evet canım bakıldığı zaman ılişki günleri falan da göz önüne alınınca yeri gayet iyi :)Ateş düşük çıkarsa birkaç gün belki eski yerine geri gelir.ama güzel yere çekilmiş belki bu değişim Bebeğini getirir :))
ya bende 13.gün diye düşünüyorum.çünkü o gün çok ağrım ve lekeli akıntı oldu.ama bide şöyle bişey var ff aldığım notları okudum.15.günde pembe akıntı gelmiş.iki yumurta mı diyecem ama her ay bende aynı muhabbet oluyor :))Ben bütün paramı 13. Güne yatırırım
Yani o kadar eminim. Sen ne diyorsun.
amin kuzum.her ay farklı birşeyler oluyor.bu farklılıklarda da vardır bir hayırBu ay bizim dengeler şaştı belli ki. Benim çizgide ilk defa 18e çekti. İnşallah hayırlısı olur bizim için
12 yada 16.gün olması işime gelir tabihilallll 13 değilse 12 dir...Yeni çizgi yanlış yerde o kesin.
İnşallah ikizler geliyordur12 yada 16.gün olması işime gelir tabi
İnşallah ikizler geliyordur
Buldum tesekkurler canim benim. Birsey daha soracağım. Sabah beyaz akinti ogleden sonraya şeffaf çiğ yumurta akintisi uzayıp duruyor. Ben dun catlatma ignesi oldum diye bu aksam birlikte oluruz demistim ama gec mi kaldim acaba? Catladi mi yumurtalarCnm ilk sayfada yazıyor hcg gireceksin cnm
Şeffaf akıntı olması o gün yumurtladigin anlamına gelmez canım.1-2 gün içinde yumurtlayacaginin habercisi..Değerlendirmeye devamBuldum tesekkurler canim benim. Birsey daha soracağım. Sabah beyaz akinti ogleden sonraya şeffaf çiğ yumurta akintisi uzayıp duruyor. Ben dun catlatma ignesi oldum diye bu aksam birlikte oluruz demistim ama gec mi kaldim acaba? Catladi mi yumurtalaratesim dunkuyle ayni ama
Ay icim rahatladi cok şükür. Tesekkur ederim canim❤Şeffaf akıntı olması o gün yumurtladigin anlamına gelmez canım.1-2 gün içinde yumurtlayacaginin habercisi..Değerlendirmeye devam
Canım ovu testini dikkate alma iğne nedeniyle yanıltır. O akıntı gelince bende 24 saatte çatlıyor. Bugün mutlaka çalışma olsun. Eşinde sıkıntı olmuyorsa yarında olsun. Hadi inş güzel haberlerini alırızAy icim rahatladi cok şükür. Tesekkur ederim canim❤
Yok şükür dr da cuma cumartesi calisin demisti. Bende korktum seffaf uzayan akintiyi görünce, çatladı gec kaldim diye 24 saatmis iyi o zaman. Insallah canim. Hepimizin dualari gercek olsun emeklerimizi bosa çıkarmasın insallahCanım ovu testini dikkate alma iğne nedeniyle yanıltır. O akıntı gelince bende 24 saatte çatlıyor. Bugün mutlaka çalışma olsun. Eşinde sıkıntı olmuyorsa yarında olsun. Hadi inş güzel haberlerini alırız
günaydın canım
Evet yüksek seyretmesi lazım ama regl günü aniden düşebilir.Şimdiden bişey söyleyemeyiz.Beklemek lazımMerhabalar bişe sormak istiyorum. Adetime 5 gün var ateş takibi yapıyorum son dört gündür 36.7 çıkıyordu bu sabah 36.8 çıktı. Gebelik olması için yüksek mi olması lazım bilen birileri bana yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?