Testi düzenli hergün yapıyor ve test hiç koyulaşmadı ise çatlamamış demektir Çalışmalara devamİşte o kafamı karıştırdı test negatif
Çalışmaları bırakma gün aşırıya devam.ateşte anormal bir durum göremedim.gayet iyi gidiyorVeson ben bu ay yumurtlamayacağım galiba ateş düşük seyrediyor ovü testinde de pozitifi göremedim henüz
Cnm eski linkten eski tablolarına a baktım orda da çizgi çekilmemiş.biraz daha ölç bakalım nasıl ilerleyecek ateşBakıldı canım ama sadece t3 e bakilmis T4 e bakilmamis t3 de de yükseklik var
Tamam canım çok sağol ama genelde çizgi çekilirdi bi yanlışlık olmasın. Sadece bundan önceki tabloda düzenli ölçüm yapmamıştım onun için çekmemişti çizgi belki de o zamandan başlamıştı sorun.Cnm eski linkten eski tablolarına a baktım orda da çizgi çekilmemiş.biraz daha ölç bakalım nasıl ilerleyecek ateş
Evet ilk defa böyle oluyor merakla bekliyorum sonunun nasıl olacağınıuniq12 seninle regl tarihlerimiz aynı,görünüşe göre seninde yumurtlama olmamış henüz.Bi ara yükselmiş ama düşmüş yine.Benim hiç yükselmedi daha..
selam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
Anlarız bu tabloda da çekmezse Dr a gidersin gerekirseTamam canım çok sağol ama genelde çizgi çekilirdi bi yanlışlık olmasın. Sadece bundan önceki tabloda düzenli ölçüm yapmamıştım onun için çekmemişti çizgi belki de o zamandan başlamıştı sorun.
Aminnn inşallah canımCanım bol bol dua et inşallah yoluna girer her şey
Çekmedi malesef adet oldumAnlarız bu tabloda da çekmezse Dr a gidersin gerekirse
Sevindim canım. Diyet ve spor PCO hastalarına çok faydalı. Zayıfsan bile en azından şekere yönelik bir diyet, o yumurtayı mis gibi büyütür.Günaydınnnn herkes iyidir umarımbugün kontrolüm vardı folikül takibi için. Sağda 12mm yumurtam varmış Cumartesi tekrar çağırdı ay hadi inşallah olsun lütfen pcos olduğum için bu bile çok güzel haber benim için
Cnm tablo garip ilerlemiş ff bile çekme iş çizgiyi 1-2ay Dr kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin ateş de ölçer bu arada ne olduğunu içerde daha iyi anlarızÇekmedi malesef adet oldum
Bunu kime yazdın tatlım?Cnm tablo garip ilerlemiş ff bile çekme iş çizgiyi 1-2ay Dr kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin ateş de ölçer bu arada ne olduğunu içerde daha iyi anlarız
Bunu kime yazdın tatlım?
Küçük bi ilçe de olduğum için burda ki Dr beni merkeze sevk etmişti. Yine de yumurta takibi yapar mı kiCnm tablo garip ilerlemiş ff bile çekme iş çizgiyi 1-2ay Dr kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin ateş de ölçer bu arada ne olduğunu içerde daha iyi anlarız
Canım ya yumurtlamış ya sağlıksız bir yumurta yada kiste dönüşmüş büyümüş ama çatlayamamış yani. Ateş düzgün yükselmemiş.
Yorumun için teşekkür ederim ben durumu şöyle açıklay ayım, yıl sonunda adetin 3. Günü hormon testi yaptım ve t3 yüksekti ve bi kaç gündür sol nodül de şişlik var sanırım guatr çıktı bugün dahiliyeye gittim ultrason için gün verildi pazartesi gününe. Kan tahlili de verdim.Canım ya yumurtlamış ya sağlıksız bir yumurta yada kiste dönüşmüş büyümüş ama çatlayamamış yani. Ateş düzgün yükselmemiş.
Ultrasyon cihazı varsa yapabilirKüçük bi ilçe de olduğum için burda ki Dr beni merkeze sevk etmişti. Yine de yumurta takibi yapar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?