Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kızlar siz siz olun adetliyken duş filan yapmayın ben geçen ay adetin 2. Günü duş yaptım Allah ım adetim kesildii çok kötü bi his gelmesi gereken kırmızılar gelmeyince hararet oluyodu filan. Menepozda neler yasayacz kim bilir

Pco ileri seviyede değil galiba? Tedavisiz mi hamile kaldınız?Ben kasım ayında klomenle hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef..Bende de ileri seviyede pco var yıllardır.
İleri seviyede ilaçsız çoğu zaman adet olamam. Tedaviyle hamile kaldım 4. Tüp bebek denemem. Ondan önce iki klomen, iki iğneyle yumurta takibi, iki aşılama yaptırdım. İki dış gebelik, iki kimyasal, birde 12 haftada kaybım var. İnşallah bebeklerime herkesinkilerle birlikte sağlık versin rabbim

Tam pozitif değil ama çok yakın gibi gelsi bana ama tam pozitif olmadan silinen arkadaşlar olmuştu daha çnce hiç test yaptın mı önceki aylar eşit koyuluğu yakaladın mı
Daha önce yapmadım canım düzenli. Ama bak bu akşam da yaptım bane pik gibi geldi akşam yaptığım. Dün akşam, bu sabah ve bu akşam yaptığım testler sırayla

Eklentiler

• 410FE3A1-2BFB-4C67-9D8E-4AF410DC936B.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 28
Hemen umutsuz olma. Geçmiş olsun. İnşallah tutmuştur

Dr un tarifine göre içtin yine de kaldıysa kalsın içme
Teşekkürler canım dr tarifi kalanları da bitirdiğimde olacak. 2 tane kalmıştı zaten yarın son. Ben son transferimde rahim kalınlığı çok değildi ondan dolayı bebek tutunamamış da olabilir demişlerdi. Bir kaç aydır. Dr dediği gibi adetin 12. Günü progestan kullanıyordum. Şimdi aynı şekilde devam etsem mi? Yani 12. Günden sonra progestan alsam?

Daha önce yapmadım canım düzenli. Ama bak bu akşam da yaptım bane pik gibi geldi akşam yaptığım. Dün akşam, bu sabah ve bu akşam yaptığım testler sırayla
Yok pik değil pik demek için diğerinden daha koyu çıkmalı.ama belki pozitif bugünde yap tekrar konuşuruz

Rahim kalınlığı için nar suyu içebilirsin

Yok pik değil pik demek için diğerinden daha koyu çıkmalı.ama belki pozitif bugünde yap tekrar konuşuruz
Günaydııııııın topic sakinleri vesoncum dün gece yine yaptım meraktan artık bu sefer pik diye düşünüyorum sanırım benim yumurtam pozitiften sonra kısa sürede pik yapıp yine kısa sürede çatlıyor, olabilir değil mi?

Bu sefer akıntı kafamı karıştırdı, yumurta akı kıvamı yok. Bugün de yok. Öğleden sonra 12.30-13.00 gibi tekrar yapiiim bakim durum ne

En alttaki dün gece saat 02.00den sonraydı

Eklentiler

• 93571DE5-2251-4E6B-91C5-5EB0E98E4F67.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 36
Kaç litre su içiyorsun cnm suyu arttır

Lit. olarak bakmıyorum ama baya içiyorum hatta elma sirkesi içiyorum bi tatlı karsığı onun arkasından sürekli su içiyorum bugün lit.ye dikkat edeceğim

Ayaklarımı ısıtamıyorum havalardan mı bilmiyorum çorap üstüne patik üstüne ev terliği ile dolaşıyorum yine ayaklarım soğuk.. eşime soruyorum ben iyiyim diyor. Soğuk aldıkça da direk oraya vuruyor. Kat kat geziyorum evin içinde

Gece yapılan test pek sağlıklı olmaz ona bakma öğleden sonraki testi değerlendirelim.evet hemen silinen testler olabiliyor.çalışmalar yerinde ateş de fikir verecektir.akıntıya takılma her ay olacak dige bir kaide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…