Canim uzulme iyi tarafindan bak evet kotu bi durum ama ya benim gibi olsaydi daha kotuydu tekrar hamile kalırsın umarim en kısa zamandamerhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
inşallah canımCanim uzulme iyi tarafindan bak evet kotu bi durum ama ya benim gibi olsaydi daha kotuydu tekrar hamile kalırsın umarim en kısa zamanda
Geçmiş olsun,üzülme..Evet kanamayı beklemen lazım ve kanamanın ilk gününü adet olarak sayacaksın.Büyük ihtimalle döngün bozulacak.Bir sonraki adet 40 günü bulabiliyor.Benim kimyasaldan sonra 45.gün gelmişti ve o ay(ocak ayı) yumurtlamadim.merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
Canım çok üzüldüm. Yinede hamile kalabiliyorsun bu çok güzel. Allah bir daha yaşatmasın. Adetin başlar yakında. Kimyasal sonrası ben geç yumurtlamıştım. Ama herkeste olmayabilir. Bir dahaki sefer sağlıkla gelsin bebeğin.inşallah canım
Çok geçmiş olsun cnm evet adetle beraber tekrar ölçmeye başlayabilirsin hayırlusımerhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
Canım çok üzüldümmerhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
Üzülme canım. Herşeyde vardır bir hayır. Allahım bundan sonra tez zamanda sağlıklısını versin.merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
Cnm ilk sayfada yazıyor hcg gireceksin cnmKizlar merhaba.dun dr'a gitmiştim her iki tarafinda da yumurta var dedi. Aksam kasikta ağrı olursa birlikte olun dedi dr. Aksam da agri oldu birlikte olduk. Bugun tekrar cagirmisti catlamamis dedi ve catlatma ignesi, aspirin ve progestan verdi. Igneyi acilde yaptırdım. Ateş imi 3 aydir kontrol ediyorum ve 3 ayda cok farklilik yok sürekli 13 unde ovulasyonu gosteriyor.bugun 11. Gunum. Catlatmayi vurdugu icin bugun birlikte olmayin spermler biriksin yarin olun dedi. Ben simdi bu programa catlama ignesini girmem lazim mi nasil gireceğim?
merhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olurmerhaba kızlar malesef beta 36 yani düşmüş kimyasal büyük ihtimalle yeniden ateş ölçme yöntemi için adet olmayı mı beklemeliyimVeson
aminnn inşallah kuzumYa inan ne diyeceği mi bilemiyorum.. çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşatsın sana sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına al inşallah
inşallah canım bakalım nasipCanım çok üzüldümama bak en azından hamile kalabiliyorsun adetten sonra tam gaz çalışmaya devam
amin inşallah canımÜzülme canım. Herşeyde vardır bir hayır. Allahım bundan sonra tez zamanda sağlıklısını versin.
amin inşallah kuzum nasip bakalımdvtb canım ne desek boş şu an biliyorum Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah sana.kızlarında dediği gibi en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.ben onu da bilmiyorum.herşeyin hayırlısı
inşallah canımCanım çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?