Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uniq12 seninle regl tarihlerimiz aynı,görünüşe göre seninde yumurtlama olmamış henüz.Bi ara yükselmiş ama düşmüş yine.Benim hiç yükselmedi daha..

Cnm eski linkten eski tablolarına a baktım orda da çizgi çekilmemiş.biraz daha ölç bakalım nasıl ilerleyecek ateş
Tamam canım çok sağol ama genelde çizgi çekilirdi bi yanlışlık olmasın. Sadece bundan önceki tabloda düzenli ölçüm yapmamıştım onun için çekmemişti çizgi belki de o zamandan başlamıştı sorun.

Canım bol bol dua et inşallah yoluna girer her şey

Sevindim canım. Diyet ve spor PCO hastalarına çok faydalı. Zayıfsan bile en azından şekere yönelik bir diyet, o yumurtayı mis gibi büyütür.

Cnm tablo garip ilerlemiş ff bile çekme iş çizgiyi 1-2ay Dr kontrolünde yumurta takibi yaptırabilirsin ateş de ölçer bu arada ne olduğunu içerde daha iyi anlarız
Küçük bi ilçe de olduğum için burda ki Dr beni merkeze sevk etmişti. Yine de yumurta takibi yapar mı ki

Canım ya yumurtlamış ya sağlıksız bir yumurta yada kiste dönüşmüş büyümüş ama çatlayamamış yani. Ateş düzgün yükselmemiş.
Yorumun için teşekkür ederim ben durumu şöyle açıklay ayım, yıl sonunda adetin 3. Günü hormon testi yaptım ve t3 yüksekti ve bi kaç gündür sol nodül de şişlik var sanırım guatr çıktı bugün dahiliyeye gittim ultrason için gün verildi pazartesi gününe. Kan tahlili de verdim. Veson un dediği ve okuduğum kadarıyla guatr zaten başlı başına yumurtlamaya mani bi durummuş bakalım doktorum ne diycek pazartesi günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…