- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Gecmis olsun canim Allah im şifa versin faydasini goren cok bende okudum ins sanada vesile olur hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz
Anlık düşüş olabilir her ihtimale çalışmaları bırakmaBenim ateş yine düştü neden bu ay böyle oldu ki. Hayır çift çizgiyi de gördüm testte
Her ikisi de olabilir ateşin seyri çizginin yerini değiştirebilir bakalım hayırlısı ol dedikten sonra imkansız olurgünaydınlar...Veson ff benim çizgiyi 12.güne çekti ama yarına bi tık yüksek girince 13.güne çekiyor.hoş iki türlüde yerini beğenmedim çizginin
Henüz çatlama yok o zaman yumurta biraz dişini sıksın eşini beklesin diyelim :)))Günaydııınbenim ateş düştü gibi oldu, aslında döngüm 30gün üzeri dürüyor genelde normal sanırım bu düşüş (yani inşallahçünkü eşim 3-4 gündür şehir dışında yarın akşam gelecek) bu ay yaptıklarımı anlatayım, inofolic combi kullanıyorum adet başladingıcımdan itibaren, bir de tam düzenli olmasa da soğan kürüne başladım adetin 7.günü
Anlık düşüşe benziyor bugünkü yükselmiş tekrar ölçüm saat farkı çok muBugün atesim benim çok sasirtti eski tablolarima bakiyorum hiç yumurtlamadan sonra böyle düşüş yok.. acaba çatlamadi mı.
Sabırla cevap veriyorsunuz valla kızlar çok teşekkür ederim ikinize deVeson
Cnm Rabbim korktuğunu başına getirmesin inşallahselam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
Yok cnm çatlamamış gözüküyor.sen de ne sıkıntı vardı adetlerin düzenli mi pco falanMerhabaVeson tabloma bakar mısın 16. Güne çizgiyi çekmişti, ama son iki gündür ateşim düşünce çizgi kalktı. Yumurtam çatlamamış mı demek oluyo
Evet CNm düzenli Yaptım kayıp sonrası ilk kontrolde içeri temiz dedi drFaydasi olmusmuydu peki
ateşim dünle aynı çıkınca yeri değişmedi çizginin.artık değişmez galiba.hayırlısı bakalımHer ikisi de olabilir ateşin seyri çizginin yerini değiştirebilir bakalım hayırlısı ol dedikten sonra imkansız olur
Tatlim selam girmedik uzun bi sure. Adet oldum bugunde 15. Gunum. Yalniz asilamadan sonraki ayimda bi degisiklik var yumurta catlamadan ince benim atesim hic 36.4 olmazdi simdi hep orlarda geziyor anlamadim neden boyle
Tedavi aşılama tüp kayıp sonraları hep bir tablo düzeni bozuluyor cnmTatlim selam girmedik uzun bi sure. Adet oldum bugunde 15. Gunum. Yalniz asilamadan sonraki ayimda bi degisiklik var yumurta catlamadan ince benim atesim hic 36.4 olmazdi simdi hep orlarda geziyor anlamadim neden boyle
inşallah canım benim ama sanırım beta daha da düşüyor günlük koyulaşmayı takip etmek için test yapıyorum bugün biraz daha açıktı ikinci çizgi adet olurum bir iki güne sanırımBeta hch başlarda düzenli yükselmeyip devam eden hamilelik okudum. Sonuç olumsuz olursa çok üzülme. Kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, Bu çok güzel tekrar kalabilirsin.
nasip canım herşey olacağına varıyor bize de dua etmek düşüyor hayırlısını istemek düşüyordvtb içini ferah tut canım,herşey olacağına varıyor,kötüyü çağırma!
aminnn inşallah canım hayırlısı artık Rabbimden gelen başımız üstüneCnm Rabbim korktuğunu başına getirmesin inşallah
Anlık düşüşe benziyor bugünkü yükselmiş tekrar ölçüm saat farkı çok mu
Canım ilk sayfayı oku çok güzel detaylı anlatılmış, takıldığın yerde yardımcı oluyor topic sakinleri sağ olsunlarMerhabalar
Canım çok sağol teşekkürlerCanım ilk sayfayı oku çok güzel detaylı anlatılmış, takıldığın yerde yardımcı oluyor topic sakinleri sağ olsunlar
Hayırlısı ne ise o olsun. Sabırla bekleyeliminşallah canım benim ama sanırım beta daha da düşüyor günlük koyulaşmayı takip etmek için test yapıyorum bugün biraz daha açıktı ikinci çizgi adet olurum bir iki güne sanırım
amin kuzum başka elimizden bişey gelmiyor zaten bakalım hayırlısıHayırlısı ne ise o olsun. Sabırla bekleyelim
Canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?