Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş düşük çıkarsa birkaç gün belki eski yerine geri gelir.ama güzel yere çekilmiş belki bu değişim Bebeğini getirir :))
evet canım bakıldığı zaman ılişki günleri falan da göz önüne alınınca yeri gayet iyi :)

Ben bütün paramı 13. Güne yatırırım
Yani o kadar eminim. Sen ne diyorsun.
ya bende 13.gün diye düşünüyorum.çünkü o gün çok ağrım ve lekeli akıntı oldu.ama bide şöyle bişey var ff aldığım notları okudum.15.günde pembe akıntı gelmiş.iki yumurta mı diyecem ama her ay bende aynı muhabbet oluyor :))

Cnm ilk sayfada yazıyor hcg gireceksin cnm
Buldum tesekkurler canim benim. Birsey daha soracağım. Sabah beyaz akinti ogleden sonraya şeffaf çiğ yumurta akintisi uzayıp duruyor. Ben dun catlatma ignesi oldum diye bu aksam birlikte oluruz demistim ama gec mi kaldim acaba? Catladi mi yumurtalar atesim dunkuyle ayni ama

Şeffaf akıntı olması o gün yumurtladigin anlamına gelmez canım.1-2 gün içinde yumurtlayacaginin habercisi..Değerlendirmeye devam

Yok şükür dr da cuma cumartesi calisin demisti. Bende korktum seffaf uzayan akintiyi görünce, çatladı gec kaldim diye 24 saatmis iyi o zaman. Insallah canim. Hepimizin dualari gercek olsun emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah

Günaydın kızlar benim tabloya göre 7günüm var ama şuanda adet belirtilerim var ateşimde yüksek seyrediyor. Adete son 1 2 gün kala yaşadığım belirtileri yaşıyorum

Merhabalar bişe sormak istiyorum. Adetime 5 gün var ateş takibi yapıyorum son dört gündür 36.7 çıkıyordu bu sabah 36.8 çıktı. Gebelik olması için yüksek mi olması lazım bilen birileri bana yardımcı olabilir mi

Evet yüksek seyretmesi lazım ama regl günü aniden düşebilir.Şimdiden bişey söyleyemeyiz.Beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…