Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyim Veson
Geçmiş olsun,üzülme..Evet kanamayı beklemen lazım ve kanamanın ilk gününü adet olarak sayacaksın.Büyük ihtimalle döngün bozulacak.Bir sonraki adet 40 günü bulabiliyor.Benim kimyasaldan sonra 45.gün gelmişti ve o ay(ocak ayı) yumurtlamadim.

Kizlar merhaba.dun dr'a gitmiştim her iki tarafinda da yumurta var dedi. Aksam kasikta ağrı olursa birlikte olun dedi dr. Aksam da agri oldu birlikte olduk. Bugun tekrar cagirmisti catlamamis dedi ve catlatma ignesi, aspirin ve progestan verdi. Igneyi acilde yaptırdım. Ateş imi 3 aydir kontrol ediyorum ve 3 ayda cok farklilik yok sürekli 13 unde ovulasyonu gosteriyor.bugun 11. Gunum. Catlatmayi vurdugu icin bugun birlikte olmayin spermler biriksin yarin olun dedi. Ben simdi bu programa catlama ignesini girmem lazim mi nasil gireceğim?

merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyim Veson

Ya inan ne diyeceği mi bilemiyorum.. çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşatsın sana sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına al inşallah

Cnm ilk sayfada yazıyor hcg gireceksin cnm

dvtb canım ne desek boş şu an biliyorum Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah sana.kızlarında dediği gibi en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.ben onu da bilmiyorum.herşeyin hayırlısı

amin inşallah kuzum nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…