İnşallah birgün o da olurBir an gebelik testi sandım yaaaa.inşallah onu da paylaşırsın.sanmıyorum ama her ihtimale değerlendir bugünü cnm
Kullanman şartsa şimdi kullan döllenmeden sonra kullanmak daha sakıncalı benceİnşallah birgün o da olurdeğerlendiremedim çünkü eşim şehir dışındaydı ama bugün geliyor. Doktor kas gevşetici hap verdi bu dönemde kullanmasam iyi olur dimi
Kullanırken hamile kalan da çok. Devam et kürü tamamla bence.Kızlar bugün, yarın yumurtam çatlar..
Soğan suyunun 7.günündeyim zarari olur mu devam edeyim mi? Olurda gebelik olursa diye düşürür mü diye korkuyorum?
Bir de birşeyi merak ediyorum eğer spermler sağlıklıysa 3 gün kalıyormuş ya vücutta.. soğan suyu spermleri de atıyor mu acaba dışarı?
Haftaya salı gününe kadar kullanmam lazım bel fıtığı çıktı malesef kiKullanman şartsa şimdi kullan döllenmeden sonra kullanmak daha sakıncalı bence
Kullanmayabilirsin. Ama ağrın dayanılmazsa kullan. Geçmiş olsun. o ilaçların fıtığa bir faydası yok Ağrı için.Haftaya salı gününe kadar kullanmam lazım bel fıtığı çıktı malesef kibunca ay sırf bişey olur diye hastalıktan ölsem bile kullanmadım ilaç hamilede kalamadım ama orası ayrı :)
Hoş geldin cnm çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallah kayıp sonrası gecikme gayet normal endişe etme.bu 40 ı da bulur daha fazla da olabilir.ateş net birşey demek için yeterli değil cnm birkaç gğn daha ölç tekrar bakalımHerkese selamlar.. Belki beni hatırlayanlarınız olur, 05/01 tarihinde gelişimi devam etmediği için 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırılmıştı maalesef. Sonrasında doktor bana 30-40 gün arasında yeniden adet olacağımı belirtmişti. Bugün de tam 40. gün oldu ama ne gelen var ne de giden. Ben tabii bu arada bir süredir yine ateşimi ölçmeye başladım ama gerekçem kesinlikle ovulasyon takibi filan değil, ne zaman adet olacağımı kestirebilmek içindi. Bugün şöyle bir baktım da sanki yeni çatlamış ya da çatlayacakmış gibi duruyor. Size de bir sorayım dedim, ne dersiniz?Veson cibi35
http://FertilityFriend.com/home/6aacdf/
Hoş geldin cnm çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallah kayıp sonrası gecikme gayet normal endişe etme.bu 40 ı da bulur daha fazla da olabilir.ateş net birşey demek için yeterli değil cnm birkaç gğn daha ölç tekrar bakalım
Canım geçmiş olsun. Yumurtlama olmamış ama yumurtlamadan da adet geliyor. @Ozgenin annesi de geçen ay 45 günde adet oldu. Kimyasal gebelik geçirmişti galibaHerkese selamlar.. Belki beni hatırlayanlarınız olur, 05/01 tarihinde gelişimi devam etmediği için 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırılmıştı maalesef. Sonrasında doktor bana 30-40 gün arasında yeniden adet olacağımı belirtmişti. Bugün de tam 40. gün oldu ama ne gelen var ne de giden. Ben tabii bu arada bir süredir yine ateşimi ölçmeye başladım ama gerekçem kesinlikle ovulasyon takibi filan değil, ne zaman adet olacağımı kestirebilmek içindi. Bugün şöyle bir baktım da sanki yeni çatlamış ya da çatlayacakmış gibi duruyor. Size de bir sorayım dedim, ne dersiniz?Veson cibi35
Açıkcası elim gitmiyor zaten. Az önce test yaptım yine silik çizgi sanırım hala yumurtlamadım ama bugün yoğun şekilde eggwhite akıntı geldiKullanmayabilirsin. Ama ağrın dayanılmazsa kullan. Geçmiş olsun. o ilaçların fıtığa bir faydası yok Ağrı için.
Canım adet yaklaşmış olabilir. Ufak artış ve inişler oluyor. Test yapan yere göre bile değişiyor.Benim beta hcg tahlillerim hamilelik yoksa hep 0.100 çıkıyordu ama bu sefer <1.20 diye bir sonuç yazıyor. Değer 5 in üzerinde ise gebelik oluyor diye biliyorum ama neden benim 1.20 çıktı acaba anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Sen bir sandalyeye dik otur. Bir Ayağın yerde olsun diğer ayağın karşıdaki sandalyede. Bacağının arkası gergin olacak şekilde otur. Fıtık ağrısına iyi geliyor. Beni çok rahatlatıyor. 5 dk. Bir ayak 5 dk. DiğeriAçıkcası elim gitmiyor zaten. Az önce test yaptım yine silik çizgi sanırım hala yumurtlamadım ama bugün yoğun şekilde eggwhite akıntı geldi
Teşekkürler canım benimCanım adet yaklaşmış olabilir. Ufak artış ve inişler oluyor. Test yapan yere göre bile değişiyor.
Canim < isareti 1.20den kucuk demek sonucun 1.20 degil yaniBenim beta hcg tahlillerim hamilelik yoksa hep 0.100 çıkıyordu ama bu sefer <1.20 diye bir sonuç yazıyor. Değer 5 in üzerinde ise gebelik oluyor diye biliyorum ama neden benim 1.20 çıktı acaba anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Herkese selamlar.. Belki beni hatırlayanlarınız olur, 05/01 tarihinde gelişimi devam etmediği için 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırılmıştı maalesef. Sonrasında doktor bana 30-40 gün arasında yeniden adet olacağımı belirtmişti. Bugün de tam 40. gün oldu ama ne gelen var ne de giden. Ben tabii bu arada bir süredir yine ateşimi ölçmeye başladım ama gerekçem kesinlikle ovulasyon takibi filan değil, ne zaman adet olacağımı kestirebilmek içindi. Bugün şöyle bir baktım da sanki yeni çatlamış ya da çatlayacakmış gibi duruyor. Size de bir sorayım dedim, ne dersiniz?Veson cibi35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?