Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar... Veson ff benim çizgiyi 12.güne çekti ama yarına bi tık yüksek girince 13.güne çekiyor.hoş iki türlüde yerini beğenmedim çizginin

10.gün gece olmuş ilişki o yüzden 12. güne sperm kalır.. 13.catlama olmussada 14.gün sabah olmuş ilişki yine yumurtlamayı yakalarsın

Ya olacağı varsa 3 gün önceden bile oluyor.
Benim geçen ayki tabloma baksana önden arkadan her yerden gardımı aldım da ne oldu o yüzden sıkma canını

İnofolic combi ne icin canim

Faydasi olmusmuydu peki

Henüz 12.gündeyim 3 gün sonra bitecek soğan kürüm..
Bugün elma sirkesine de başladım sabah akşam tok karnına bi tatlı kaşığı içiyorum arkasından bol suyla birlikte.. o bölgeyide elma sirkesiyle yıkıyorum.
(yengem hamile bir türlü enfeksiyonu geçmemiş geçen ay elma sirkesini denemiş testleri tertemiz çıkmış)

Benim kronik vajinal enfeksiyon en ufak soğukta tekrarlanıyor hiç kurtulamıyorum ve sol yumurtam ezilmiş enfeksiyondan o yüzden hamile kalmamda zorlaşıyor bu durumda.
İlaç, fitil, iğne ne varsa kullandım geçmiyor..
Bu ayda bu yöntemleri deniyorum.. çok araştırma yaptım etkisini gören çok kişi var

doğru söylüyorsun canım.benim de daha iyi aylarım oldu gene olmadı.hayırlısı bakalım artık beklemedeyiz

Gecmis olsun canim Allah im şifa versin faydasini goren cok bende okudum ins sanada vesile olur hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz

Canım bu ay günde bir tane içiyorum. Eskilerden kalmıştı. Faydalı canım.
Geçen sefer kullandığımda yumurtam olmuştu. Şekere iyi geldiğinide sürekli şekeri ölçtüğümden biliyorum. İnş. Şifa olur.

Ay hadi inşallah canım ikimize de şifa olsun folikül takibi yapıyoruz bu ay aynı zamanda, adetin 10.günü sadece pcos görüntüsü varmış bir yumurtam öne çıkıp gelişmemiş 16.gün yine çağırdı (Çarşamba) bakalım değişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…