi icin tabloyu nasıl olusturacagim.
Canıım gözleriniz aydın olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Canım benim sağ kasığımda ince ince batma vardı sonra iki gün önce yemek yapıyordum yemeğin kokusu rahatsız etti midem bulandı ve üç gündür uykusuzluk vardı şu an için başka bi şey yok çok şükürBelirtilerin nelerdi canim yazar mısın?
Teşekkür ederim canım benimCanım tebrik ederim. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin. Darısı tüm isteyenlere olsun
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanımm tebrikler çok sevindim:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanıım gözleriniz aydın olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Sağol cnm gözden kaçmış
Erken daha test ondan çıkmamış olabilir. Bekliyoruz güzel haberleriniIyi aksamlar kizlar bende test yaptim aksamustu negatif bat ayin 17si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?