Hiç bi sıkıntım yok Veson. 24 27 günde bi adet gören biriyim. Ama şöyle bişey var son 4 gündür, guatr belirtileri yaşıyorum sol nodül şiş halde. Dün gece netten küçük bi araştırma yaptım ve guatr olduğuna kanaat getirdim bugün randevu alıp hastaneye gideceğim. Guatr ın vücut ısısını düşürdüğü söyleniyor nette. Bence benim ateşim de bu yüzden düşüş oldu normalde adet olmam gerekirdi ama olmadım hâlâ ve belirtilerini de yaşamıyorum çünkü 16. Günü yumurtladigimi düşünüyorum onun için adetim gecikmiştir diye ümid ediyorum.Yok cnm çatlamamış gözüküyor.sen de ne sıkıntı vardı adetlerin düzenli mi pco falan
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin canım
Bugin yarin yumurta catlar diye dusunuyorum 3 gundur goguslerim aciyo. 37 cikicak heralde catladiginda. Normalde catladogindaki atesim var suan ilgincTedavi aşılama tüp kayıp sonraları hep bir tablo düzeni bozuluyor cnm
Cnm troid sorunu yumurtlamayı da olumsuz etkiler adetin 3.günü bakıldı mı hiç hormonlaraHiç bi sıkıntım yok Veson. 24 27 günde bi adet gören biriyim. Ama şöyle bişey var son 4 gündür, guatr belirtileri yaşıyorum sol nodül şiş halde. Dün gece netten küçük bi araştırma yaptım ve guatr olduğuna kanaat getirdim bugün randevu alıp hastaneye gideceğim. Guatr ın vücut ısısını düşürdüğü söyleniyor nette. Bence benim ateşim de bu yüzden düşüş oldu normalde adet olmam gerekirdi ama olmadım hâlâ ve belirtilerini de yaşamıyorum çünkü 16. Günü yumurtladigimi düşünüyorum onun için adetim gecikmiştir diye ümid ediyorum.
Yumurtlama ve çatlama aynı şey.çizilen kırmızı çizgi yumurtladığın günğ gösteriyor.ovulasyon testinin pozitif çıkmadı yakında yumurtlayacağını gösterir(72saat içerisinde)ateşin yükselmedi ise yumurtanın çatladığının göstergesidir.ateş Bayağı yüksrlmiş dün çatlamış olabilir testte pozitifi yakalamış mıydınVeson cum, Cordelia cım ya da bilen diğer arkadaşlar şimdi bir sorum var. Hani ovulasyon testlerinin pozitif göstermesi yumurtlama, ardından silikleşmesi çatlama oluyor ya; ateş ile bu durum arasındaki bağ tam olarak ne? Yani yumurtlama olunca bu ateş düşüp çatlayınca mı yükseliyor yoksa düşmesi direk çatlama göstergesi mi? Ay kafam karıştı tabloda çekilen çizgi yumurtlama mı çatlama mı bir de?
Şundan soruyorum dün ateşim düşmüştü ama test negatifti? Var mı yumurtlama falan acaba?
Bekleyip görelim:)Bugin yarin yumurta catlar diye dusunuyorum 3 gundur goguslerim aciyo. 37 cikicak heralde catladiginda. Normalde catladogindaki atesim var suan ilginc
Koltuk altı yanıltır dil altı ölçKızlar ben ölçemiyorum eşim varken dünle bugün koltuk altından ölçtüm dün 35.7 bugün 36.2 çıktı anladığım kadarıyla yükselmesi iyi bişey bundan sonra dil altından ölçücem kısmetse adet günüm cumartesi özellikle bel ağrım feci özellikle geceleri kasık bölgemde baya ağrıyor ama benim böbreğimde ağrıdığı için üşütmeden korkuyorum
Tm cnmKoltuk altı yanıltır dil altı ölç
Bakıldı canım ama sadece t3 e bakilmis T4 e bakilmamis t3 de de yükseklik varCnm troid sorunu yumurtlamayı da olumsuz etkiler adetin 3.günü bakıldı mı hiç hormonlara
İşte o kafamı karıştırdı test negatifYumurtlama ve çatlama aynı şey.çizilen kırmızı çizgi yumurtladığın günğ gösteriyor.ovulasyon testinin pozitif çıkmadı yakında yumurtlayacağını gösterir(72saat içerisinde)ateşin yükselmedi ise yumurtanın çatladığının göstergesidir.ateş Bayağı yüksrlmiş dün çatlamış olabilir testte pozitifi yakalamış mıydın
Canıımm Allah yardımcın olsun içini ferah tutselam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
amin canım Allah razı olsunCanıımm Allah yardımcın olsun içini ferah tut
Veson ben bu ay yumurtlamayacağım galiba ateş düşük seyrediyor ovü testinde de pozitifi göremedim henüz
Tamam canım inşallah değerlendirebilirimBence bugünü değerlendirebilirsen değerlendir.. geçen ayda 16.günde çekmiş çizgiyi
Yarın birden yükselirse bugüne çekebilir düşüş var çünkü
Normal koltuk altı sağlıklı ölçüm vermeyebilirKızlar Koltuk altı ölçtüm 36.3 çıktı iyice sildim temiz bir şekilde sonra dil altı ölçtüm 37 çıktı bu kadar fark normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?