Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi sorun yoktur inşallah canım içini ferah tut

Merhaba Veson tabloma bakar mısın 16. Güne çizgiyi çekmişti, ama son iki gündür ateşim düşünce çizgi kalktı. Yumurtam çatlamamış mı demek oluyo

Canım bazen oluyor. Her ihtimale karşı çalışma olsun. Belki 2. Bır yumurta vardır.

merhaba canım değerlerin nasıl yükseliyo kaçtan kaça yükselmişti mesala 2 günde bir en az %60 oranında yükselmeli

Canım bazen oluyor. Her ihtimale karşı çalışma olsun. Belki 2. Bır yumurta vardır.

Aslında dün gece sol kasık ağrısı yaşadım.. sonra doktor demişti ya sol yumurtan ezilmiş enfeksiyondan dedim acaba soğan suyu etki mi etti düzelmiş olabilir mi diye düşündüm bi an.. bir de dün gece belim de çok ağırdı..
Kocaya da tripliyim bugün nerden düştü ateş ya bende sevindim rahat rahat bi süre surat yapabilirim diye. Şimdi kuyruğu aşağa indiricem mecbur :))

Ay Allahm inşallah öyle bir şey yoktur..
Sen persembeyi bekle bozma moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dua edicez

73ten 129a çıkmış aslında bu değerler iki günde bir mi ölçüldü bazılarında çok yavaş ilerliyo hcg umarım bişey yoktur canım
evet canım iki günde bir ölçüldü bakalım perşembe günü tekrar ölçülecek nasipte varsa artar yoksa Rabbim bilir

inşallah değerin de güzel bir artış olur ve bebeğin seninledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…