Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir an gebelik testi sandım yaaaa.inşallah onu da paylaşırsın.sanmıyorum ama her ihtimale değerlendir bugünü cnm
İnşallah birgün o da olur değerlendiremedim çünkü eşim şehir dışındaydı ama bugün geliyor. Doktor kas gevşetici hap verdi bu dönemde kullanmasam iyi olur dimi
 
Kızlar bugün, yarın yumurtam çatlar..
Soğan suyunun 7.günündeyim zarari olur mu devam edeyim mi? Olurda gebelik olursa diye düşürür mü diye korkuyorum?

Bir de birşeyi merak ediyorum eğer spermler sağlıklıysa 3 gün kalıyormuş ya vücutta.. soğan suyu spermleri de atıyor mu acaba dışarı?
 
Kullanırken hamile kalan da çok. Devam et kürü tamamla bence.
 
Herkese selamlar.. Belki beni hatırlayanlarınız olur, 05/01 tarihinde gelişimi devam etmediği için 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırılmıştı maalesef. Sonrasında doktor bana 30-40 gün arasında yeniden adet olacağımı belirtmişti. Bugün de tam 40. gün oldu ama ne gelen var ne de giden. Ben tabii bu arada bir süredir yine ateşimi ölçmeye başladım ama gerekçem kesinlikle ovulasyon takibi filan değil, ne zaman adet olacağımı kestirebilmek içindi. Bugün şöyle bir baktım da sanki yeni çatlamış ya da çatlayacakmış gibi duruyor. Size de bir sorayım dedim, ne dersiniz? Veson cibi35

http://FertilityFriend.com/home/6aacdf/
 
Kullanman şartsa şimdi kullan döllenmeden sonra kullanmak daha sakıncalı bence
Haftaya salı gününe kadar kullanmam lazım bel fıtığı çıktı malesef ki bunca ay sırf bişey olur diye hastalıktan ölsem bile kullanmadım ilaç hamilede kalamadım ama orası ayrı :)
 
Haftaya salı gününe kadar kullanmam lazım bel fıtığı çıktı malesef ki bunca ay sırf bişey olur diye hastalıktan ölsem bile kullanmadım ilaç hamilede kalamadım ama orası ayrı :)
Kullanmayabilirsin. Ama ağrın dayanılmazsa kullan. Geçmiş olsun. o ilaçların fıtığa bir faydası yok Ağrı için.
 
Hoş geldin cnm çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallah kayıp sonrası gecikme gayet normal endişe etme.bu 40 ı da bulur daha fazla da olabilir.ateş net birşey demek için yeterli değil cnm birkaç gğn daha ölç tekrar bakalım
 

Çok sağ ol canım amin inşallah. Ölçmeye devam o zaman
 
Merhaba kızlar. Pazartesi günü doktora gittim alttan ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar temiz sorun yok ama vajinada enfeksiyon başlamış dedi. 2 değişik fitil yazdı. 1 kutu 500 lük antibiyotik yazdı. Birde adet söktürücü ilaç. Beta hcg tahlilimde de gebelik çıkmadı. 1 haftadır da agnucaston kullanmaya devam ediyorum bırakmadım onuda cibi35 .
Gitmişken simir testide aldırdım. 1 ay sonra onun sonucu çıkacakmış. Adet olayım sonra soğan kürüne başlıycam.
 
Canım geçmiş olsun. Yumurtlama olmamış ama yumurtlamadan da adet geliyor. @Ozgenin annesi de geçen ay 45 günde adet oldu. Kimyasal gebelik geçirmişti galiba
 
Hanımlar merhaba bende ateş ölçme yöntemini denemdim ama anlamadım pek.ben sabah ölçüyorum yatağımdan kalkmadan 36.6 felan böyle oluyor.gün içerisinde ölçüyrum 36.8 yada 37 oluyor adetim yarın.onu söylüyüm ben uyurken hep üstü açık uyurum bunun bi alakası varmı derecnin düşmesiyle?
 
Benim beta hcg tahlillerim hamilelik yoksa hep 0.100 çıkıyordu ama bu sefer <1.20 diye bir sonuç yazıyor. Değer 5 in üzerinde ise gebelik oluyor diye biliyorum ama neden benim 1.20 çıktı acaba anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
 
Canım adet yaklaşmış olabilir. Ufak artış ve inişler oluyor. Test yapan yere göre bile değişiyor.
 
Açıkcası elim gitmiyor zaten. Az önce test yaptım yine silik çizgi sanırım hala yumurtlamadım ama bugün yoğun şekilde eggwhite akıntı geldi
Sen bir sandalyeye dik otur. Bir Ayağın yerde olsun diğer ayağın karşıdaki sandalyede. Bacağının arkası gergin olacak şekilde otur. Fıtık ağrısına iyi geliyor. Beni çok rahatlatıyor. 5 dk. Bir ayak 5 dk. Diğeri
 
Canim < isareti 1.20den kucuk demek sonucun 1.20 degil yani
 

Canım benim kürtajdan sonraki ilk adetim 70 gün sonra gelmişti. Dr. Bana stres yaptıkça bekledikçe gecikecek biraz akışına bırak adetten sonrada 2 ay korun demişti tabii ki ben dinlemedim her günü kendime dert ettim. Kısacası ben ettim sen etme kuzum :)
Ateş bana ovu zamanı gibi gelmedi tabii vesonum daha iyi bilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…