İnşallah düşmez teşekkür ederim. Beklemek çok zor ya bide haftasonuna denk geldi eşim işte yalnızım kendimi dinlemekten deli olcam en sonundaEvet yüksek seyretmesi lazım ama regl günü aniden düşebilir.Şimdiden bişey söyleyemeyiz.Beklemek lazım
Ben bütün paramı 13. Güne yatırırım
Yani o kadar eminim. Sen ne diyorsun.
Bugün daha da düşmüş çatlamamış daha çalışmalar yerinde yükselene kadar devam et bırakma .bu arada boş yere test yapma çatlatma iğnesi testleri etkiliyor.Buldum tesekkurler canim benim. Birsey daha soracağım. Sabah beyaz akinti ogleden sonraya şeffaf çiğ yumurta akintisi uzayıp duruyor. Ben dun catlatma ignesi oldum diye bu aksam birlikte oluruz demistim ama gec mi kaldim acaba? Catladi mi yumurtalaratesim dunkuyle ayni ama
Himmm tamam canim. Bu arada bunlar cok kiymetli bilgiler gercekten iyi varsınız kizlar ya. Sağolun valla.Bugün daha da düşmüş çatlamamış daha çalışmalar yerinde yükselene kadar devam et bırakma .bu arada boş yere test yapma çatlatma iğnesi testleri etkiliyor.
belki 16.günde ikinci yumurta çatlamıştır yaGüldürdün beni bana da öyle geliyor ama 16 olsaydı iyi olurdu yani çalışmalar güzel
Ya yeni çatlamış yada çatlaması yakın diye birşey olamaz. Ultrasonda bakıyor. Ya çatlamıştır ya çatlamamış. 17 mm orada duruyor da diğerini göremedi mi? Sabah ateşi mutlaka ölç canımSelaaam, ben bugün çook erken kalktım ateşimi ölçemedim ama aynı zamanda folikül takibim vardı. Ayın 20sinde 12mm olan yumurtam 17mm olmuş, rahim kalınlığı iyiymiş. Yumurta ya yeni çatlamış ya çatlaması yakın, üç gün üst üste beraberlik olsun dedi ama ben ovulasyon testinde henüz pozitif görmedim. Çatladıysa testte görmüş olmam gerekmiyor muydu? Salı günü tekrar randevum var bakalım ne olacak
Akıntıdan dolayı öyle demiş olabilir diye düşündüm ama dediğim gibi testte pozitif görmedim henüz ki günde iki kere yapıyorum. Bende bu ay tek yumurta oluşmuş sağda, sol hala pcos görünümünde dedi.Ya yeni çatlamış yada çatlaması yakın diye birşey olamaz. Ultrasonda bakıyor. Ya çatlamıştır ya çatlamamış. 17 mm orada duruyor da diğerini göremedi mi? Sabah ateşi mutlaka ölç canım
Aynen herşey mümkünbelki 16.günde ikinci yumurta çatlamıştır yaolmaz diye bişey yok dimi.hiç olmadığım kadar pozitif oluyorum
Yarınki ateşten anlatız ama çatlamamış brnceAkıntıdan dolayı öyle demiş olabilir diye düşündüm ama dediğim gibi testte pozitif görmedim henüz ki günde iki kere yapıyorum. Bende bu ay tek yumurta oluşmuş sağda, sol hala pcos görünümünde dedi.
10 gün kullan demiş kullanmışsın gerisi kalsın cnm.istemeyerek ilişki oldu diye mi soruyorsun kötü birşey olur mu derken.bebek olur belki ne olur ki:))Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Klomen kullanıyorum 10 gün kullanıp 12 gün ilişki demişti dr. Ama eşimle ilişki oldu bugün istemiyerek. Şimdi bu durumda kötü birşey olur mu? İlacım 2 tane kaldı onları almaşımıyım. Lütfen yardım.
Bebek olsun da. 2 tane klomen hap kaldı onuda içeyim mi?10 gün kullan demiş kullanmışsın gerisi kalsın cnm.istemeyerek ilişki oldu diye mi soruyorsun kötü birşey olur mu derken.bebek olur belki ne olur ki:))
Tamam o zaman senin yumurta çatlamadıAkıntıdan dolayı öyle demiş olabilir diye düşündüm ama dediğim gibi testte pozitif görmedim henüz ki günde iki kere yapıyorum. Bende bu ay tek yumurta oluşmuş sağda, sol hala pcos görünümünde dedi.
Canım 12. Günden itibaren çalışma olsun mutlaka anlamında söylüyorlar. Öncesinde olması bebek için gerekli olmadığından söylemiyorlar. İyi ki olmuş, faydası var, zararı yok. Kalan ilaçları ister kullan ister kullanma. Hayırlısı olsun.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Klomen kullanıyorum 10 gün kullanıp 12 gün ilişki demişti dr. Ama eşimle ilişki oldu bugün istemiyerek. Şimdi bu durumda kötü birşey olur mu? İlacım 2 tane kaldı onları almaşımıyım. Lütfen yardım.
Tamam canım çok teşekkürler.Canım 12. Günden itibaren çalışma olsun mutlaka anlamında söylüyorlar. Öncesinde olması bebek için gerekli olmadığından söylemiyorlar. İyi ki olmuş, faydası var, zararı yok. Kalan ilaçları ister kullan ister kullanma. Hayırlısı olsun.
Amin canım teşekkür ederim, ateş de yumurtlama olmamış gibi devam ediyor zaten, ay bilemedim bu ayTamam o zaman senin yumurta çatlamadı
Çalışmaları ihmal etme. Hayırlısı olsun
İlişki olmuş bir sorun olmaz. Kullanman gereken dozu kullan eğer bundan sonra da alman gerekiyorsa ilacı al eksik kalmasın hiç bir sorun olmazKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Klomen kullanıyorum 10 gün kullanıp 12 gün ilişki demişti dr. Ama eşimle ilişki oldu bugün istemiyerek. Şimdi bu durumda kötü birşey olur mu? İlacım 2 tane kaldı onları almaşımıyım. Lütfen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?