- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Bi sorun yoktur inşallah canım içini ferah tutselam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
Canım bazen oluyor. Her ihtimale karşı çalışma olsun. Belki 2. Bır yumurta vardır.Bugün atesim benim çok sasirtti eski tablolarima bakiyorum hiç yumurtlamadan sonra böyle düşüş yok.. acaba çatlamadi mı.
Sabırla cevap veriyorsunuz valla kızlar çok teşekkür ederim ikinize deVeson
selam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
selam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
Canım bazen oluyor. Her ihtimale karşı çalışma olsun. Belki 2. Bır yumurta vardır.
kızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
inşallah canım bakalım hayırlısıKalbini ferah tut canım. Rabbim en hayırlısını verir inşallah yükselir değerin
Allah razı olsun canım benim çok sağolÜzülme canım . Hakkinda hayirlisi olsun. Dualarimdasim..
ilk değerim 73 ikinci 129 üçüncü 176 dengesiz yanimerhaba canım değerlerin nasıl yükseliyo kaçtan kaça yükselmişti mesala 2 günde bir en az %60 oranında yükselmeli
Allah razı olsun canım benim hayırlısı olur inşallahAy Allahm inşallah öyle bir şey yoktur..
Sen persembeyi bekle bozma moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dua edicez
ikinci 129 üçüncü 176 canım bakalım hayırlısıcanım en son değerin 73 çıkmıştı kaç gün sonra tahlil yaptın yeni değerin nedir inşallah sorunsuz bi gebeliktir bende çok korkuyorum dış gebelikten
ilk değerim 73 ikinci 129 üçüncü 176 dengesiz yani
evet canım iki günde bir ölçüldü bakalım perşembe günü tekrar ölçülecek nasipte varsa artar yoksa Rabbim bilir73ten 129a çıkmış aslında bu değerler iki günde bir mi ölçüldü bazılarında çok yavaş ilerliyo hcg umarım bişey yoktur canım
evet canım iki günde bir ölçüldü bakalım perşembe günü tekrar ölçülecek nasipte varsa artar yoksa Rabbim bilir
İnşallah mucize olur. İnşallah. Okudum bu forumda olduğunu.evet canım iki günde bir ölçüldü bakalım perşembe günü tekrar ölçülecek nasipte varsa artar yoksa Rabbim bilir
inşallah değerin de güzel bir artış olur ve bebeğin seninledir canımselam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
İnşallah mucize olur. İnşallah. Okudum bu forumda olduğunu.
inşallah canım bakalım hayırlısıinşallah değerin de güzel bir artış olur ve bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?